Wat is nu weer met het weer?

Wat is nu weer met het weer?Wat is nu weer met het weer? Er is heel wat commotie rond klimaat en het weer. Wellicht weten velen dat niets is wat het lijkt, ook niet wat het klimaat en het weer betreft. We nemen het zoals het komt, niet? Blazen en puffen even. Er zit niets anders op.
Wellicht ben je vertrouwd met het begrip ‘geo-engineering?’ Het is geen nieuws dat weersomstandigheden gemanipuleerd worden sinds de eerste helft van de 20ste eeuw. Waarom worden weersomstandigheden gemanipuleerd, door wie en wie heeft daar baat bij?
Het is één van de manieren waarop de bevolking van hun land worden verdreven. Het is dus niet de natuur op zich die rampen creëert. Ze worden gecreëerd.
In zeer veel documenten die ondertussen zijn uitgelekt zijn er heel wat belangen mee gemoeid op onder andere politiek vlak. We zijn hiervan uiteraard voorheen niet op de hoogte geweest wat er werkelijk speelt. Zo heeft bijvoorbeeld Rusland erkend dat er ruim 4 miljoen Euro werd uitgegeven aan weersmanipulatie, om tijdens twee nationele feestdagen ‘goed weer’ te verzekeren. Je kunt je ook wel voorstellen dat dit soort manipulaties ook voor andere doeleinden wordt gebruikt!
Er worden kunstmatige gecreëerde tornado’s, droogtes, aardbevingen en vloedgolven ingezet voor militaire en politieke doeleinden . Uiteraard denken wij dat het allemaal heel natuurlijk is. Betogingen rond klimaatverandering zijn een ingepland afleidingsstrategie en hiervoor worden jongeren in gebruikt. Met goede bedoelingen? Ik weet het niet. Ik twijfel.
Wellicht hebben menige lezers al wel eens gehoord over HAARP? HAARP staat voor High-Frequency Active Auroral Research Program. De HAARP-technologie is op het werk van Nikola Tesla gebaseerd. Tesla slaagde erin bliksemschichten te laten ontstaan boven zijn labo en de grondig heftig te laten schudden als bij een aardbeving, met behulp van technologie die hij in de eerste helft van de 20 ste eeuw ontwikkelde.
HAARP is in werking getreden in de jaren negentig en heeft niets anders dan archontische doelen. Droogtes die gecreëerd worden met het doel onafhankelijke boerenbedrijven ten gronde te richten en mensen van hun land af te dwingen, is één voorbeeld. Je kunt wel opperen dat dit waanzin is. Maar wat gebeurt IS waanzin en is vastgesteld. Sinds de jaren 90 zijn er heel veel veranderingen vastgesteld die weermodificatie tot gevolg hebben.
Dat de technologie van HAARP nog veel meer toepassingen kent dan aardbevingen creëren en weersmanipulatie is ondertussen verder onderzocht.
Wat heeft dat blog met spiritualiteit te maken, kun je je afvragen. Misschien een zetje om samen te ontwaken uit de kunstmatige ziekmakende matrix én daar samen de verandering voor onze kinderen, kleinkinderen een andere wereld te creëren.

Inspirerende hartegroet
Mieke