Negatieve Energie

negatieve energieTegen regen, storm en kou beschermen we ons wel, maar niet tegen negatieve energie

We weten ons heel goed te beschermen tegen heel veel dingen. Als het regent beschermen we ons er tegen door middel van een regenjas en en paraplu. Als het stormt blijven we zoveel mogelijk binnen en als het koud is, trekken we extra warme kleren aan.

We beschermen onszelf ook tegen indringers en diegenen die kwaad willen doen. Maar waar we ons niet zo goed tegen beschermen is negatieve energie, die anderen ons kunnen geven. Het is niet zichtbaar en om die reden staan we er niet zo snel bij stil.

Regen zie je, een storm ook, kou voel je, maar negatieve energie is iets van geheel andere orde. Toch zou het goed zijn deze ook te voelen, net zoals je de kou ook kunt voelen, of een gevoel van honger hebben, naar het toilet moeten gaan.

Best gek eigenlijk dat we het een als vanzelf doen en het ander niet bij stilstaan. Of zelfs niet eens in de gaten hebben en achteraf er pas achter komen. Daar is wel een reden voor. Er zijn dingen die de normaalste zaak van de wereld zijn en er zijn dingen die dat absoluut niet zijn.

Dan noemen we dit als snel paranormaal, maar het is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld, waardoor je nu ziet dat paranormaal eigenlijk heel normaal is.

Een daarvan is het voelen van energie. Waar heb je het over, zegt wel eens een cliënt die een medium spreekt op een spirituele hulplijn. Je hebt het over die energie van die ander, hoe zie je dat, hoe weet je dat! Want het klopt wel wat je zegt, maar ik wil dit zelf ook snappen en begrijpen.

Energie van een ander zie je niet, hoor je niet en ruik je niet. De zintuigen die we het vaakst gebruiken zijn hier niet voor te gebruiken. Hier zul je je zesde zintuig voor moeten aanboren. En die hebben we allemaal. Zie je weer niets paranormaals aan.

Maar paranormaal is weggelegd voor een select zweverig groepje mensen toch! Nee hoor, ieder mens is weggelegd voor het paranormale, maar we hebben er nog heel weinig kennis over. Iedereen is dus energie. Iedereen heeft een zesde zintuig. En met dat zintuig weet je in welke energie jezelf zit en een ander zit.

Is dat handig om te weten dan! Jazeker, want als iemand chagrijnig tegen je is, of iemand je negeert, kun je met je zesde zintuig aan de energie van de ander voelen waarom die zo doet tegen jou. Die zit dan op dat moment in een bepaalde negatieve lading en projecteert die op jou.

Als je dit begrijpt, bescherm je je voortaan niet alleen tegen, regen, storm en kou, maar ook tegen negatieve energie van anderen. Want waarom zou je dit wel accepteren en tolereren en regen niet. Je zult jezelf tegen negatieve energie moeten beschermen en het zou net zo normaal moeten zijn, als je beschermen tegen de kou.

Je zesde zintuig ontwikkelen heeft zo zijn voordelen. Je para aanspreken is zo gek nog niet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, dat hebben mediums en paragnosten al voor je gedaan. Dat zijn al para-normale mensen.

Ze zijn hele normale mensen net zoals jij, alleen ze hebben ook para en dat heb jij ook en ze leren je dat heel graag. Want echte mediums en paragnosten van Top-Paragnosten gunnen jou ook een heel fijn leven en daar hoort jezelf beschermen bij. Niet alleen voor regen, storm en wind of indringers, maar ook negatieve energie van anderen. Bel ze dus gerust.

Medium Clarisa
Top-Paragnosten