Volledig loslaten

Volledig loslatenWe zitten in een tijd van volledig loslaten wat niet meer werkt wat niet meer bij ons past. Waar we genoeg van hebben wat ons niet meer dient en zoals het al meerdere keren is gezegd in vele blogs we zijn het zat en willen ontsnappen uit een leven wat ons niets meer brengt.
We willen onszelf bevrijden uit een baan waarin we onszelf niet meer goed voelen en we willen een relatie waarin we volledig onszelf kunnen zijn en ook de vrijheid voelen  om te doen waar we ons fijn bij voelen.
Dit is wat er momenteel gaande is onder de mensen dit is wat de pijn met zich meebrengt. Dit is het moment waarop we allemaal kunnen zien en voelen wat nog werkt en niet meer werkt.
En dat lieve mensen is het totale opengaan van je energie. De onderdrukte energie die waarschijnlijk al jaren heeft gesluimerd om nu eindelijk naar buiten te treden en  het leven op een andere manier tegemoet te treden.
Kijk naar je leven hoe het er nu voor staat. Is dit wat je wil, is dit werkelijk wat je wil of sluimert er inderdaad al zo lang een diepe wens die je al zo lang geen ruimte hebt kunnen geven. Kijk eens naar je diepste verlangens en voel daarbij wat het met je doet als je jezelf realiseert dat er mogelijkheden zijn om je doelen te bereiken en het nu met beide handen aan te pakken.
Streef geen doelen na die onbereikbaar zijn, je mag wel heel goed kijken of dat gene wat je wilt wel degelijk haalbaar is.
Is er een mogelijkheid om bv iets voor jezelf te beginnen maar heb je angst om niet genoeg inkomen te hebben, kijk dan of je je droomwens kan verwezenlijken om bv deeltijds iets op te zetten en langzaam aan je bestaande baan af te bouwen.
Misschien wil je wel verhuizen naar een ander land en daar iets beginnen op te zetten. Geef jezelf de kans om te kijken wat het met je doet alleen al door erover na te denken en bespreek de dingen met je partner als je die hebt.
Ideeën zijn zo geboren nu nog uitvoeren.
Ook voor mensen in de spirituele wereld kan dit een heftige tijd zijn. Doe ik nog wel waar ik echt blij van wordt en is dit het leven waar ik voor heb gekozen of stelt het mij enorm teleur. Er is momenteel veel gaande op de aarde dat hoef ik niet meer uit te leggen lijkt mij, maar het is ook een tijd waarin we geholpen worden om voor je ware doel te gaan. Mocht je het gevoel hebben dat je op een of andere manier vastloopt in je leven en je hebt geen zin meer om elke dag hetzelfde ritueel uit te voeren dan is het tijd voor verandering.
Je hoeft niet te blijven zitten in oude patronen want deze tijd kan ook veel pijn naar boven brengen en je juist laten zien dat het tijd wordt dat je iets aan je bv verleden doet. Dat je in ziet dat je niet langer hoeft vast te houden aan oude zooi die je almaar bij je draagt. Ook al is het nu heel lastig om dicht bij jezelf te blijven toch is dit juist wat hard nodig is.
Omdat het ons anders gaat opbreken en het ons alleen maar dieper naar beneden brengt.
Verdriet is een aards gevoel en dat wil niet zeggen dat je het niet voelt, maar je ziel wil iets anders. Je ziel wil leren en opslaan en verder groeien. En zijn dat dan juist onze lessen hier op aarde dat wij wel alles ervaren alsof het er ook echt is maar dat onze ziel juist iets anders nodig heeft?
Onze ziel heeft geen pijn, of verdriet, of angst. Onze ziel is puur en zuiver dat is waardoor onze ziel kan begrijpen dat het aardse stuk overstegen kan worden.
Je hoeft niet in je pijn, verdriet te blijven hangen, je hoeft niet elke dag verdrietig te zijn om de wereld waarin we leven je niet heeft gebracht waarop je had gehoopt.
Je kan  zomaar opzij stappen en in je eigen licht gaan staan. Wist je dan ook dat zoveel dingen waar je jezelf zorgen om maakt niet eens uitkomen?
En dat hetgeen waar je elke keer weer opnieuw je aandacht aan geeft ook nog groter wordt of het nu fijne of minder fijne dingen zijn?
Je hebt als mens wel een keuze. Ook al lijkt het soms gigantisch tegen te zitten in je leven alles heeft nu eenmaal met keuzes te maken.
Nu op dit moment zitten we allen in een tijd waarin we geholpen worden door  de universele krachten om juist datgene te doen waar we voor gekomen zijn.
We worden een stukje opgelicht en we krijgen zicht op ons ware zielendoel en daarom is het van groot belang om je oude jasje uit te stappen en in je nieuwe huid te kruipen waarin je jezelf makkelijker kan bewegen.
Niemand kan je echt tegenhouden als je niet meer wilt als je niet meer kunt.
Je kan jezelf echt bevrijden van alle oude dogma’s en denkpatronen.
Ik heb het al zo vaak aangeven ‘’jij bent de baas over je eigen leven’’ en laat jezelf nooit iets anders wijsmaken.
Jij hebt je leven zelf in de hand en niemand anders kan en mag jou zeggen hoe je dit leven mag leven. Laat je nooit manipuleren of onderdrukken door niemand.
Sta op tegen alles wat je wil kleineren en onderdrukken laat jezelf zien zoals je werkelijk bent en kom op voor wie je bent. Maak contact met je diepste zijn en je onbewuste zielsintentie.
Veel wat er aan de gang is kun je zeer helder te zien in de astrologie van vandaag de dag..
Het is superduidelijk wat er gaande is en op die manier kom je ook te weten wat de oorzaak is van vele obstakels in je leven en misschien ook van de mensen waar je mee leeft.
Alles wat nu gaande is heeft te maken met het beeld van de wereld waarin we leven.
Niets is meer helder dan Astrologie op dit moment omdat alle planeten te lezen staan aan de hemel. Al eeuwen voor Christus werden aan de hand van de planeetstanden al vele berekeningen gedaan en nog steeds worden goede Astrologen geraadpleegd.
Ik wil graag afsluiten met de woorden ‘’alles leeft in ieder van ons’’ en we hebben allemaal de mogelijkheid om onszelf op te liften. Zoek naar je innerlijke waarheid en ga voor je zielendoel het is nu echt de tijd om jezelf te bevrijden van alles wat je niet meer dient.
Warme knuffel,
Elisa-Lis BOX 52