Transformatie en fysieke klachten

Transformatie en fysieke klachtenTransformatie en fysieke klachten. Ons lichaam vraagt voortdurend om aanpassing en afstemming met de aardenergie. Door onze snellere trilling wordt de verbinding met de aardenergie en ons lichtlichaamsproces voortdurend worden afgestemd. Dit fysieke aanpassingsproces kan als behoorlijk pijnlijk en oncomfortabel worden ervaren.

Soms panikeren mensen in de klachten die ervaren worden: oude, allang vergeten littekens kunnen weer actief worden, jeuken of zelfs pijnlijk zijn. Over het hele lichaam kan jeukende huiduitslag voorkomen, pijn in de oren, of regelmatig een zeer hoog scherp gepiep, hetgeen niet verward moet worden met tinnitus.

Het kan ook voorkomen dat gehoor- en gezichtsvermogen voor enige tijd verminderen of versterken. Plots worden geluiden en stemmen als te scherp ervaren. Sommigen kunnen het geluidloze fluisteren van hun krachtdier of andere behulpzame wezens horen. Niets is gek.

Misschien valt het je op dat je het aura kunt zien bij mensen, dieren, planten, bomen en zelfs bij het voedsel. Alle zintuigen stellen zich helemaal open voor waarnemingen op het hogere fijnstoffelijke trillingsniveau.

Dit is dus te verklaren door de toename van steeds zuiverder licht, van steeds sneller trillend prana waardoor je eigen trilling versnelt. Zowel fysiek als energetisch-fijnstoffelijk.

Reinigende voedingsstoffen kunnen deze transformatieklachten versterken, maar dit is tijdelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken. Je hoeft niets spectaculairs te doen en zeker niet onderdrukken met pillen. Een diep reinigingsproces vraagt tijd en voldoende rust nemen. Je neemt steeds meer licht op, van bovenaf je kruinchakra en je pranakanaal. De zeer dichte stoffen en het afval in je lichaam wordt naar beneden gedrukt en dit verklaart ook waarom veel mensen in de onderste helft van het lichaam klachten ervaren.
Het is uiteraard een zeer persoonlijk proces en iedereen ervaart dit dus voor een deel anders enerzijds en anderzijds zijn de klachten herkenbaar.

Belangrijk is zelf altijd naar je innerlijke stem te luisteren, je energiestroom zo optimaal mogelijk te houden, ontgiftende voedingsmiddelen te gebruiken die de giftige stoffen uit je lichaam verwijderen.

Wat die toxische stoffen betreft denk ik hier aan nicotine, pesticiden, zware metalen tot schimmelsporen. Hoe je dit kunt ontdekken is via spiertesten. Dit kan je zelf uittesten of laten testen.

Om enkele krachtige voedingsmiddelen aan te geven die zeer bevorderlijke zijn voor het ontgiften zijn advocadoā€™s. Deze vruchten rijpen ook in de natuur niet op de boom, maar pas als ze bij een bepaalde grootte op de grond zijn gevallen. Daarom is het narijpen energetisch min of meer natuurlijk.

Ook laurierblad, sesamzaad en rogge ondersteunen het ontgiften. Ook heel veel zuiver en hoog energetisch water drinken helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. In tegenstelling tot thee, waar soms mensen me vertellen dat thee toch ook wel met water is klaargemaakt. Een teken dat er behoorlijk veel gifstoffen in je lichaam opgeslagen zitten kun je zelf ontdekken als je urine werkelijk scherp is en stinkt. Minstens een liter water drinken of zelfs meer. Als je zeer zelden water drinkt, raad ik aan progressief op te bouwen, zodat je geen niervergiftiging oploopt.

Met de verdere uitscheiding van de toxines, verminderen geleidelijk aan de lichamelijke en geestelijke klachten. Ontgiften kan dus zeker de eerste paar dagen als heftig worden ervaren.

Zoveel mogelijk samentrekkende dranken vermijden als zwarte en ook groene thee en koffie. Je kunt best een kopje thee of koffie drinken en daarna een glas water; dit neutraliseert dan weer het effect.

Voetbaden stimuleren de uitscheiding van de toxische sporen via de huid; je kunt er eventueel een beetje zeezout aan toevoegen maar niet teveel, omdat je je hierna ook best moe kunt bij voelen. Na een bad of voetbad ook voldoende rust nemen.

Pak je persoonlijke transformatieproces rustig aan, het is geen wedstrijd en je komt niet sneller aan de eindstreep door jezelf tekort te doen.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 49