Waarom inzicht in je energiestromen zo belangrijk is

Waarom inzicht in je energiestromen zo belangrijk isWaarom inzicht in je energiestromen zo belangrijk is. Wie kent de uitspraak niet “Ik heb er de kracht niet meer voor” die betekent. Ik heb geen energie meer. Ik zal nu toch eerst energie bij moeten gaan tappen, om weer in mijn kracht te komen te staan.  Wat bedoelen we in deze met kracht?

Nou dat is dus je energie die stroomt, of juist niet. En kracht zien wij, van Top-Paragnosten als liefde voor jezelf. Waarom is inzicht hebben in je energiestromen zo belangrijk? Zodat je weet, waar ik ik energie op.

Waar krijg ik energie van. Wat kan ik voortaan beter laten, of juist meer doen. Want niemand zit te wachten, constant niet in eigen kracht te staan. Dat is namelijk op zich al heel vermoeiend, waardoor je energie op een gegeven moment helemaal stil gaat staan.

Weet je dat een burn out, ook te maken heeft met energiestromen en kracht? Diegenen die in een burn out terechtkomen, managen hun energiestromen niet. Ze leven vanuit een voortdurende angst, zonder dat te weten.

Hebben heel veel moeite om hun energie te managen. Want daarvoor heb je bepaalde skills nodig. Namelijk vanuit eigen kracht leven. En die kracht ontbreekt. Het zijn vaak mensen die ongelooflijk lief en empathisch zijn.

Vaak zijn het mensen die werkzaam zijn in de zorg. Hun hele ziel en zaligheid storten ze op anderen. Niet in de gaten hebbend dat hun eigen energiestromen daardoor op een gegeven moment blokkeren.

Ze tanken mondjesmaat bij en op een gegeven moment zegt het lijf, maar eigenlijk de ziel van deze mensen. Ik ga jou eens stilzetten. Zodat je energie helemaal niet meer stroomt. Wie weet schudt het je wakker, dat je mij, de ziel verwaarloost en niet voorziet van de juiste energie en kracht.

Wij , de consulenten van Top-Paragnosten spreken dagelijks veel mensen die volledig zijn opgebrand. Aan het einde van hun latijn zijn. Als je het als spiritueel consulent dan hebt over energie en energiestromen. Weten ze vaak in eerste instantie niet waar we het over hebben.

Het lichaam heeft energie nodig om te kunnen leven. De mens kan deze energie blokkeren. Altijd vanuit de angst leven, je zorgen maken, piekeren, kost bergen energie. Op een gegeven moment is de tank leeg.

Hoe kunnen wij, van Top-Paragnosten je helpen als je je energieloos, futloos en opgebrand voelt? We geven je inzicht in je energiestromen. We gaan je laten zien wat energie is, hoe jij dat zelf kunt sturen, of beter gezegd, hoe je kunt voorkomen dat je het juist tot op heden, niet hebt gestuurd.

We gaan je laten zien, hoeveel invloed het denken op energie in je lichaam heeft. Wat het nu is van voldoende en goede nachtrust en hoe je daarvoor kunt gaan zorgen. We gaan aan de slag met je mindset.

Zodat de angst er uit gaat en de liefde er in. Want zoals hierboven aangegeven, is liefde kracht. En wie wil er nu niet lekker leven vanuit eigen kracht! Iedereen toch. Dit is de kracht van spiritualiteit en van de consulenten van Top-Paragnosten.

Die kunnen jou wijsheid meegeven op gebied van een gezonde relatie met jezelf. Waardoor jij jezelf niet meer ontkracht. Of laat ontkrachten door alles om je heen.