Zielsverwantkristal

ZielsverwantkristalZielsverwantkristal. De naam van het kristal doet al vermoeden wat de functie is van dit kristal namelijk het aantrekken van een zielsverwant. Moet je per sé een kristal hiervoor gebruiken? Neen. De functie van een zielsverwantkristal gaat dieper.

Een zielsverwantkristal of tantrische tweeling bestaat uit een paar kristallen die ongeveer even groot zijn en op een gemeenschappelijke basis groeien; aan één kant zijn ze met elkaar verbonden, maar ze hebben afzonderlijke en gescheiden uiteinden.

Tantrisch betekent ‘vereniging van energieën’.

Deze kristallen hebben een weldadige invloed voor alle soorten van relaties en hebben een krachtige boodschap tussen twee mensen in een hechte, intieme relatie.

Ze herinneren er ons aan hoe uniek en gescheiden ze kunnen zijn en tevens verbonden in een gelijkwaardige relatie. Voor een fijne verbinding dien je tevreden te zijn voor jezelf, zoniet, dan zullen onopgeloste kwesties op je partner of op elkaar geprojecteerd worden. Dit is wat heel vaak gebeurt.

Je ontdekt heel veel van jezelf met de bijzonder krachtige werking van een tweelingkristal, waardoor wederzijdse verbinding op een hoger plan wordt getild. Het helpt om tot meer acceptatie te komen in gespannen situaties.
De zielsverwantkristal creëert harmonie, verhoogt de trillingen en brengt het hogere zelf in lijn met het doel van de ziel.

Kristalheldere groet
Mieke Box 49