Mediumchat

De mediumchat is er voor iedereen die graag antwoorden zou willen hebben op levensvragen of bepaalde gebeurtenissen. Bij de mediumchat zullen verschillende consulenten aanwezig zijn die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld liefdesleven, werk of gezondheid. Via de chat kun je een vraag stellen en een van de consulenten zal proberen je zo snel mogelijk te helpen.

De mediumchat is een online chatroom waar je terecht kunt voor vragen over allerlei onderwerpen. Je komt hier snel in contact met een spiritueel coach die jou kan adviseren of antwoorden kan geven op levensvragen.

Er zijn verschillende mediums en paragnosten die jou kunnen helpen met specifieke vragen. Om deze reden is het dan ook belangrijk dat jij voordat je een gesprek start met een consulent goed kijkt welke gaven iemand heeft en op welke manier zij jou kunnen helpen.

Wil jij graag een mediumchat starten om vragen te stellen over liefde, werk of gezondheid? Dan kun je direct een afspraak maken met een spiritueel coach!

Wat is een medium of bij paragnost bij de medium chat?

Een medium is iemand die contact kan maken met de andere wereld, en hierdoor berichten kan doorgeven aan de levenden. Er zijn verschillende soorten mediums. Zo is er het fysieke medium, waarbij contact gemaakt wordt met overledenen die in onze wereld aanwezig zijn. Een ander soort medium is het Channelmedium, waarbij contact gemaakt wordt met hogere wezens, zoals engelen of gidsen. Een paragnost is iemand die helderziende of helderhorende gaven heeft. Hierdoor is het mogelijk voor de paragnost om dingen te zien of horen die anderen niet kunnen.

Een medium is eigenlijk een doorgeefluik tussen andere entiteiten en de wereld. Zij kunnen door het zesde zintuig dat zij hebben boodschappen ontvangen en deze aan jou overbrengen. Dit zesde zintuig kan zijn dat een online medium bij de mediumchat heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend is.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium bij de mediumchat is iemand die contact maakt met overledenen, engelen of andere hogere wezens. Zij kunnen dan gevoelens ervaren en deze aan jou doorgeven. Denk hierbij aan emoties, beelden of woorden die je moet weten.

Een heldervoelend medium kan dus de emoties van anderen aanvoelen, dit wordt ook wel hoog gevoelig genoemd. Deze online mediums kunnen ook helpen bij relaties, een narcistische relatie of andere relatieproblemen. Dit komt omdat zij emoties kunnen voelen en doorgeven aan jou.

Als jij duidelijke antwoorden en inzichten wilt hebben in een break up, jouw relatie, relatieproblemen of als je duidelijkheid wilt over je partner kun je terecht bij een spiritueel coach die heldervoelend is. Deze consulent kan jou helpen met al je vragen. Een heldervoelend lichtwerker kan jou helpen bij een relatie die niet meer goed loopt, maar ook door andere dingen. Een lichtwerker is iemand die licht uitstraalt en deze energie kan je verder helpen in het leven.

mediumchat

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium bij de mediumchat is iemand die in staat is om dingen te zien die andere mensen niet kunnen zien. Hierdoor kan een helderziend medium jou helpen met problemen in het verleden, heden of toekomst.

Een helderziend medium kan bijvoorbeeld contact maken met overleden dierbaren of engelen, en deze aan jou doorgeven. Zij kunnen hierdoor jou helpen met verwerken en inzichten geven over het leven na de dood. Een helderziend medium kan ook contact maken met je gids, of andere hoge wezens die jou willen helpen.

Als jij duidelijkheid wilt hebben over je verleden, of inzichten wilt krijgen in situaties die spelen in je leven, dan kun je terecht bij een helderziend medium. Zij kunnen jou door middel van helderziendheid helpen met al je vragen.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend online medium bij de mediumchat is iemand die in staat is om dingen te horen die andere mensen niet kunnen horen. Hierdoor kan een helderhorend medium jou helpen met problemen in het verleden, heden of toekomst.

Een helderhorend medium kan bijvoorbeeld geluiden horen die afkomstig zijn van een overleden dierbare. Dit kan jou helpen omdat je op deze manier het verlies wellicht beter kan verwerken of er inzichten door krijgen. Een helderhorend medium kan ook stemmen horen van engelen of gidsen, die jou willen helpen met je problemen.

