Access Conscousness

Access ConscousnessAccess Consciousness is een nog niet zo’n oude vorm van energetische therapie. Rond 1990 hebben de Amerikanen Dain Heer en Gary Douglas 32 energiebanen in het hoofd ontdekt die centraal staan voor de Access Bars.

Deze energiebanen worden in groepen van gedachten en overtuigingen ondergebracht, waardoor er meer ontspanning en rust ontstaat. Het doel ervan is om verandering in het systeem te creëren waardoor blokkades worden losgelaten.

Dit worden ‘banen’ genoemd. Bijvoorbeeld is er een baan voor liefde, een baan voor angst, een baan voor geld, een baan voor verdriet, een baan voor creativiteit en heling, een baan voor sexualiteit, een baan voor veroudering, een baan voor vreugde en elke gedachte wordt in een bepaalde baan opgeslagen als een overtuiging. Die banen geraken door de tijd helemaal vol waardoor iemand bijvoorbeeld depressieve gedachten ontwikkelt.

In een behandeling worden de 32 energetische banen behandeld door zachte aanrakingen. De ballast die in je hoofd vastzit, wordt losgelaten waardoor je kijk op het leven verandert op een positieve manier. Je leven kan opnieuw gaan stromen, omdat de blokkades van hardnekkige overtuigingen opgeschoond wordt. Hierbij worden ook diepgewortelde overtuigingen uit vorige levens opgeruimd, zodat er ruimte ontstaat om je te herinneren wie je werkelijk bent en wat jouw zielsbestemming is.

Je gaat heerlijk op de behandeltafel liggen met je kleren aan en in ongeveer 10 bewegingen van de vingers worden alle 32 energetische banen zachtjes in stilte aangeraakt.

De meeste mensen ervaren onmiddellijk na een eerste behandeling ontspanning en rust. Het immuniteitssysteem wordt geactiveerd en versterkt waardoor de eerste veranderingen voelbaar zijn.
De effecten van traumatische ervaringen, zowel fysiek als emotioneel, worden vrijgemaakt, de gedragspatronen die we hebben meegekregen uit onze opvoeding, alsook voorouderlijke patronen en ervaringen uit vorige levens ondergaan een sterke transformatie.

Er zijn geen contra-indicaties gemeld voor deze vorm van energetische behandelingen. Wel voldoende water drinken om de ballast verder uit je lichaam schoon te spoelen.
De nodige rust inbouwen na een behandeling en even de tijd voor jezelf nemen om de behandeling te laten in- en doorwerken.