Mediums en paragnosten

Altijd wel eens afgevraagd wat een medium, paragnost, helderziende of een spiritueel coach voor jou kan betekenen? Heb jij vragen over relatieproblemen, relatie, werk, liefde. Wil jij antwoorden en inzichten krijgen over deze onderwerpen? Wil jij dat een medium paragnost jou lenormand kaarten of tarot kaarten voorlegt?

Wat doet een medium paragnost

Tegenwoordig heb je vele soorten spirituele mensen, van helderziende, medium paragnoste en spiritueel coach. Al deze mensen kunnen jou antwoorden geven over alle levensvragen en alle vragen waar jij mee zit. Een medium paragnost is helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend. Een helderziend en heldervoelend medium kan jou helpen bij liefde, werk en andere relatieproblemen. Maar wat is nu het verschil tussen een medium en een paragnost ?

Een paragnost

Een medium en paragnost hebben veel dingen die met elkaar overeen komen. Een paragnost beschikt vaak over diverse gaven. Helderziend is hiervan er een van, maar ook heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend. Een paragnost is een luisterend oor en ze worden vaak in verband gebracht met een 6e zintuig. Een paragnost kan je op verschillende manieren helpen, afhankelijk van de gaven die ze hebben. Paragnosten gebruiken vaak hulpmiddelen als lenormand kaarten of tarot kaarten. Ook zonder hulpmiddelen kunnen zij je helpen. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met je relatie, liefde, werk, je persoonlijke ontwikkeling en kunnen je healing op afstand en alle vragen op gebied van liefde.

Een medium

Een medium heeft naast de paranormale gaven die een paragnost heeft ook de gave om contact te leggen met de overledenen personen, maar ook met engelen, demonen en soms ook dieren. Ook zij kunnen jou helpen met de liefde, relaties en met healing op afstand. Mediums staan dus in contact met twee werelden, namelijk met de zogenaamde levende wereld en de overledenen wereld. Een allround medium kan op verschillende manieren contact leggen met de andere wereld. Een top medium kan contact met overledenen leggen door op een artistieke manier te tekenen, schilderen, door middel van muziek of door in een trance te raken door meditatie. Daarnaast hebben mediums net zoals een paragnost paranormale gaven, zoals helderziend, heldervoelend, helderwetend.

Het grootste verschil tussen mediums, paragnosten is dat mediums contact met overledenen kunnen hebben en een paragnost daar niet in staat voor is. Dus als je contact met overledenen wilt hebben dan kan je het beste een top medium of een ervaren medium vragen voor deze dienst.

Contact met overledenen

Mediums zijn dus heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend. Zij kunnen de stem van een overledene horen of zien. Mediums weten dat er meer is tussen hemel en aarde. Een medium is dus iemand die met overledenen kan communiceren en is daar een luisterend oor voor.

Ook is een medium helderwetend en heldervoelend. Soms kan een medium informatie van een overledene. Ook kan een overledene via een medium spreken of bezit nemen van zijn of haar lichaam. Veel medium hebben spirituele contact met deze overledenen en fungeren als tussenpersoon zodat ze kunnen communiceren met de buitenwereld.

Verschillende mediums

Ieder medium heeft een eigen manier van werken en een eigen specialiteit. Zo kan er een medium paragnost zijn die zich bezig houdt met relatie. Of een medium paragnost met liefde. Maar er is bijvoorbeeld ook een allround medium die zich bezig houdt met relaties, liefde, werk en andere vragen. Ook kan je een ervaren kaartlegster vragen om met kaarten van tarot, lenormand een voorspelling voor je te doen. Onze mediums zijn heldervoelend, helderziend, helderwetend en kunnen je dus een voorspelling doen over liefde, relatie en kunnen als spiritueel coach fungeren.

Mediums met jarenlange ervaring kunnen vaak goed in trance komen om contact te maken met de spirituele wereld. In enkele gevallen kan het uiterlijk, gedrag en stem van het medium tijdelijk anders zijn. Zij zijn de helderwetend tussenpersoon tussen deze twee werelden en kunnen gesprekken voeren met de andere wereld.

Mentaal Medium

Een medium paragnost geeft maar zelden 100% de juiste informatie. Het wetend medium is zich hiervan bewust. Het medium moet zelf blijven nadenken en de gegeven informatie niet gedachteloos aan nemen. Natuurlijk mogen mensen er van uitgaan dat de medium concrete en goede informatie geeft. Wanneer deze informatie niet juist wordt weergegeven wordt de communicatie tussen de twee werelden verstoord. Wanneer je een medium contacteert moet je goed je gedachten beheersen, anders kan je de communicatie verstoren.

Trance medium

De energie die het mogelijk maakt in en uit het lichaam is medium energie. Het is de verbinding tussen geest en lichaam. Zonder deze medium energie kan je niet in je lichaam zijn.

Voel de rust, harmonie en zachtheid van een slapende de baby. Dat is Trance Medium energie. Een kind valt meestal heel makkelijk in slaap. De sterke verbintenis van het kind met de spirituele wereld vereist veel Trance Medium energie. Het kijken naar een baby laat veel mensen vragen stellen over zijn of haar toekomst. Ze leggen contact met het spirituele leven. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vergrootte Trance Medium energie.

Half trance medium

Bij deze vorm wordt door een medium zijn of haar intelligentie gebruik gemaakt van het bewustzijn van het medium. De medium wordt overgenomen en neemt de controle van het denken en het gebruik van de stembanden over. De intelligentie neemt de woordenschat van het medium over. Wanneer deze sterk is zal het medium in een licht roes raken.