Als jij bij de mediumchat graag wilt dat iemand contact maakt met overledenen dan kun je terecht bij iemand die helderhorend is. Zij kunnen contact maken met je overleden dierbare en deze boodschappen aan jou doorgeven.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend online medium bij de mediumchat is iemand die wijsheid heeft. Dit kan zijn op vlakken als liefde, werk of toekomst. Ook helderziendheid en helderhorendheid kunnen hieronder vallen. Een helderwetend paragnost of medium kan jou hiervoor duidelijke inzichten geven over situaties. Een goed gesprek met iemand die helderwetend is kan jou helpen met veel problemen.

Als jij advies nodig hebt over relaties, werk of toekomst dan kun je terecht bij een helderwetend medium of coach die jou kan helpen met al je vragen.

In contact komen met een allround medium

Sommige online mediums hebben een andere spirituele ontwikkeling ondergaan. Zij hebben hierdoor niet een, maar meerdere spirituele gaven. Deze spirituele coaches kunnen jou dus op verschillende manieren helpen.

Een allround medium kan bijvoorbeeld zowel helderziend als heldervoelend zijn. Hierdoor zijn deze online mediums heel erg waardevol, want zij kunnen jou op veel verschillende vlakken helpen.

Als jij advies wilt over een break-up of wilt inzicht krijgen in situaties die spelen in je leven, dan kun je terecht bij een allround medium. Zij kunnen door middel van meerdere paragnostische gaven jou helpen met al je vragen.

In contact komen met een spiritueel coach over jouw spirituele ontwikkeling

Het kan ook zo zijn dat jij zelf het idee hebt dat jij een spirituele ontwikkeling aan het ondergaan bent. Dit kan zijn omdat je zelf helderziend bent, maar ook als je meerdere keren in een droom iemand hebt gezien die overleden is.

Wanneer jij denkt dat jij aan een spirituele ontwikkeling toe bent, dan kun je hierover praten met een spiritueel coach. Zij kunnen helpen met het begeleiden van je ontwikkeling, en eventuele vragen die je hierover hebt kunnen beantwoorden. Als jij meer wilt weten over jouw spirituele ontwikkeling en wat jij kunt doen om deze te stimuleren of te verbeteren, dan kun je terecht bij een spiritueel coach. Zij kunnen jou helpen met al je vragen.

mediumchat starten

Een consult over jouw persoonlijke ontwikkeling

Bij de medium chat kun je ook terecht om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling. Als jij bijvoorbeeld vragen hebt over liefde, relaties of werk dan kun je terecht bij een deskundige.

Een consult over jouw persoonlijke ontwikkeling kan heel erg waardevol zijn, want hierdoor krijg je inzicht in situaties die spelen in je leven. Soms is het namelijk lastig om zelf naar je eigen situatie te kijken. Een consult over jouw persoonlijke ontwikkeling geeft jou de kans om rustig naar al je vragen te luisteren, en hier een antwoord op te krijgen.

Wanneer je een consult hebt over jouw persoonlijke ontwikkeling kan dit jou helpen om inzicht te krijgen in jouw eigen handelen. De manier waarop jij in situaties reageert, of de beslissingen die je neemt kunnen soms verkeerd voelen. Een deskundige kan jou helpen met het beantwoorden van al je vragen, en je eventueel helpen met een andere manier van handelen.

Een gesprek met goede consulenten

Voor eerlijke antwoorden, een luisterend oor of een gesprek over belangrijke vragen kun jij terecht bij een medium. Tijdens een consult krijg jij direct antwoord op de vragen die jij hebt. Dit zodat jij dingen beter kan begrijpen of omdat je zo tot nieuwe inzichten komt.

Tijdens het chatten met een medium is het mogelijk dat de spirituele coaches verschillende hulpmiddelen gebruiken. Een spirituele coach kan tijdens het chatten bijvoorbeeld een kaartlegging doen. Door een kaartlegging kunnen de spirituele coaches contact leggen met overledenen of antwoorden krijgen op jouw vragen.

Het leggen van tarot kaarten

Bij tarot kaarten is het zo dat de tarotkaarten de wijsheid van de spirituele wereld voorstellen. Door een kaartlegging met tarotkaarten kunnen de spirituele coaches jou helpen met het vinden van antwoorden op al je vragen.

Een kaartlegging met lenormand kaarten

Wanneer je een kaartlegging laat doen met lenormand kaarten, dan kunnen de spirituele coaches jou helpen met het inzicht krijgen in de toekomst. Lenormand kaarten staan namelijk voor alledaagse situaties die voorkomen in ieders leven. Ook hierdoor zijn lenormand kaarten heel waardevol, want zij kunnen jou helpen met het inzicht krijgen in de toekomst.

