Tips om echt uitgerust wakker te worden

Tips om echt uitgerust wakker te wordenTips om echt uitgerust wakker te worden. Goed slapen en uitgerust wakker worden, wie wil dat nou niet. Maar het blijkt uit onderzoek dat bij steeds meer mensen de slaap onvoldoende is. Woelend wakker liggen, piekeren over wat er is gebeurd, of komen gaat. Veel te korte nachten, veel te druk zijn, en om die reden de slaap niet kunnen vatten. Er zijn heel veel oorzaken waardoor slecht slapen ontstaat.

Iedereen heeft baat bij iets anders om wel goed te kunnen slapen. Maar blijft onverlet, dat een goede nachtrust voor iedereen nodig is. De batterij moet weer worden opgeladen, anders houdt die, net als een echte batterij er een keer mee op.

De belangrijkste tip is. Leer jezelf goed kennen, want dan weet je ook wat je nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Naar bed gaan met een hoofd vol, is niet de weg. Juist voor het slapen gaan al aan de slag met ontspannen, dat heeft een positieve invloed op de slaap.

Ieder mens is een andere slaper, we kennen allemaal de ochtendmensen en de avondmensen, dat betekent dat ieder mens een ander ritme kent, die gerelateerd is aan zijn eigen biologische klok. Door er achter te komen hoe jouw biologische klok werkt, kom je een heel eind. Zo heeft de een baat er bij om half tien al zijn bed in te duiken. De ideale tijd ook, gezien de aanmaak van melatonine.

Een ander dweept met een later tijdstip, onderzoek het bij jezelf, kijk wat voor jezelf het beste werkt, het gaat om jouw slaap tenslotte. Als dat betekent dat je eerst een kop thee moet drinken voor het slapen gaan, en dat werkt voor jou. Top. Voor een ander werkt een plak kaas, want het blijkt dat het eten van een eiwitrijke snack voor het slapen gaan, een gunstig effect op de nachtrust heeft.

Ongunstig effect schijnen cafeïne te hebben en straling. Maar wie weet heb jij er geen last van. Ga dus niet alle tips zomaar klakkeloos voor waarheid aannemen, test ze uit en bepaal zo wat voor jou het beste is. Ben je gewend nog even door je telefoon te scrollen en maakt je dat slaperig, gewoon doen.

Heb je voor jezelf opgemerkt dat voor jou TV kijken werkt, doen. Allemaal zijn we anders, allemaal hebben we dus ook iets anders nodig. Natuurlijk zijn er standaardzaken, als een opgeruimde kamer, daglicht buiten sluiten, maar wie weet word jij onrustig als het te donker is in je kamer en heb je juist wat licht van buiten nodig.

Het komt er op neer dat je voor jezelf moet gaan onderzoeken wat het beste bij je past. Wat wel voor iedereen geldt, met een vol hoofd gaan slapen, lukt niemand. Het hoofd moet leeg zijn en aangezien we in een vluchtige snelle wereld leven, waarin we niet meer gewend zijn te onthaasten, zou dit wel eens de grote boosdoener zijn van de vele nachten die je wakker ligt.

Je kunt ook eens contact opnemen met een medium of paragnost, dat klinkt gek want wat weten die nou af van een goede nachtrust. Nou je zult versteld staan, een goed medium of paragnost weet veel meer dan je denkt.

Ze zijn vaak gespecialiseerd in ontstressen, onthaasten en kunnen jou invoelen. Vaak zien ze meer dan jij zelf weet van hebt en als ze je dat vertellen, weet jij waardoor jij slecht slaapt. Daar was jij zelf niet opgekomen.

Bekend is dat buitenlucht een mens goed doet. Gewoon uitproberen, zet jezelf voor het slapen gaan in beweging. Loop een blokje om, en daarna eens kijken of het effect heeft op jou om lekker te kunnen slapen.

Je ziet er zijn geen standaard tips om beter te slapen, je zult er zelf de tijd voor moeten nemen en het te ontdekken. Wil je hulp hierbij! Raadpleeg dan een medium of paragnost van Top-Paragnosten.

Medium Clarisa
Top-Paragnosten