Stilte voor de storm

stilte voor de stormStilte voor de storm,Ā  Heb je het gevoel dat je uit elkaar valt? Onbegrijpelijk dat dit gevoel je overvalt. In paniek omdat je dit gevoel niet kunt verklaren en waar dit dieper gevoel vandaan komt.
Bang dat dit veel te ver zal gaan en je je niet meer zult kunnen voelen zoals voorheen.
Misschien is het de bedoeling om je niet meer te voelen zoals voorheen. Misschien dacht je dat je je goed voelde, maar was dit een schijngevoel.

Je ziel laat je op dit moment iets ervaren wat je niet kunt uitleggen in woorden. Op veel manieren wordt je naar je goddelijke aard geleid om je dit te herinneren. Ook al probeer je om het proces tegen te houden, maar waarom zou je dit doen?
Misschien ervaar je dit als een zeer onbestemd gevoel, als een stilte voor de storm. Het is een storm die ook weer voorbijgaat.

Durf je over te geven aan die storm, ook al voel je de angst door je hele wezen gieren.
Dat je in die storm zult moeten loslaten is onvermijdelijk zodat je in je waarheid kunt worden wie je bent. Ben je bang voor de pijn van een gebroken hart? Een gebroken hart heeft het vermogen om zich te herstellen. Laat in die storm alle onechte overtuigingen wegspoelen, ze zijn overblijfselen van een op illusie gebaseerde gedachten.

Hoe verdrietig of wanhopig je je ook voelt, alsof je uit elkaar valt, liefde is wie jij bent. Omhels het goddelijke in jezelf, laat los en herinner je dat je een liefdevol scheppend goddelijk wezen bent.

Hartegroet
Mieke