Engelenkaarten tijdens een consult

Een mental coach kan ook engelen kaarten gebruiken, dit zijn kaarten die staan voor de boodschappen van de engelen. De engelen kunnen heel erg waardevol zijn, want zij kunnen je helpen met het inzicht krijgen in situaties.

Een fotoreading voor antwoorden

Tijdens het chatten met een medium kan jouw life coach ook een fotoreading uitvoeren. Een fotoreading helpt om contact te leggen met de overledene, en zo kan er een bericht doorgegeven worden. Een fotoreading is heel erg waardevol voor mensen die contact willen leggen met hun dierbaren die overleden zijn.

Met behulp van deze verschillende middelen kan een medium jou helpen met het vinden van antwoorden op al je vragen. Zo kun jij rustig naar alle vragen luisteren, en eventuele adviezen inwinnen die je nodig hebt. Een van onze consulenten kan jou helpen met al je vragen, en je eventueel helpen met een andere manier van handelen. Voor eerlijke antwoorden, een luisterend oor of een gesprek over belangrijke vragen kun jij terecht bij een medium. Tijdens een consult krijg jij direct antwoord op de vragen die jij hebt.

mediumchat online

Voordelen van de medium chat

Bij de medium chat kun je direct terecht als je met een van de consulenten in contact wilt komen. De medium chat heeft vele voordelen! Zo kun je rustig nadenken over de antwoorden die je gaat geven, maar kun je ook de gegeven antwoorden op je in laten werken.

Bij de medium chat is het voordeel dat je direct terecht kan als je een luisterend oor nodig hebt. Er is altijd wel iemand aanwezig die je kan helpen met al je vragen. Je hoeft dus niet langer te wachten op een afspraak, maar kunt direct terecht.

Een ander voordeel van de medium is dat je in jouw eigen veilige omgeving het gesprek met de consulenten kan starten. Jouw veilige omgeving is erg belangrijk, want je voelt je dan meer op je gemak.

Een e-mail consult

Je kan een life coach ook bereiken via een e-mail consult. Dit is erg fijn als je niet in staat bent om een afspraak te maken, of niet in staat bent om naar een gesprek toe te komen. Een e-mail consult is dan de uitkomst!

Bij een e-mail consult krijg je eerlijke antwoorden op al je vragen. Je kan de e-mail sturen wanneer het jou uitkomt, en hoeft dus niet te wachten tot er iemand aanwezig is. Het is zo dat bij de email consulten je zo snel mogelijk een antwoord krijgt op de door jou gestelde vragen.

Als je interesse hebt in een telefonisch gesprek met een van de consulenten, dan ben je ook van harte welkom! Het is dus mogelijk om op verschillende manieren in gesprek te komen met de consulenten.

Kies voor een consulent die bij jou past!

Voor een goed gesprek met mediums en paragnosten is het belangrijk dat jij een consulent kiest die goed bij jou past. Dit komt omdat jij wel eerlijk moet zijn over de dingen waarover jij wilt spreken. Zorg er dus altijd voor dat je een goede klik hebt met de consulent met wie jij een gesprek voert. Een goed gevoel hebben bij iemand is dan al erg belangrijk.

Ook moet je rekening houden met de gaven die mediums en paragnosten hebben. Want als jij wilt dat iemand jou helpt met jouw relatieproblemen, dan is het belangrijk dat je kiest voor iemand die hierin is gespecialiseerd. Niet iedereen met dezelfde gaven kan jou helpen met dezelfde onderwerpen.

Doe voordat je een gesprek start met mediums of paragnosten altijd goed onderzoek naar de gaven die iemand heeft. Als je dit goed dan ben je verzekerd van een fijn gesprek dat jou helpt met nieuwe inzichten.

Start direct een consult met een medium of paragnost!

Velen zijn jou al voor geweest, het is zeker de moeite waard om te chatten met een medium of om op een andere manier in contact te komen met mediums en paragnosten.

Met mediums en paragnosten kun jij praten over jouw spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, liefdes zaken, werk, een nieuwe baan of het delen van andere situaties. Consulenten, mediums en paragnosten kunnen hierover eerlijk antwoord en advies geven zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Met de chat kun je direct in contact komen met een van de consulenten, zodat jij niet langer hoeft te wachten op een reactie. Er staan consulenten voor je klaar die je kunnen helpen met al je vragen.

Box: 03 Evees
Evees
Beschikbaar
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 12 Oryn
Oryn
Beschikbaar
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Beschikbaar
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Ingesprek
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster