Hoe weet je of je paranormaal bent?

Paranormaal begaafd zijn wil zeggen dat je bepaalde dingen kunt zien, horen of weten die anderen niet kunnen. Je paranormale gaven worden ook vaak wel ‘zesde zintuig’ genoemd. Het is heel belangrijk dat als jij paranormale gaven hebt, om hier voor open te staan en je bewust te worden van de gaven die jij hebt.

Het kan soms ingewikkeld en/of lastig zijn om te ontdekken of je paranormaal begaafd bent, maar ook hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Wij leggen je graag uit wat paranormaal is, hoe je dit herkent en hoe je deze gaven kan ontwikkelen.

Hoe weet je of je paranormaal bent?

Wat is paranormaal begaafd zijn?

Paranormaal betekend eigenlijk boven het normale, iemand heeft dan dus een gave dat niet iedereen heeft. Door deze paranormale gave is het mogelijk om buitenzintuiglijke waarnemingen te doen dat niet op natuurlijke wijze verklaarbaar is. Dit wil zeggen dat iemand dingen ziet, weet wat er gaat gebeuren, geluiden hoort maar ook kan iemand geesten zien. Dit zijn waarnemingen die je kunt doen als je paranormaal begaafd bent.

Iemand die paranormaal begaafd is krijgt informatie door op andere manieren dan de meeste mensen dat doorkrijgen. Zij kunnen beelden ontvangen, de een ziet geesten of visioenen. Een ander hoort geluiden vanuit het verleden en weer een ander kan gevoelens van anderen aanvoelen middels energieën.

Wat zijn de paranormale gaven?

Op welke manier iemand deze heldere boodschappen doorkrijgt is afhankelijk van de paranormale gave waarover zij beschikken. Als je paranormaal begaafd bent dan kun je helderziend, helderhorend, helderruikend, helderwetend of heldervoelend zijn.

Bepaalde mensen zien andere dingen die anderen niet kunnen zien. In dit geval wordt er gesproken over helderziendheid. Iemand met deze paranormale begaafdheid kan bizarre dingen zien in dromen, of juist boodschappen krijgen door visioenen of aura’s. Hierdoor kunnen ze voorspellen over de toekomst.

Paranormale begaafdheid kan zich ook uiten in geluiden. Bij deze paranormale verschijnselen kan iemand geluiden horen die andere mensen niet kunnen horen. Deze geluiden kunnen afkomstig zijn uit het verleden, vorige levens maar ook de toekomst. Het kan hierdoor zo zijn dat er communicatie is met een andere dimensie, denk aan een overleden man of een dierbare.

Iemand die paranormaal begaafd is kan ook helderruikend zijn, bij deze gave ontstaan er prikkels via de tong of neus. Een rare smaak kan optreden in de mond, een vreemde geur in neus of via trillingen van het lichaam.

Iemand kan ook paranormaal begaafd zijn en hierdoor helderwetend zijn. Dit wil zeggen dat je dan ergens iets over weet, maar niet weet hoe je hieraan komt. Je hebt hierbij een soort van innerlijke wijsheid.

Heldervoelendheid is ook een mogelijkheid, dit betekend dat je gevoelens van een ander kan aanvoelen of door kunt geven. Door energieën van andere mensen of dieren kan je hierbij in contact komen.

Jij bepaald zelf hoe je met deze gave om gaat, hierdoor kun je erachter komen wat voor paranormale gave jij hebt. Wij helpen je hier graag bij!

Wanneer ben je paranormaal begaafd?

Niet iedereen is paranormaal begaafd, maar het komt vaker voor dan je denkt. Er zijn namelijk verschillende soorten paragnostische gaven, waardoor het kan lijken of je paranormaal begaafd bent. Dit hoeft echter niet per se zo te zijn, want iedereen is wel op z’n minst een beetje helderziend. Dit is namelijk de meest voorkomende gave.

Iets wat je ook vaak hoort, is dat mensen dromen hebben waaruit ze wijzer worden. Dit zijn echter geen echt paranormale gaven, maar simpelweg interpretaties van je onderbewuste. Wanneer je dromen echter erg sterk zijn of veel bij je blijven hangen, is het mogelijk dat ze wél echt zijn. In dit geval wordt er namelijk gesproken van helderziendheid via dromen. Wanneer je ‘s nachts over iets droomt wat de volgende dag uitkomt, is het mogelijk dat je twijfelt of er toch sprake is van paranormale begaafdheid.

Hoe herken je een paranormale gave?

Als jij je in bovenstaande dingen al herkent, dan is de kans groot dat jij ook paranormaal begaafd bent. Toch zijn er meerdere dingen die er op kunnen wijzen dat jij over paranormale gaven beschikt.

