Heerlijke beschermde kruiden

Heerlijke beschermende kruiden.Heerlijke beschermende kruiden. Heel wat kruiden hebben magische eigenschappen en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Drinken als een infusie, in een bad, in een buideltje dragen.

Basilicum is een kruid van trouw en liefde. In een pot trekt basilicum overvloed en voorspoed aan in huis en succes. Dit bekende keukenkruid kan ook in de vorm van een infusie gebruikt worden. Opgehangen of gekweekt in huis of buiten beschermt basilicum tegen indringers, zowel gevleugelde als kruipende insecten of inbrekers en alle ongewenste gasten. Heerser is Mars.

Aloë Vera is een beschermend kruid dat als kamerplant of op kantoor geluk, succes en voorspoed brengt en de woning en instrumenten beschermt tegen allerhande kwaadaardigheid. Heerser is de maandag.

Anijs beschermt tegen alle negatieve invloeden. Een buideltje of potpourri van anijs in de slaapkamer voorkomt nare dromen. Voeg anijs samen met laurierblaadjes toe aan rituele bladen. Anijs kan ook in de vorm van een infusie worden gebruikt. Heerser is Jupiter.

Agrimonie of leverkruid en is een goed kruid voor paranormale bescherming. Negatieve energieën worden teruggestuurd naar de afzender. Gebruik het kruid in een beschermingsbiedend buideltje en als ingrediënt van een slaapbuideltje onder je kussen voor prettige dromen. Ook agrimonie kan in de vorm van een infusie worden gebruikt. Heerser is ook Jupiter.

Kamille is een van de kalmerendste en zachtste kruiden die er is. Als kamille wordt toegevoegd aan een bad, induceert het kruid een meditatieve toestand. Het bevordert de liefde voor zichzelf na verraad en trekt zachte liefde aan. Kamille is zeker een goede toevoeging aan potpourri’s en brengt in potten of gedroogd in huis, overvloed en familiegeluk. Verder bezit kamille beschermende eigenschappen en weert kwaadwilligen af. Kamille kan ook in de vorm van een infusie gebruikt worden, ook voor kinderen. Heerser is de Zon.

Lavendel is een heel welriekend kruid en een goede toevoeging aan potpourri’s en buideltjes. Lavendel bezit kalmerende en herstellende eigenschappen. Gedroogde bloemen in schaaltjes, verspreid in huis, bevorderen een kalme sfeer. Een klein schaaltje op het werk bevordert een serene sfeer. Lavendel in buideltjes of in het bad trekt zachte geliefden aan. Ook kan lavendel in de vorm van een infusie gebruikt worden. Heerser is Mercurius.
Wordt vervolgd.