Veranderen is niet voor iedereen weggelegd

Veranderen is niet voor iedereen weggelegdVeranderen is niet voor iedereen weggelegd. Enig idee hoe vaak of we bezig zijn met veranderen? Het woord in onze gedachten hebben of in ons onderbewuste? We verlangen het van onszelf, van onze partner, onze kinderen, onze ouders, collega’s op het werk.

We willen dat ons eigen leven anders is, dat werk verandert en als dat allemaal niet snel genoeg gaat, dan raken we gefrustreerd en geïrriteerd. We veranderen ook als mens, niet alleen door de dingen buiten om ons heen.

We veranderen in de tijd van jong naar oud en dat gaan we voelen. We veranderen ook in onze manier van dingen zien en er mee omgaan. In dingen doen. We kunnen veel makkelijker worden bijvoorbeeld in ons uiterlijk vertoon.

In de manier waarop we ons kleden. We kunnen milder worden naar onze omgeving, of juist verharden. We kunnen liever voor onszelf worden en daardoor liever voor onze omgeving. We kunnen minder waarde hechten aan zaken die we vroeger ongelooflijk belangrijk vonden.

Zie je, zegt een medium van Paragnost Eddie, dat alles en iedereen, ook jij aan verandering onderhevig is. Toch is verandering niet voor iedereen weggelegd. Als jij een relatie start en jij verandert in de loop van de tijd.

Je partner verandert niet mee, dan is de verandering voor jouw partner niet weggelegd. Kan het zomaar zijn dat jullie uit elkaar groeien. En op een gegeven moment de relatie beëindigen. Dat gebeurt dan meestal door diegene die wel een verandering heeft doorgemaakt.

Die gaat ineens dingen zien die niet meer passend zijn en vraagt dan wel aan de partner om mee te gaan in de verandering. Maar als dat niet gebeurt, voel je je gewoon niet meer fijn in deze relatie.

Het lastige in het hele verander gebeuren is, zegt een paragnoste van Paragnost Eddie & Consulenten, dat ieder mens op zijn eigen tijd, en in eigen tempo verandert. Daar heeft een ander helemaal geen invloed op.

Dat zouden we wel graag willen. De mens leeft nu eenmaal met de tijd. Zo ook een vrouw die nu toch wel klaar was met haar werk en verlangde naar ander werk. Ze was al lange tijd op zoek en niets kwam op haar pad.

Ze was moedeloos en radeloos. Maar zei een medium tegen haar tijdens het online telefonisch consult. We worden geleid, je bent een ziel en jouw ziel is schijnbaar nog niet aan de beurt om deze verandering mee aan de slag te gaan.

Als je dit nu bewust bent, heb je veel meer vrede als mens als je dolgraag je leven anders wilt en voor je gevoel er niets gebeurt. Er gebeurt juist heel veel, alleen zien we dat als aards mens niet. Alles komt op het moment dat het mag.

Dat geldt dus ook voor je partner, contacten met anderen. Laat iedereen in zijn waarde en zijn zoals die is. Als jij verandering wilt, vraag je toch ook niet aan een ander of dat goed is. Je gaat, je doet. En daarbij komt, verandering is echt niet voor iedereen weggelegd.

Je moet een bepaald besef hebben, je moet de seinen zien. Je leven kan ook blijven zoals het is. Dan is het in dit aardse leven nog niet de bedoeling om de verandering te zijn.