Mediums en paragnosten

mediums en paragnosten

Wil jij altijd al weten wat een medium, paragnost, helderziende, spiritueel coach of een paragnost kaartlegster voor jou kan betekenen? Wil jij nieuwe antwoorden en inzichten over jouw relatie, liefde, werk of relatieproblemen? wil jij door een paragnost kaartlegster of door een top medium lenormand kaarten of tarot kaarten laten leggen? Dan ben je online bij Top-Paragnosten helemaal juist!

Bij ons vind je een medium, kaartlegster, een paragnost, een heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium die jou kan helpen met het beantwoorden van allerlei vragen.

Wat doet een medium paragnost?

Online kun je veel spirituele mensen vinden. Dit zijn helderziende, medium, paragnoste en ook een Reiki Master. Zij kunnen jou antwoorden geven op allerlei levensvragen die jou in het dagelijks leven bezig houden. Dit komt omdat zij spirituele gaven hebben waarmee zij waarnemingen kunnen doen die je zonder deze gaven niet kan doen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van fotoreading met medium Daniel.

Ook een paragnost heeft spirituele gaven. Maar toch is er duidelijk een verschil tussen een top medium en paragnost.

Een paragnost

Een top medium en paragnost hebben allebei gemeen dat zij paranormale gaven hebben. Een paragnost beschikt vaak over meerdere gaven. Zo kan een paragnost helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Ook een combinatie van deze gaven is mogelijk. Een paragnost kan door deze gaven op verschillende manieren helpen, dit kan zijn voor een luisterend oor, antwoorden op levensvragen maar ook voor een toekomst voorspelling.

Tijdens een consult met een paragnost is het mogelijk dat zij hulpmiddelen gebruiken om tot diepere inzichten te komen. Het kan zijn dat zij tarot kaarten of lenormand kaarten gebruiken om tot antwoorden te komen. Ook zonder hulpmiddelen kunnen zij je helpen. Zij kunnen je bijvoorbeeld helpen met je relatie, liefde, werk, je persoonlijke ontwikkeling en kunnen je healing op afstand en alle vragen op gebied van liefde.

Maar wat is dan het verschil tussen een coach die paragnost of medium is?

Wat is een medium?

Een medium kan net als een paragnost helderziend en heldervoelend zijn. Maar daarbij kan een spiritueel coach die een medium is ook contact leven met andere entiteiten. Dit kan zijn met overleden personen, maar ook met demonen, engelen of met dieren. Daardoor kunnen zij jou helpen met zaken als de liefde, relaties en ook healing op afstand.

Omdat mediums in contact staan met twee werelden is het mogelijk om antwoorden te krijgen die je zonder deze spiritueel coach nooit zal kunnen krijgen. Als jij nog vragen hebt over een overleden dierbare, dan kan je daarvoor terecht bij een heldervoelend medium.

Ook mediums kunnen helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend zijn. Een zuiver medium kan jou daardoor helpen als life coach. Zij kunnen jou inzichten geven waardoor jij adviezen krijgt over het maken van de juiste beslissingen in een bepaalde situatie.

Online bij Top-Paragnost kun jij in contact komen met een medium, paragnost, helderziend, helderhorend of een zuiver medium die ook ervaren kaartlegster is. Maak bijvoorbeeld een afspraak met medium Maria!

Verschillende mediums

Ieder medium heeft een eigen manier van werken en een eigen specialiteit. Zo kan er een medium paragnost zijn die zich bezig houdt met relatie. Of een medium paragnost met liefde. Maar er is bijvoorbeeld ook een allround medium die zich bezig houdt met relaties, liefde, werk en andere vragen. Ook kan je een ervaren kaartlegster vragen om met kaarten van tarot, lenormand een voorspelling voor je te doen. Onze mediums zijn heldervoelend, helderziend, helderwetend en kunnen je dus een voorspelling doen over liefde, relatie en kunnen als spiritueel coach fungeren.

Mediums met jarenlange ervaring kunnen vaak goed in trance komen om contact te maken met de spirituele wereld. In enkele gevallen kan het uiterlijk, gedrag en stem van het medium tijdelijk anders zijn. Zij zijn de helderwetend tussenpersoon tussen deze twee werelden en kunnen gesprekken voeren met de andere wereld.

Wat is een mentaal medium?

Een mentaal medium is een medium dat paranormale gaven heeft en er in slaagt om deze gaven goed te ontwikkelen. Een mentaal medium kan dus helderziend, heldervoelend en helderwetend zijn. Een mentaal medium is eigenlijk iemand die paranormale gaven heeft en deze tot zijn beschikking heeft.

