Het zelfhelend vermogen gebruiken

Het zelfhelend vermogen gebruikenHet zelfhelend vermogen gebruiken. Als een prachtig pakketje worden we geboren. Heel teer en klein. Toch hebben we alles bij ons om zelfhelend te zijn. Dit geldt zowel voor fysieke als emotionele pijn. Kijk maar hoe snel een wondje zelf aan de slag gaat om te genezen.

Een zichtbare wond gaan we op een andere manier mee om, om te laten helen, dan een onzichtbare, emotionele wond. Op de een of andere manier willen we zo snel mogelijk dat een emotionele wond weer verdwenen is.

Maar, zegt een medium van Top-Paragnosten, juist deze wonden zouden we als mens de tijd aan moeten geven, zodat het zelfhelend vermogen de kans krijgt, het te helen. Dat doe je door middel van rust en liefde voor jezelf.

Rust en liefde voor jezelf zijn de 2 zaken die je nodig hebt om je zelfhelend vermogen zijn werk goed te kunnen laten doen. Alleen zijn we vaak juist onrustig en helemaal niet lief voor onszelf als het er op aankomt.

We leren namelijk niet dat we een zelfhelend vermogen hebben, zegt een topparagnost van Top-Paragnosten. We gaan juist in ons brein met van alles aan de haal en ondermijnen hiermee onze eigen innerlijke rust.

En over zelfliefde, als we als medium of paragnost daar over beginnen, weet menigeen wel dat het er is, maar hoe ze het moeten toepassen, gebruiken, kunnen voelen. Is vaak een hele brug te ver. Maar gelukkig zijn wij daar Top-Paragnosten voor.

Die op een fijne en doeltreffende manier onze bellers kunnen aangeven en uitleggen wat zelfliefde is en hoe je dat kunt voelen. Maar ook wat voor een helend effect zelfliefde heeft op je eigen innerlijke rust.

Zelfhelend is een vermogen dat eigenlijk 24 uur per dag aanstaat. Elke eigen gedachte, woorden van een ander, fysieke, geestelijke pijn. Het helend vermogen gaat direct aan de slag om te zorgen dat de pijn, welke het ook is, zo snel mogelijk wordt geheeld.

Zodat jij weer pijnloos en pijnvrij het aardse leven kunt leven. Dat jouw ziel weer kan dansen, reizen, proven, geliefd voelen, zolang die op het aardse vertoeft. Daar zijn we tenslotte hier voor om te genieten als ziel van alles wat de aarde ons biedt.

Bewust zijn van jouw zelfhelend vermogen, dat je dat hebt en altijd voor jou het beste wilt, gaat er voor zorgen, dat je ook meer de balans voor jezelf kunt bewaken, geeft een medium van Top-Paragnosten aan.

Het zelfhelend vermogen stuurt alle levensprocessen aan in een mens zijn lichaam. Het is ook een informatiesysteem. Het ligt in de buurt van de hypofyse. Het functioneert als een soort van schakelpunt aan de hand van de door ons zelf gemaakte keuzes.

Lichaam en geest werken samen, maar inde moderne geneeskunde worden deze vaak als 2 aparte zaken gezien en behandeld. Spiritueel gezien is het juist van groot belang het als één geheel te zien. Want anders kan dit helend vermogen niet het juiste doen.

Er is dan sprake van tegenwerking, waardoor er disbalans in het lichaam ontstaat.