Wat doet innerlijke rust met je

Wat doet innerlijke rust met jeWat doet innerlijke rust met je. We ervaren allemaal stress, op zich hoeft dit helemaal niet nadelig te zijn. Sterker nog, stress zet je ook tot iets aan. Waar je bijvoorbeeld al heel erg lang tegen aan hikt en toch een keer moet gebeuren.

Maar stress kan ons ook overnemen en onze innerlijke rust danig verstoren, dat we er slapeloze nachten van krijgen. Er zijn 2 type vormen van stress. We noemen dit inbound en outbound. Inbound stress is zorgen maken, piekeren over van alles en nog wat.

Outbound stress is wat ons overkomt en mee moeten gaan dealen. Het vaakst komt inbound stress voor en je begrijpt het al zegt een spiritueel consulent van Top-paragnosten, dat verstoort je innerlijke rust enorm.

Daarbij komt, zegt dezelfde spiritueel consulent, dat we leren niet vanuit innerlijke rust te leven. We mogen om deze reden aan onszelf pas het sein rust geven, als we alles hebben gedaan en we tevreden zijn over hoe we het hebben gedaan.

Dat betekent dat we eigenlijk praktisch nooit leven vanuit innerlijke rust, terwijl het de natuurlijke vorm van de mens is. Je begrijpt dus nu ook waarschijnlijk wel hoe belangrijk of het is wat innerlijke rust met je kan doen.

Het zorgt er voor dat je energierijk door het leven zult gaan. Je goed gehumeurd bent, krachtig voelt, geconcentreerd. Irritaties snel met humor wegwuift, je niet laat leiden door een klok en toch hoe gek dat ook klinkt overal op tijd bent.

Dit is wat leven vanuit innerlijke rust met je doet en het leeft ongelooflijk lekker, kan ik je zeggen, zegt een medium van Top-Paragnosten. Sinds dat ik ben gaan leven vanuit innerlijke rust, ben ik voor mijzelf een veel fijner mens geworden.

Ik ben gaan kijken, waar maak ik mij eigenlijk allemaal zo druk om. Waarom moet alles toch en ook op een manier waarbij ik mijzelf enorm onder druk zette. Ook ben ik een lijstje bij gaan houden wat er regelmatig in mijn hoofd spookte en of dat echt nodig was.

Ik ben gaan onderzoeken of de zorgen die ik dacht te hebben, ook echt zorgen waren, of dat ik het mijzelf wijsmaakte. Daarnaast ben ik ook aan de slag gegaan de verantwoordelijkheid van anderen niet meer over te nemen.

Ook bedacht ik mij toen om te stoppen met anderen ongevraagd te gaan helpen. Dit alles heeft mij zo ongelooflijk geholpen om innerlijke rust te krijgen en te ervaren. Ik merkte er door dat ik veel beter in mijn eigen vel er door kwam te zitten.

In het begin was het wel vreselijk wennen, geeft het medium van Top-Paragnosten aan. Je bent zo gewend om in het leen met stress te staan en innerlijk onrustig er door te zijn. Dat dit niet iets is wat je binnen een paar dagen hebt gerealiseerd.

Je moet echt wel met jezelf aan de slag en heel bewust zijn van je eigen gedachten. Maar ook van je eigen gedrag. Je gaat dan zien hoe vaak je voor een ander iets oplost. Hoe vaak je aangeeft, zal ik dat even doen.

Die gedragsverandering is het moeilijkste maar de beloning, innerlijke rust ervaren is goud waard. Ik lever die voor niets of niemand meer in.