Een mentaal medium is in staat om contact te maken met overleden personen, engelen, demonen en andere entiteiten. Zij kunnen dus bijvoorbeeld contact leggen met je overleden oma en haar vragen stellen.Een mentaal medium kan jou helpen met healing op afstand, maar ook met het vinden van antwoorden voor levensvragen. Daarom kan een mentaal medium als spiritueel coach fungeren en is dit type medium bij uitstek geschikt om jou te helpen groeien, ontwikkelen en het pad van jouw ziel.

mediums en paragnosten gezocht

Trance medium

Een trance medium is eigenlijk iemand die in staat is om in contact te komen met de andere wereld. Zo kan een trance medium dus bijvoorbeeld contact leggen met overleden personen, maar ook met engelen of demonen. Een trance medium kan jou helpen met alle vragen die je hebt over liefde, relaties en ook over werk.

Een trance medium kan in een bepaalde toestand terecht komen waarbij het lichaam van het trance medium niet meer aanwezig is. Dit kan dus zijn wanneer het lichaam in een bepaalde toestand terecht komt en er contact met de andere wereld gelegd wordt. Een trance medium is dus iemand die paranormale gaven heeft en deze tot zijn beschikking heeft.

Wat is een half trance medium?

Een half trance medium is eigenlijk iemand die in staat is om contact te maken met je overleden dierbaren, maar ook kan hij of zij komen in trance. Een half trance medium kan jou helpen met healing op afstand, maar ook voor andere vragen kun je bij een half trance medium terecht.

Onze mediums met jarenlange ervaring zijn in staat om contact te maken met de andere wereld, waardoor ze als half trance medium kunnen fungeren. Een half trance medium is gespecialiseerd in het helpen van mensen met vragen over liefde, familie en andere levensvragen. Zo kan een half trance medium je bijvoorbeeld helpen bij het oplossen van problemen of conflicten in relaties. Daarnaast kan een half trance medium je ook helpen bij het vinden van antwoorden op levensvragen, waardoor je beter inzicht krijgt in jezelf en de wereld om je heen.

Wat is een engelmedium?

Een engelmedium is iemand die in contact kan treden met engelen. Zij kunnen met deze engelen communiceren en hen vragen stellen over bijvoorbeeld liefde, relaties en andere levensvragen. Op deze manier kan een engelmedium je dus helpen met het vinden van antwoorden op jouw vragen.

Eigenlijk is een engelmedium iemand die paranormale gaven heeft en deze tot zijn beschikking heeft. Een engelmedium is in staat om contact te maken met de andere wereld, maar ook met jou. Dit type medium is dus bij uitstek geschikt om je te helpen groeien en ontwikkelen. Een engelmedium kan jou met healing op afstand helpen, maar ook een spirituele coach voor je zijn wanneer je dit nodig hebt.

Wat is een fysiek medium?

Een fysiek medium is iemand die paranormale gaven heeft en deze tot zijn of haar beschikking heeft. Zo kan een fysiek medium contact met overledenen maken, maar ook met engelen, demonen of andere entiteiten. Een fysiek medium is dus iemand die een spirituele verbinding kan leggen met de andere wereld, waardoor hij of zij in contact kan treden met jou.

Een fysiek medium is vaak ook een trance medium, waardoor hij of zij in een toestand van bewustzijnsverruiming terecht kan komen. Dit maakt de fysieke verbinding met overleden personen en andere entiteiten mogelijk. Een fysiek medium is dus iemand die een bijzondere gave heeft en deze tot zijn beschikking heeft.

De gaven van mediums, paragnosten

Een medium, paragnost kan beschikken over verschillende gaven. Zo kan een medium helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend zijn. Een helderziend medium is iemand die beelden, symbolen of woorden ziet. Een heldervoelend medium is iemand die bepaalde emoties en gevoelens voelt. Een helderhorend medium is iemand die stemmen of geluiden hoort. Een helderwetend medium is iemand die dingen weet, zonder dat hij of zij hier logischerwijs achter kan komen. Een heldervoelend medium is iemand die bepaalde geuren, smaken of texturen voelt.

Een medium, paragnost kan ook andere gaven hebben, zoals healing en channelen. Channelen is het overdragen van energie of informatie door middel van telepathische communicatie. Het kan hierbij gaan om informatie of energie die direct afkomstig is uit de andere wereld, maar ook vanuit het collectieve onbewuste. Healing is het overdragen van energie door middel van aanraking of gebed, waardoor het lichaam, de geest of de ziel genezen kan worden.

Een medium, paragnost heeft dus bijzondere gaven tot zijn beschikking en kan hierdoor contact maken met de andere wereld. Het is belangrijk om te weten dat niet ieder medium, paragnost dezelfde gaven heeft. Het is dan ook belangrijk om te kijken welke gaven een medium of paragnost heeft, zodat je weet met wie je hierin aan tafel zit. Zo kan bijvoorbeeld een helderziend medium niet met zekerheid zeggen of een overledene in de hemel is. Wel kan dit medium aan de hand van de symbolen, woorden en beelden die hij of zij ziet, een inschatting maken.

