Box: 03 Evees
Evees
Offline
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Over Evees

Hartelijk welkom bij EVEES. Bij mij kun je terecht met al je vragen. Ik lees je energie uit en geef advies.

Relaties met partner, ouders, kinderen, inzicht in karakters en gedrag, inzicht om in je eigen kracht te komen, inzicht in wat jij uitstraalt naar anderen en wat je oppakt van anderen, patronen en blokkades, ALLE levensvragen.

Als je iemand zoekt voor een goed gesprek, die luistert, anders naar de dingen kijkt en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Van jongs af aan houd ik me bezig met het spirituele. Ik geef open en eerlijk advies, ik zeg wat ik zie. Vaak zijn de dingen die ik zeg meteen duidelijk, maar soms vallen ze later pas op hun plek. Soms voel ik energie die jij zelf niet kunt plaatsen. Dan werkt die onbewust en zie je dat niet zelf, maar anderen wèl. De energie van het universum is complex en voor ons niet altijd te begrijpen. Je krijgt alleen het antwoord wat het universum je wil meegeven.

Een voorbeeld van andere onderwerpen waarover ik je kan adviseren: Autisme, narcisme, ADHD, borderline en andere typen energie zoals hooggevoeligheid. Pesten afwijzing. Let wel: ik ben geen arts, vragen over gezondheid en diagnoses kan ik niet beantwoorden.

Families en groepen. Overledenen, rouwverwerking, vorig leven, karma, levensdoel.

Zakelijke ondernemingen, oprichting daarvan, investeringen. Huizen aan- en verkoop, energie op woningen/huizen.

Medium, helderwetend, ingevingen, alle soorten kaartleggingen, astrologie, numerologie, fotolezen. Contact maken met het Universum voor jou.

Een lieve groet van medium EVEES.

PS. emails zijn van harte welkom. Vermeld altijd je voornaam, je vraag en de naam van degene over wie je vraag gaat, stuur je foto's door en ook graag de geboortedata van jou en die andere persoon. Als er nadien vragen zijn, kun je mij altijd nog bellen, box-03.

Gastenboek Evees