Hoe weet je of je je eigen pad bewandeld?

Hoe weet je of je je eigen pad bewandeld?Hoe weet je of je je eigen pad bewandeld? Vanuit spiritueel oogpunt gezien hebben we als mens allemaal recht om ons eigen pad te bewandelen. We zijn hier namelijk niet om in een vooropgesteld keurslijf binnen vastgestelde paden, door anderen, te functioneren.

Toch begint het daar steeds meer op te lijken, geeft medium Christel van Top-Paragnosten aan. Steeds strakker en strakker worden de touwtjes aangetrokken. Om binnen lijnen te functioneren. De vrijheid van de mens wordt ingeperkt, zo zien wij het als spiritueel consulenten.

Dat velen om deze redenen hun eigen pad niet bewandelen, moge duidelijk zijn. Dat velen daarnaast geen idee hebben, wat hun eigen pad is, zien wij ook terug tijdens de spirituele consulten die wij hebben.

Veel mensen lopen vast, nogal wiedes als je je eigen pad niet bewandeld. Maar wat is dan je eigen pad, vragen ze aan ons, mediums en paragnosten van Top-Paragnosten. Probeer dat maar eens onder woorden te brengen, zegt Cleopatra van Top-Paragnosten.

Het is net zoiets als, je kunt pas van een ander houden, als je van jezelf houdt. Ook dat is voor heel veel mensen heel moeilijk om te begrijpen. Vaak bellen ze ons dan een paar keer terug. Ze voelen diep van binnen iets.

Ze voelen dat ze niet hun eigen pad aan het bewandelen zijn. Lopen dan ook vaak met hun ziel onder hun arm. Vinden niets meer leuk, zoeken vertier buiten de deur, in de vorm van op een datingsite staan voor aandacht.

Willen dolgraag ander werk, verhuizen. Niets bevalt ze meer. En eigenlijk zegt medium Albertina, heeft dit alles, waar ze naar kijken maar één reden. Ze bewandelen hun eigen pad niet. Dit zijn voor ons, spiritueel consulenten mooie aangrijpingspunten.

Als je aan de cliënt vraagt, je hebt een p[partner, wat is dan de reden dat je afspraakjes maakt met anderen. Vaak moeten ze dan het echte en eerlijke antwoord schuldig blijven. Het is bijna altijd om aandacht.

Daar zit het, aandacht, als voeding voor de ziel. Als je die buiten jezelf om gaat zoeken, weet je, ik bewandel niet mijn eigen pad. Iemand die zijn eigen pad bewandeld, geeft medium Corina van Top-Paragnosten aan, die heeft geen behoefte aan aandacht van anderen.

Die voedt zichzelf van binnenuit. Die zal ook niet kijken naar datgene wat die doet om te gaan veranderen. Die zal pas iets aan de omgeving veranderen, als die daar een 100% zeker weten gevoel bij heeft.

Je eigen pad bewandelen, kun je voor jezelf heel goed constateren. Vraag jezelf af of je gelukkig en tevreden bent. Vraag jezelf daarnaast af, zit mijn ziel onder mijn arm of op de juiste plek? Sta ik elke ochtend fris op en heb ik zin in de dag? Heb ik energie!

Dit zijn allen tekenen dat je je eigen pad bewandeld en niet een pad van een ander volgt. Je bent uniek en excentriek in je doen en laten. Je weet dat en dat maakt jou blij, maar ook waardevol. Als je hierin gelooft en op jezelf vertrouwt en je van de buitenwereld niet zoveel aantrekt, dan weet je.

Ik bewandel mijn eigen pad!