Een kruispunt in het leven

Een kruispunt in het levenEen kruispunt in het leven, luidt een nieuw begin in. Ik wil een reading van je, vaak beginnen de gesprekken op Top-Paragnosten zo. Direct voel je als medium of de beller met de energie openstaat ja of nee. Als dat zo is, is de toonaard van de vraag anders, dan als de energie gesloten is.

Als medium werk je met energie, als die wordt geblokkeerd door de beller, weet je al, dat er in het leven van deze beller veel speelt. Je weet ook dat zonder het op de juiste manier opvangen van de energie, het lastiger is, de juiste antwoorden voor deze beller door te krijgen.

Je voelt ook heel goed aan of het verstandig is of niet, dit aan te geven. Want als je het zou vragen, kan de hoorn er op worden gegooid, wat dan een heel duidelijk teken is, dat de energie beladen en negatief is.

Niet dat het erg is dat de hoorn er op wordt gegooid, omdat je als medium niet bezig bent de cliënten aan een lijntje te willen houden, je wilt juist de cliënt helpen, die zoekt niet voor niets contact in het spirituele. Om die reden stel ik de vraag ook niet. Ik vraag of het goed is 3 kaarten te trekken. Ik trek 3 kaarten van de Lenormand en geef aan de hand daarvan weer wat ik met mijn heldervoelendheid en wetendheid door mag krijgen.

De kaarten geven het verleden, het heden en de toekomst aan. In de kaarten zit de energie van de beller of deze nu open staat of niet, maakt dan niet meer uit. Door op een liefdevolle manier deze beller te woord te staan, wordt al vaak het ijs gebroken. Energie kan ook tijdelijk geblokkeerd zijn namelijk. En een goed medium kan de blokkade bij de cliënt opheffen.

Het is ook altijd best spannend om een spirituele hulpverlener te contacteren. Je weet nooit wat je te wachten staat tenslotte en de antwoorden kunnen misschien wel tegenvallen, of niet zijn wat je wilt horen.

Als iemand om een reading vraagt, dan blijkt vaak dat deze persoon met zichzelf op een belangrijk kruispunt in zijn leven staat. Wat wil ik nou eigenlijk, hun hele leven daar nog niet echt zo mee geconfronteerd geweest.

Ze staan nu voor een aantal dilemma’s, vaak betrekking hebbend op de grote hoofdstukken in een mensenleven die niet van de ene op de andere dag weer in te vullen zijn. Wel is het mooi dat je als medium deze bellers mag helpen bij hun belangrijke keuzes. Niet dat je de keuzes voor ze maakt, daar help je ze niet mee. Ze moeten dat juist zelf doen, dan staan ze er achter. Dat voelen ze dan ook. Het allermooiste is, als ze inzien dat ze tot op heden iets hebben gedaan wat anderen voor hun hebben bedacht en dat kruispunt waar ze nu staan er niet zomaar is.

Dat ze vanaf nu mogen en kunnen gaan doen wat ze zelf gaan bedenken en dat dat nog knap lastig kan zijn. Dat zeggen ze dan ook, ik weet inmiddels wel wat ik niet wil, maar wat ik wel wil. Wat je dan het beste kunt doen, is pen en papier pakken en gaan schrijven.

Bijhouden de aankomende tijd waar je bij merkt, dit geeft energie, dit laat mij stralen, hier word ik blij van. Zo stop je al het gepieker er over en zul je merken, dat je langzaam aan ineens wel weet wat je zou willen. Zo kom je er achter wat wel bij je hoort en past. Het papier word je bondgenoot.

Dan kan het zomaar zijn dat je het leven over een hele andere boeg gaat gooien. Misschien wel een studie gaat volgen, om eindelijk dat vak te kunnen gaan uitoefenen dat je elke keer weer naartoe getrokken wordt. Dat je gaat verhuizen, omdat je de plek toch al nooit echt bij je hebt voelen passen. Wie weet ga je in je relatie stappen zetten, het anders aanpakken, meer voor jezelf kiezen en opkomen, je eigen leven weer meer invulling geven.

Soms kijken we naar de verkeerde dingen, kijken we alleen naar het werk of alleen naar de relatie, maar vaak speelt er meestal veel meer mee. Een verandering naar een nieuw leven.

Medium Clarisa