Je kan voorspellende dromen hebben. Soms zie je in je dromen een bepaalde situatie, die dan later ook echt gebeurt. Je kunt het eerst raar vinden, omdat je denkt dat je de situatie al hebt meegemaakt, maar komt er dan achter dat dit in jouw dromen was.

Het kan ook zijn dat jij dingen waarneemt, terwijl anderen niets opmerken. Jij kunt bijvoorbeeld iets waarnemen door te zien of horen, terwijl mensen om jou heen niets zagen of de signalen opmerkten. Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehad dat je iets opmerkte en dat deelde met een beste vriend, terwijl diegene zei ‘maar ik zag niks’, dan kan dat wijzen op een gave.

Het kan ook gebeuren dat jij soms weet dat er iets gaat gebeuren, net voordat het ook echt gebeurt. Dit soort dingen kunnen zich uiten in het denken aan iemand en dan vervolgens diegene ook tegen komen.

Het is ook mogelijk dat jij altijd het gevoel hebt dat je bekeken wordt. Soms denk je dan dat er iemand aanwezig is in een ruimte, maar diegene is niet fysiek aanwezig. Dit kunnen tekens zijn dat jij paranormaal begaafd bent.

Het kan ook zijn dat jij een bepaald voorgevoel hebt over een persoon en dat dit later dan ook echt zo blijkt. Bij deze vorm van paranormale begaafdheid wordt vaak gesproken over een hoog sensitief persoon. Je kunt eigenlijk een soort van door mensen heen kijken.

Aan de andere kant is het ook mogelijk om dit bij ruimtes te hebben, je kunt gevoelig zijn voor een bepaalde sfeer. Denk bijvoorbeeld als je een bepaalde ruimte betreedt, dat je het gevoel hiervan snel overneemt. Dit kan ertoe leiden dat je erge hoofdpijn krijgt of ineens erg vermoeid bent bijvoorbeeld.

Als jij deze dingen ervaart, dan is de kans erg groot dat jij ook paranormaal begaafd bent en dus beschikt over een paranormale gave!

Hoe kom je aan een paranormale gave?

Een paranormale gave kun je niet aanleren als je niet paranormaal bent. Je hebt de paranormale gaven al vanaf je geboorte, het kan wel zo zijn dat deze nog niet tot uiting zijn gekomen, bijvoorbeeld omdat je er niet voor open staat. Dit kan het geval zijn bij paranormale kinderen, omdat de verschijnselen niet helder zijn. Hierbij kan een klinisch psycholoog helpen.

Voor paranormale kinderen en/of jongvolwassenen is het belangrijk om de gaven die zij hebben te ontwikkelen. Want het is belangrijk dat jij je bewust wordt van de paranormale gaven en weet hoe je hier op de juiste manier mee om kunt gaan.

Wat moet je doen met paranormale gaven?

Als je paranormaal begaafd bent dan is het belangrijk om op de juiste manier met de gaven om te gaan. Dit betekent niet dat je je gaven moet ontkennen, maar wel dat je op een verantwoorde manier met deze gaven om moet leren gaan.

Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je gevoelens van andere mensen kunt interpreteren. Dit kan ervoor zorgen dat je beter met anderen kunt communiceren en ze beter begrijpt. Ook kun je leren hoe je de sferen in een ruimte kunt herkennen, dit kan ervoor zorgen dat je beter weet wanneer je moet rusten of juist energie kunt opdoen.

Je kunt ook in contact komen met een medium of paragnost. Zij hebben al vele paranormale ervaringen en weten hoe jij je voelt. Zij kunnen helpen met het ontwikkelen van jouw paranormale begaafdheid. Je kunt hier jouw emoties en gedachtes delen zonder vooroordeel.

Je hoeft je absoluut niet te schamen voor jouw paranormale begaafdheid, maar laat jouw talenten aan de buitenwereld zien! Niet iedereen zal hier voor open staan maar gelukkig zijn er steeds meer mensen die paranormaal begaafd zijn en hun talenten met de wereld delen.

Praten over jouw paranormale gaven

Als jij beschikt over paranormale gaven, dan is het belangrijk om te blijven oefenen en te leren om hier op de juiste manier mee om te gaan. Je kunt ook besluiten om je gaven met anderen te delen, zodat zij weten dat jij paranormaal begaafd bent.

Dit kan erg spannend zijn, want niet iedereen zal geloven in jouw gaven. Het is dan ook belangrijk dat je weet wie wel en niet van jouw gaven op de hoogte mogen zijn. Er zullen altijd mensen zijn die negatief reageren, dit is helaas niet te vermijden. Het is dan ook belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en weet waarom jij met deze gaven rondloopt.

Als je er klaar voor bent kun je ook in contact komen met een van onze consulenten. Zij kunnen jou helpen met het ontwikkelen van jouw gaven.

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.