Een charlatan van een vent

Een charlatan van een ventEen charlatan van een vent, gelukkig heeft ze hem door. Een mooi gesprek met een cliënt die na twee weken, intens contact met een man, eigenlijk de stekker uit het contact wil gaan trekken. Hinkend op twee gedachten, want hij is zo charmant, zo leuk, houdt zich aan zijn afspraken. En dat willen we allemaal graag, want daarmee geeft die ander de boodschap af, dat wat die zegt, ook meent. Dat geeft een goed gevoel. We zien woorden en we zien daden, maar wat kan het leven soms ook gemeen en snoeihard zijn.

Want al laat die ander alles zien, onder al de charme kan een charlatan zitten, een man met valse streken. Die we na twee weken nog niet weten. Maar ons gevoel begint ons iets in te seinen en die seintjes willen we een bevestiging op en om die reden bellen we met een medium.

Stellen we de vraag dusdanig, dat we nog niet te veel loslaten, heel slim bedacht, want laat het medium zelf maar eerst eens even er naar kijken. En dan hoort de cliënt van het medium, dat er nog een andere energie bij hem speelt, dat dat kan betekenen dat hij nog in een relatie zit. Dat deze man heel goed is in het trekken van aandacht, maar gevaarlijk is.

Ze had dit zelf na twee weken ook al in de gaten. Hij was wel eerlijk geweest, direct tijdens het eerste gesprek had hij aangegeven dat hij een vriendin had, maar pas 3 maanden. Zijn eigen geweten sussend. En zij op haar beurt suste ook haar geweten, die relatie is nog maar pril, dus ik kan wel met hem in zee en afspreken.

Maar dat geweten begon harder te knagen en nu wilde ze wel eens weten wat ze moest gaan doen. Wat ze moet gaan doen, is aan haar, daar heeft een medium geen zeggenschap over. Want als ze niet doet wat ze moet doen, leert ze haar lessen niet. Als ze niet eigen keuzes maakt, dan is ze niet klaar voor een goddelijke relatie.

Dus gaf het medium aan, jij bepaalt, ik kan je alleen zeggen dat je een man bent tegen gekomen die geen idee heeft wat echte liefde is en bouwen aan een relatie. Ik zie dat het een groot zakenman is, die een enorme behoefte heeft om te scoren. Die om die reden zijn gaven niet alleen inzet voor zaken, maar ook om te scoren bij vrouwen.

Dus zelfs als deze man niet gebonden zou zijn, dan zul je zien, neemt hij de macht over je en ben jij op een gegeven moment nergens meer. Want hij kikt op macht deze man. Hij ziet een vrouw als een prooi, en toen maakte ik de opmerking, hij is een Epstein in het klein. Ze moest lachen, en begreep donders goed wat ik bedoelde.

Ze voelde nu ineens zoveel opluchting, er waren bij haar inmiddels zoveel alarmbellen afgegaan. Maar ze wilde die aan alle kanten negeren, omdat ze eindelijk een man had ontmoet die zich aan zijn woord houdt.

Ja natuurlijk doet hij dat. Het is een zakenman, die geld wil verdienen. Elke afspraak is gericht om iets te vergaren, iets voor elkaar te krijgen. En om die reden houdt hij zich ook aan de afspraken met jou. Maar dat wil niet zeggen, dat hij op een goede manier in elkaar steekt. Juist verre van dat.

Hij heeft sinds een paar maanden een vriendin, prijst jou de hemel in, heeft in twee weken al diverse afspraken met je gehad. Wat denk je dat zijn intenties zijn. Hoe kijk je naar zijn huidige vriendin. Denk je dat deze man eerlijk is, dat hij jou iets te bieden heeft, dat hij daadwerkelijk jou liefde kan geven.

Op geen enkele manier. Wat ben ik blij jou gesproken te hebben, ik voel me zo vrij nu weer. Wat een ballast zeg, weg er mee. Hak zelf de knoop door, zei ik nog. Want hij laat je vanzelf een keer vallen, is de pijn veel zwaarder. En door het zelf te doen, krijg jij een gevoel van trots. Het universum beloont deze keuze. Let maar op, er staat een man voor je klaar die je wel gelukkig kan maken. Deze man, die je nu hebt ontmoet, wil alleen maar de macht hebben, meer niet.

Medium Clarisa
Top Paragnosten