Veranderingen van je trillingsfrequentie

Veranderingen van je trillingsfrequentieVeranderingen van je trillingsfrequentie. Voel je op dit moment allerlei veranderingen op een dieper energetisch niveau…je kan het niet echt omschrijven, alleen voel je dat je ergens in meegenomen wordt. Dit zijn ervaringen die me vaker wel worden gedeeld en het klopt dat je voelt, je hoeft hier niet aan te twijfelen, je staat op het punt om een krachtige verandering in je trillingsfrequentie te ervaren die je voorbereiden op een volgende bewustzijns-sprong. Je mag je angst hieromtrent loslaten, je hoeft je evenmin angst te laten aanpraten, maar zeker heel dicht bij jezelf blijven.
De verandering van je trillingsfrequentie vindt pas plaats als je er ook geestelijk klaar voor bent een volgend stukje van je levensreis te maken. Het is niet altijd eenvoudig om je te laten leiden naar die volgende frequentie omdat je menselijke bewustzijn er niet altijd klaar voor is. De dingen die tijdens die periode van diepgaande transitie ervaren wordt is soms behoorlijk ingrijpend en intensief, maar één ding is wel een gegeven: je wordt er alleen beter van, je gaat hier niet aan dood.
Sommigen voelen zich in die voorbereidingsperiode down, of willen zich uit de drukte van het dagelijkse leven terugtrekken. Zoek uit wat jij in die periode nodig hebt, want dit kan niemand voor jou persoonlijk invullen. Meestal gebeurt er iets onvoorspelbaar waardoor je niet anders kan om je terug te trekken uit de hectiek van het leven. Tijdens deze overgangsperiode heb je het misschien moeilijker om in verbinding te zijn/ te blijven met anderen. Het voelt dan alsof je je vooruitgestippelde koers kwijt bent en alles wat je hebt gepland in duigen valt. Je stelt dan jezelf de vraag wat je verkeerd hebt gedaan, of je ergens een afslag hebt gemist en / of er iets goed fout is met jou. Dit is wat je misschien als opmerking op je bordje krijgt. Geen paniek. Je omgeving kan zich oprecht zorgen maken over jou, en je mag hen hiervoor ook van harte om bedanken, je Ziel weet heel goed welke weg je nu verder mag uitgaan. En dat kan je omgeving heel wat hoofdbrekens bezorgen. Je loopt niet langer het voorgeplaveide pad, maar wel jouw pad. Je kan het gevoel hebben dat je intuïtie je in de steek laat, dat God je laat barsten…Misschien ben jij het zelf die zolang de stem van je Ziel genegeerd hebt en nu kan je er niet langer meer onderuit. Je Ziel toont je op alle mogelijke en onvoorspelbare manieren hoe jij nu met vreugde en blijdschap eindelijk aan je goddelijke levenszin ruimte mag geven.
Het kan op dit moment het voor jou nare gevoel geven dat alles in je leventje stilstaat…je geraakt niet vooruit. Dit komt omdat de motor van je energie helemaal gereviseerd wordt en niet kan blijven lopen terwijl dit plaatsvindt.
Een gedachte mag je indachtig zijn: wanneer dit klaar is, zal de verbinding met je Ziel sterker zijn dan voorheen.
Het kan zelfs gebeuren dat een heel nieuw spiritueel team van Gidsen met je samenwerken voor de komende periode.
In dit gegeven kan je deze hogere energieën inzetten in alles wat je onderneemt, zodat je meer dan ooit je focus kan houden op jouw goddelijke levensmissie, afgelijnd op het Grote Geheel.

Warme hartegroet
Mieke box 49
www.miekecoigne.com