Universele liefde

Universele liefdeUniversele liefde en spiritkwarts. Spiritkwarts draagt de energie van universele liefde en biedt ons heling op multidimensioneel vlak. Ons cellulair geheugen ondergaat een diepgaande transformatie.
Spiritkwarts maakt veranderingen in ons brein mogelijk, waardoor we vanuit een verhoogd bewustzijn ervaringen kunnen waarnemen.

Rigide gedragspatronen en overtuigingen ondergaan een diepgaande verandering, als je je regelmatig verbindt met spiritkwarts.
Spiritkwarts plaatst het verleden in een nieuw kader en bevordert inzichtelijke dromen. Het wijst op belangrijke ‘karmische’ verbindingen en benadrukt de karmische rechtvaardigheid of het geschenk in moeilijke relaties.

Het helpt ook vroegere conditioneringen te overwinnen en de subtiele geheugenindruk in de ziel die van leven tot leven wordt meegedragen te helen. Als vergeving nodig is, ondersteunt dit kristal je hierbij.
Spiritkwarts is groepsgericht en brengt harmonie in relaties en maakt gemeenschappelijke inspanningen tot een geheel.

Het kristal activeert het lichaam of het subtiele ziellichaam zodat je hele wezen vibreert op een hoger niveau.
Spiritkwarts heeft een sterk zuiverend effect op psychologisch, mentaal en emotioneel vlak.
Spiritkwarts is vrij kwetsbaar en moet voorzichtig behandeld worden. Onder invloed van fel zonlicht kan de steen van kleur veranderen.

Kristalheldere groet

Mieke Box 49