Het is belangrijk om te weten dat de gave van een medium, paragnost niet altijd hetzelfde is. Het kan ook zijn dat je verschillende gaven bij een medium, paragnost tegenkomt. Dit maakt het contact met de andere wereld of overledenen dus niet altijd even eenvoudig. Een medium, paragnost kan bijvoorbeeld wel contact maken met de andere wereld, maar het is niet altijd duidelijk wat er wordt gezegd of gedaan.

Antwoorden op al jouw levensvragen

Mediums en paragnosten kunnen dus antwoorden geven op alle levensvragen die jij hebt. Ook kan een top medium contact met overledenen maken. Een allround medium kan heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend zijn. Door deze gaven kun jij antwoorden krijgen. Ook voor relatieproblemen kun je bij mediums, paragnosten terecht omdat zij vanuit een ander perspectief en met andere kennis naar de situatie toe kijken.

Als relatie coach kan een top medium jou dus goed helpen. Een helderziende medium weet namelijk door beelden wat er nog gaat gebeuren of al is gebeurt. Daarbij kan een helderwetend en heldervoelend medium ook de situatie beter inschatten omdat zij op de een of andere manier al informatie door hebben gekregen.

Tijdens een consult met een top medium kan het ook zijn dat de paragnost kaartlegster is en tijdens het gesprek antwoorden op levensvragen geeft aan de hand van lenormand en tarot kaarten.

Wat zijn tarot kaarten?

Tarot kaarten is een set die bestaat uit 78 kaarten die te maken hebben met een bepaalde situatie, persoon of iets psychisch. De tarot kaarten kunnen deuren voor jou openen die je normaal gesloten zou houden. Denk hier bijvoorbeeld aan liefde en relatie, maar ook het oplossen van relatieproblemen. Tarot kaarten zijn een soort of orakel die je kunt gebruiken om antwoord te krijgen op vragen. Er zijn verschillende soorten tarotkaarten en deze worden niet alleen door paragnosten meegelezen tijdens een consult, maar kunnen ook gebruikt worden door een ieder die er mee wil werken.

Tarot, lenormand kaarten zorgen tot diepere inzichten in een situatie als liefde, relatie werk of andere levensvragen.

Wat zijn lenormand kaarten?

Lenormand kaarten zijn een set van 36 kaarten die voornamelijk gebruikt worden door paragnosten om antwoord te krijgen op vragen uit het leven. De lenormandkaarten staan bekend om hun helderheid en duidelijkheid. Ze geven een bepaalde sfeer of energie weer, wat metbeelden duidelijk kan maken. De kaarten zijn ontworpen door Mlle Lenormand in Parijs rond 1846 en dit is nog steeds de basis van het kaartspel.

Tijdens een consult kan een medium kaartlegster deze kaarten gebruiken om meer inzicht te krijgen in jouw liefdes relatie of juist de liefdesproblemen.

mediums en paragnosten online gezocht

Gesprekken met een helderwetend, heldervoelend medium online

Bij Top-Paragnosten kun je online met een medium kaartlegster, een paragnost kaartlegster, een medium heldervoelend, helderziend of een life coach in contact komen. Je kan een consult aanvragen voor jouw relatieproblemen, voor een toekomst voorspelling of voor andere dingen die jou in het dagelijks leven bezig houden.

Online kun je kiezen voor bijvoorbeeld box 10, box 31 of box 13. Hier zit dan een medium/paragnoste achter die jij kan kiezen op basis van de gaven die zij hebben. Je kunt hier zien of ze contact met overledenen kunnen maken of juist goed zijn met relatieproblemen. Zo kun jij kiezen met welke paragnost of met welk top medium jij een consult wilt starten. Een gesprek starten met waarzegster Marion?

Ook kan een top medium die jij online spreekt een Reiki Master zijn. Reiki is een energetische therapie die op afstand kan worden uitgevoerd. Zo kan een medium of paragnost met bepaalde energieën pijn opsporen maar ook mogelijk de pijn verhelpen.

Een paragnost, medium voor een luisterend oor

Als jij levensvragen hebt, relatieproblemen of zit met andere dingen kun je ook in contact komen met een paragnost/medium. Zij kunnen jou namelijk ook het luisterend oor bieden die jij nodig hebt. Voor alle vragen die jij hebt staat een helder wetend medium, een medium heldervoelend voor jou klaar.

Als jij in contact wilt komen met een top medium kun je dit online bij ons doen. Bel gerust een medium op waarvan je denkt dat diegene past, stel alle levensvragen die jij hebt en kom tot nieuwe inzichten.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Beschikbaar
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.