Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Paragnost Martie

Lieve Martie,

U bent een zeer eerlijke en zuivere man. Wat ik fijn vind van u dat u vertelt naar eerlijkheid vanuit uw hart. Als u iets niet weet dan zegt u het ook gewoon eerlijk. Dat maakt voor mij dat u een echt Paragnost bent met hart voor uw werk. Ik heb u net gesproken over het contact dat weer gaat komen en in de energie mag gaan stromen en over een eventuele vakantie naar Portugal. Ik vind dat u goed op de persoon invoelt en ook met goede bedoelde adviezen komt. U heeft een rustige stem en u luister took goed naar wat er word vertelt en gevraagd. Zodra ik iets meer weet of als ik het weer even nodig heb u weer te spreken dan weet ik u te vinden.

Lieve groetjes,
Anoniem

Spiritueel coach Sky

Lieve Sky,
Dank je wel dat je er bent omdat ik niet alleen in een moeilijke zielsconnectie zit maar ook omdat ik last heb van andermans energie.
Ik ga vandaag het gesprek aan met mijn zoon.
Hoop dat alles goed komt zoals jij zegt.
Alles dat jij tegen mij zegt kan ik plaatsen, je bent echt heel goed.
Je bent een lieverd!
Groetjes.

Paragnost Marga

Dankjewel lieve Marga voor je consult. Ik hoop dat het uit gaat komen. Je bent een lieve vrouw met veel geduld
Groetjes p

Paragnost Bernadette

Lieve Bernadette, heel veel dank voor je verhelderende gesprek vanavond en ik wilde nog met je doorpraten maar mijn telefoon hangt zichzelf blijkbaar zelf op na 1 uur. Dus sorry daarvoor! Daarna was je meteen bezet zag ik. Nogmaals heel veel dank ik vind je echt heel erg goed! Ik weet nu beter hoe ik met zijn tornado om moet gaan. Luikjes en deuren dicht en handelen uit verstand. Ik zal je vaker bellen. Heel veel liefs Xxx

Medium Rosali

Lieve medium Rosali

Dankjewel voor een fijne consult, u bent lief en warm mens.
Ik heb een superfijn gesprek gehad, alles klopte, ik voelde me na het gesprek opgelucht en zeer positief!

Ik kom gauw eens bij u terug.
Een dikke knuffel,

Renata

Medium Jesse

Jesse, you are a wonderful person and an amazing medium! You have helpen me a lot tot gain trust in my plans and dreams for the future, what you say is very true! Many thanks!

Medium Yvonne

❤️❤️❤️ en weer was het fijn om met Yvonne te praten omdat ze zoveel vertrouwen geeft en zo zuiver de dingen doorkrijgt en elke keer weer klopt wat ze zegt. omdat ze zo goed is tot gauw weer Gr Rita.

Paragnost Shanti

Sorry lieverd mijn tel viel uit…. Dank jr wel weer.
Ik ga even genieten van een weekendje weg en bel je erna.

Succes met alles deze week♥️

X beertje🤣

Medium Yvonne

Lieve Yvonne, dank je wel telkens weer voor je spot on kijken. Zo zuiver, zo accuraat en telkens heb je t goed in je voorspellingen. Je bent voor mij een grote steun en toeverlaat. Veel liefs.J

1 41 42 43

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.