Apachetraan

Heilzame werking van de apachetraanHeilzame werking van de apachetraan. De apachetraan of rookobsidiaan is een vorm van zwarte obsidiaan maar heeft een zachtere werking. Deze steen haalt langzaam alle negativisme naar boven, zodat er ruimte is voor transformatie op een dieper niveau. Traumatische ervaringen kunnen ter ondersteuning verwerkt worden bij het dragen van deze steen.

Dit kristal heeft een beschermende werking voor het aura en dus uitstekend geschikt om alle negatieve energie te absorberen.

Apachetraan biedt ook troost en geeft inzicht in de oorzaak van verdriet en verlicht oude pijn. Bijkomend wordt apachetraan als ondersteunend ritueel bij het vergeven gebruikt. Om tot de kern van de problemen door te dringen is dit kristal een goede keuze.

Een apachetraan heeft een krachtige werking om zelfopgelegde beperkingen los te laten, stimuleert spontaniteit en bevordert het zelfvertrouwen.

Enerzijds wordt de opname van vitamine C en D vergemakkelijkt en anderzijds worden toxische stoffen uit het lichaam verwijderd. Vrouwen kunnen het kristal op de borst dragen en mannen op de buik.

Kristalheldere groet
Mieke Box 49