Volledig loslaten

Volledig loslatenWe zitten in een tijd van volledig loslaten wat niet meer werkt wat niet meer bij ons past. Waar we genoeg van hebben wat ons niet meer dient en zoals het al meerdere keren is gezegd in vele blogs we zijn het zat en willen ontsnappen uit een leven wat ons niets meer brengt.
We willen onszelf bevrijden uit een baan waarin we onszelf niet meer goed voelen en we willen een relatie waarin we volledig onszelf kunnen zijn en ook de vrijheid voelen  om te doen waar we ons fijn bij voelen.
Dit is wat er momenteel gaande is onder de mensen dit is wat de pijn met zich meebrengt. Dit is het moment waarop we allemaal kunnen zien en voelen wat nog werkt en niet meer werkt.
En dat lieve mensen is het totale opengaan van je energie. De onderdrukte energie die waarschijnlijk al jaren heeft gesluimerd om nu eindelijk naar buiten te treden en  het leven op een andere manier tegemoet te treden.
Kijk naar je leven hoe het er nu voor staat. Is dit wat je wil, is dit werkelijk wat je wil of sluimert er inderdaad al zo lang een diepe wens die je al zo lang geen ruimte hebt kunnen geven. Kijk eens naar je diepste verlangens en voel daarbij wat het met je doet als je jezelf realiseert dat er mogelijkheden zijn om je doelen te bereiken en het nu met beide handen aan te pakken.
Streef geen doelen na die onbereikbaar zijn, je mag wel heel goed kijken of dat gene wat je wilt wel degelijk haalbaar is.
Is er een mogelijkheid om bv iets voor jezelf te beginnen maar heb je angst om niet genoeg inkomen te hebben, kijk dan of je je droomwens kan verwezenlijken om bv deeltijds iets op te zetten en langzaam aan je bestaande baan af te bouwen.
Misschien wil je wel verhuizen naar een ander land en daar iets beginnen op te zetten. Geef jezelf de kans om te kijken wat het met je doet alleen al door erover na te denken en bespreek de dingen met je partner als je die hebt.
Ideeën zijn zo geboren nu nog uitvoeren.
Ook voor mensen in de spirituele wereld kan dit een heftige tijd zijn. Doe ik nog wel waar ik echt blij van wordt en is dit het leven waar ik voor heb gekozen of stelt het mij enorm teleur. Er is momenteel veel gaande op de aarde dat hoef ik niet meer uit te leggen lijkt mij, maar het is ook een tijd waarin we geholpen worden om voor je ware doel te gaan. Mocht je het gevoel hebben dat je op een of andere manier vastloopt in je leven en je hebt geen zin meer om elke dag hetzelfde ritueel uit te voeren dan is het tijd voor verandering.
Je hoeft niet te blijven zitten in oude patronen want deze tijd kan ook veel pijn naar boven brengen en je juist laten zien dat het tijd wordt dat je iets aan je bv verleden doet. Dat je in ziet dat je niet langer hoeft vast te houden aan oude zooi die je almaar bij je draagt. Ook al is het nu heel lastig om dicht bij jezelf te blijven toch is dit juist wat hard nodig is.
Omdat het ons anders gaat opbreken en het ons alleen maar dieper naar beneden brengt.
Verdriet is een aards gevoel en dat wil niet zeggen dat je het niet voelt, maar je ziel wil iets anders. Je ziel wil leren en opslaan en verder groeien. En zijn dat dan juist onze lessen hier op aarde dat wij wel alles ervaren alsof het er ook echt is maar dat onze ziel juist iets anders nodig heeft?
Onze ziel heeft geen pijn, of verdriet, of angst. Onze ziel is puur en zuiver dat is waardoor onze ziel kan begrijpen dat het aardse stuk overstegen kan worden.
Je hoeft niet in je pijn, verdriet te blijven hangen, je hoeft niet elke dag verdrietig te zijn om de wereld waarin we leven je niet heeft gebracht waarop je had gehoopt.
Je kan  zomaar opzij stappen en in je eigen licht gaan staan. Wist je dan ook dat zoveel dingen waar je jezelf zorgen om maakt niet eens uitkomen?
En dat hetgeen waar je elke keer weer opnieuw je aandacht aan geeft ook nog groter wordt of het nu fijne of minder fijne dingen zijn?
Je hebt als mens wel een keuze. Ook al lijkt het soms gigantisch tegen te zitten in je leven alles heeft nu eenmaal met keuzes te maken.
Nu op dit moment zitten we allen in een tijd waarin we geholpen worden door  de universele krachten om juist datgene te doen waar we voor gekomen zijn.
We worden een stukje opgelicht en we krijgen zicht op ons ware zielendoel en daarom is het van groot belang om je oude jasje uit te stappen en in je nieuwe huid te kruipen waarin je jezelf makkelijker kan bewegen.
Niemand kan je echt tegenhouden als je niet meer wilt als je niet meer kunt.
Je kan jezelf echt bevrijden van alle oude dogma’s en denkpatronen.
Ik heb het al zo vaak aangeven ‘’jij bent de baas over je eigen leven’’ en laat jezelf nooit iets anders wijsmaken.
Jij hebt je leven zelf in de hand en niemand anders kan en mag jou zeggen hoe je dit leven mag leven. Laat je nooit manipuleren of onderdrukken door niemand.
Sta op tegen alles wat je wil kleineren en onderdrukken laat jezelf zien zoals je werkelijk bent en kom op voor wie je bent. Maak contact met je diepste zijn en je onbewuste zielsintentie.
Veel wat er aan de gang is kun je zeer helder te zien in de astrologie van vandaag de dag..
Het is superduidelijk wat er gaande is en op die manier kom je ook te weten wat de oorzaak is van vele obstakels in je leven en misschien ook van de mensen waar je mee leeft.
Alles wat nu gaande is heeft te maken met het beeld van de wereld waarin we leven.
Niets is meer helder dan Astrologie op dit moment omdat alle planeten te lezen staan aan de hemel. Al eeuwen voor Christus werden aan de hand van de planeetstanden al vele berekeningen gedaan en nog steeds worden goede Astrologen geraadpleegd.
Ik wil graag afsluiten met de woorden ‘’alles leeft in ieder van ons’’ en we hebben allemaal de mogelijkheid om onszelf op te liften. Zoek naar je innerlijke waarheid en ga voor je zielendoel het is nu echt de tijd om jezelf te bevrijden van alles wat je niet meer dient.
Warme knuffel,
Elisa-Lis BOX 52

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster