Subliminale programmeringen

Subliminale programmeringen worden waargenomen. Vooral in het gedeelte van televisiereclame en via het internet nemen we meer en meer de duistere mogelijkheden waar.
Kun je je voorstellen welke krachten zich kunnen ontwikkelen wanneer er wereldwijd hypnotische suggesties en bevelen worden verstuurd, zonder daarvan bewust bij stil te staan?
Het gebeurt eigenlijk allemaal zonder toestemming, zonder erbij stil te staan dat dergelijke manipulatievormen ons op collectief niveau bereiken.
Het gaat heel ver. Stel je dat de subliminale programmering zou zijn om te moorden, te strijden, te gehoorzamen? Je kunt nu wel denken dat dit te gek is voor woorden en toch is het helemaal niet gek. De ontwikkeling van technologie is zo verfijnd dat we er als onwetenden geen idee van hebben. Mocht je de vraag stellen aan reclamebureaus welke technieken er gebruikt worden, dan zul je met een kluitje in het riet naar huis worden gestuurd.
In mijn lesgeverperiode waarin ik onder meer Cultuurwetenschappen gaf in de Humane Wetenschappen was dit een heel interessant onderwerp om tot op een zekere hoogte te onderzoeken. Het werd een zeer boeiende ontdekkingsreis die we samen aflegden.
Ons bewust worden van de impact op onze lagere energiecentra maakt deel uit van onze spirituele ontwikkeling naar een hoger bewustzijn. Lager en hoger worden niet bedoeld als beter of slechter. Wanneer we bewust registreren wat er in het onderbewustzijn wordt gezaaid, zullen we vrij zijn om dit te verwerpen. Door dit te doen, versterken we onze ervaringen en begrip van vrijheid, terwijl onze kristalheldere golven van verhoogde trillingen vanuit ons verlichte denken uitzenden; golven van een geïntegreerd denken die over de dammen heen spoelen die al veel te lang de stroom van het menselijke bewustzijn hebben ingesloten!
We kunnen een baken worden voor hen die nog steeds hun weg hieruit zoeken. Er is nog zoveel te ontdekken voordat we ons kunnen bevrijden uit de klauwen van donkere krachten die op elk vlak willen binnendringen. Het is echt zo gigantisch gelaagd en ik ervaar zelf dat het heel snel is gebeurd.
Het is echt hoogtijd dat we de trilling van het collectieve bewustzijn verhogen. We dragen er allemaal werkelijk toe bij.
Neem eens de test voor jezelf, kijk even een paar minuten naar een televisiereclame. Laat je gedachten gaan over een aantal aspecten, noteer eens hoeveel reclamespotjes er in een televisieprogramma te zien zijn. Hoelang duurt elke reclamespotje, hoe vaak worden diezelfde reclamespotjes herhaald.
Valt het kwartje? Je zult inzien dat je meer naar reclamespotjes aan het kijken bent dan naar het programma. Word je ervan bewust dat het geluid harder wordt wanneer de reclamereeks begint en hoe het vervolgens weer ‘normaal’ wordt wanneer het gewone programma verder gaat.
En dat is één van de meer eenvoudige herkenbare voorbeelden van ‘subliminale manipulatieve programmering’. Televisieprogrammamakers verzekeren hun adverteerders dat wij naar hun boodschappen zullen luisteren. Helaas is de massa nog zo verblind door het aardegebonden elektromagnetische rooster, dat de meesten zich er nog bewust moeten van worden van wat het werkelijke doel is.
We kunnen ons energieveld beschermen, want via internet bereiken ons evenzeer heel veel subliminale programmeringen, eigenlijk voortdurend.
We kunnen de trillingsvelden die uit onze computer komen veranderen door de intentie uit te dragen dat de gedachten van alle bewuste reizigers over die ‘kabels’ verhoogd worden.
Bijgevoegde afbeelding is een voorbeeld van een ‘visueel manipulatief’ ingevoegd programma.

Inspirerende hartegroet
Mieke