Volledig trance medium

In dit geval verkeert het medium in een volledige trans, de intelligentie heeft de volledige controle over het medium gekregen, Het medium heeft zich los gemaakt van het bewustzijn en het medium heeft zich volledig overgegeven aan het onderbewustzijn.

Fysiek medium

Bij een fysieke medium kan een overledene dierbare manifesteren in de wereld. Het is zo dat iedereen die zich in dezelfde ruimte begeeft het fysiek kan horen, voelen of zien. Een fysiek top medium kan je niet zomaar worden, maar dat is iets wat vanuit de aanleg al aanwezig is, namelijk ectoplasma. Er zijn maar een aantal medium die dit kunnen.

Een medium en zijn/haar gaven

Een medium kan op verschillende manieren zijn gaven tonen. Je hebt een helderziende medium bijvoorbeeld. Ook heb je een heldervoelend medium. Zo kan een medium helderziend, heldervoelend zijn, mar ook helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend. Deze gaven kunnen worden overgegeven van generatie tot generatie. Of kunnen deze door middel van leren overgedracht worden.

Een medium wordt met deze gaven geboren, maar kan dit door te trainen verbeteren. Een helderziende of helderwetend medium kan verschillende gaven hebben:

  • Zo kan een medium helderziend zijn
  • Een medium kan helderwetend zijn
  • Een medium heldervoelend
  • een medium helderhorend
  • Een medium helderruikend

Vaak worden deze gaven ook gecombineerd. Zo kan een medium helderwetend, heldervoelend zijn, maar ook bijvoorbeeld helderziend en helderwetend. Hierdoor kan het zijn dat een medium kan communiceren met de andere wereld door gevoel en hoor.

Helderziende medium

Een helderziende medium wil zeggen dat zij boodschappen ontvangen in de vorm van beelden. Zo kan een helderziende mogelijk antwoorden geven op vragen over liefde, relatie en eigenlijk alle levensvragen.

Een medium paragnoste is iemand die helderziend is en daarmee duiden we op een medium paragnost. Hierbij gebruikt de medium paragnost vaak een hulpmiddel, zoals een kristallen bol. Mediums paragnosten kunnen ook in een trance gaan en daarmee beelden ontvangen.

Tarot, lenormand

Tarot kaarten is een set die bestaat uit 78 kaarten die te maken hebben met een bepaalde situatie, persoon of iets psychisch. De tarot kaarten kunnen deuren voor jou openen die je normaal gesloten zou houden. Denk hier bijvoorbeeld aan liefde en relatie, maar ook het oplossen van relatieproblemen.

Tarot kaarten gebruiken symbolen om inzicht te krijgen in allerlei aspecten uit jouw leven. Bijvoorbeeld liefde en je relatie. En eventuele relatieproblemen waar je tegen aan loopt. Onbewust wordt je aangetrokken tot een van deze kaarten. Deze tarot kaarten kunnen je helpen met het antwoorden van een vraag. Daarbij kunnen tarot kaarten ook kracht geven. Ook zijn er tarot kaarten die een bepaalde boodschap mee kunnen geven. Deze tarot kaarten stuurt boodschappen door die kunnen inspireren en die positief advies kunnen geven. Deze kaarten worden vaak door een paragnost kaartlegster gebruikt.

De ander soort kaarten van lenormand zijn bekend geworden door een helderziend medium paragnost uit Parijs. Ze was een top medium en erg ervaren en legde vele kaarten voor invloedrijke personen. Iedere lenormand kaart heeft een eigen betekenis die wordt gekenmerkt door een afbeelding.

Deze kaarten worden vaak geassocieerd met de kaarten van Tarot. Beide kaarten verschillen per structuur en doel. Kaarten van lenormand bevatten 36 kaarten en zijn niet opgesplitst in categorieën. Bij kaarten van tarot zijn de afbeeldingen erg belangrijk, bij kaarten van lenormand fungeren de afbeeldingen als decoratie.

Als je geinteresseerd bent in gebeurtenissen in de toekomst of in het nu, dan zijn kaarten van Lenormand voor jou interessant.

Wanneer je voor een dilemma en een moeilijke keuze staat en je vanuit je gevoel antwoorden wilt ontvangen dan zijn de kaarten van Tarot de kaarten waar jij je antwoorden moet zoeken.

Dankzij een top medium paragnost krijg je de antwoorden waarnaar jij opzoek bent.

Een medium en paragnost kunnen ook online handelen.

Een medium paragnost of paragnost medium kunnen ook online handelen. Zo heb je bijvoorbeeld een reiki master . Uit de handen van een reiki master stroomt een natuurlijke levensenergie. Deze energie kan er voor zorgen dat pijn wordt verminderd of zelfs verdwijnt. Reiki is energetische therapie. Wanneer een paragnost medium deze therapie ondergaat hoef je niet eens te vertellen waar de pijn zit. De paragnost medium voelt dit namelijk aan. Dit wordt meestal aan een top medium over gelaten.

Een luisterend oor

Zit jij met alle levensvragen? of heb jij vragen over liefde, relatie of heb je relatieproblemen? Er staat dan altijd een top medium voor je klaar. Een medium paragnost staat altijd voor je vragen klaar. Een medium bij ons heeft veel ervaring en kunnen je op allerlei gebieden helpen. Kom graag in contact met een medium en misschien kan hij/ zij je helpen met je relatie, liefde of andere relatieproblemen en vragen.

Contact hebben met een ervaren medium.

Heb jij vragen over je relatie, liefde, relatieproblemen of alle levensvragen? Stel ze gerust aan een top medium. Een top medium is zeer ervaren en heeft ervaring op veel verschillende gebieden. Online heb jij de mogelijkheid om een chat te starten met een medium, wanneer jij graag met een medium telefonisch contact wilt hebben kan dat uiteraard ook.