Yin Yang-energie

Yin Yang-energieYin Yang-energie in balans met de vuuropaal

De vuuropaal is een bijzonder krachtige steen die je kanalen voor meer creativiteit, passie, vertrouwen en sensualiteit opent.
Merk je dat je te weinig vreugde, te weinig plezier ervaart op dit moment, het gevoel teveel op de rem te staan om je te uiten, je over te geven aan de liefde, dan werkt de mooie vuuropaal bijzonder ondersteunend.
Je hoeft niet langer verlegen of angstig te zijn en je hoeft je evenmin te schamen.
Gun jezelf zelf meer vreugde door gevoelens van het bewustzijn van jezelf los te laten.
De vuuropaal weerspiegelt je heiligbeenchakra dat te maken heeft met je fysieke verlangens.
Wat kan je doen om je sensueel te voelen van binnenuit? Wat kan je doen om de sfeer en de stemming te verhogen?
Bijvoorbeeld: het dansen op heerlijke muziek – kaarsjes branden – je tooien in kleurrijke kleren waarin je je energie voelt veranderen op een fijne manier- kijk even vanop een afstand rond de oordelen die je hebt over de manier waarop je je zachte sensuele kant van binnen uit laat stromen.
Je zelfvertrouwen zal toenemen naarmate jij je sensualiteit een kans geeft.
Het is een prachtige tijd nu om je creatieve zelfexpressie door yin en yang in balans te brengen ( het jaar 2018 waarin numerologisch het 11 jaar ( meestergetal) en de 2 ( dat staat voor het mannelijk en vrouwelijke in balans in zichzelf) en dit geldt voor zowel de vrouw als de man.
De aartsengelen Haniël en Ariël worden met sensualiteit geassocieerd.
Mediteer regelmatig met een vuuropaal, geef ruimte aan je gevoel om je creatieve, sensuele kant te ontdekken. Laat alle oordelen over hoe jij je laat zien in jouw sensuele kant los.
Verwar sensualiteit niet met seksualiteit…sensualiteit in jezelf exploreren heeft te maken met het toelaten van diepere ervaringen via het lichaam. Het is via ons lichaam dat we onze sensualiteit ervaren, beleven en laten zien.
Een fijne manier is een workshop te volgen voor vrouwen door vrouwen die zich een gans weekend laten onderdompelen in het ontdekken van hun sensuele kant. In lichaamswerk kunnen zowel mannen als vrouwen weer in contact komen met hun vrouwelijke en mannelijke energie en een gevoel van heelheid ervaren. En dat staat voor dit jaar duidelijk in het teken van het integreren van de beide polen.

Namasté
Mieke
www.miekecoigne.com