Smithsonietkristallen

Krachtige werking van smithsonietkristallen. Smitshonietkristallen zijn heel heilzaam en helend voor iedereen die een moeilijke jeugd heeft gehad, waarin de gevolgen nog steeds nazinderen als volwassen mens. Emotionele pijn verzacht en schenkt meer balans en evenwicht op Krachtige werking van smithsonietkristallen. Smitshonietkristallen zijn heel heilzaam en helend voor iedereen die een moeilijke jeugd heeft gehad, waarin de gevolgen nog steeds nazinderen als volwassen mens. Emotionele pijn verzacht en schenkt meer balans en evenwicht op emotioneel vlak. Het is een uitstekend stressreducerend kristal.

De smithsonietkristallen kunnen verschillende kleuren hebben, waarvan het effect op diverse manieren hun uitwerking hebben.

De gele smithsoniet schept balans in het maagcentrum en het geestelijke lichaam. Oude pijn en oude gedragspatronen lossen zich op. Dit kristal ondersteunt de spijsvertering, het opnemen van voedingsstoffen. De gele smithsoniet verzacht bij huidproblemen.

De lavendel-violet smithsoniet kan traumatische ervaringen uit vorige levens helen. Dit kristal heeft een zachte trilling, schoont alle negatieve opgeslagen energie op en draagt bij aan een verhoogd bewustzijn. Op fysiek vlak worden zenuwontstekingen en -pijn verzacht.

De lavendel-roze smithsoniet helpt elke vorm van verslavingsgedrag en de daarachterliggende emoties op te lossen. Dit kristal heeft een mooie liefdevolle trilling, geneest hartenpijn en verzacht ervaringen van mishandeling en verwaarlozing. De lavendel-roze smithsoniet creëert een gevoel van bescherming, veiligheid en zachte zelfliefde.

De blauw-groen smithsoniet heelt emotionele wonden door universele liefde toe te voegen. Oude angst, pijn wordt losgetrild waardoor er evenwicht wordt gecreëerd in het energieveld tussen de etherische en emotionele lichamen. Dit kristal bevordert vriendschappen en heeft een gunstige invloed bij bevallingen en het voeden van baby’s.