Waarom voel je niet geliefd?

Waarom voel je niet geliefd?Waarom voel jij je niet geliefd? Het lijkt wel of steeds meer mensen zich niet geliefd voelen. Met als gevolg dat ze aan de ene kant wel een relatie willen, maar aan de andere kant ook eigenlijk niet. Nu heeft je niet geliefd voelen, niet altijd met een relatie te maken. Maar toch, elk mens wil zich geliefd voelen. Elk mens geniet van aandacht. Als we een compliment krijgen, glimmen we.

En toch, velen lopen rond en weten niet goed of ze nu wel of niet geliefd zijn. Ze vragen zich dat af. Nemen om die reden contact op met een spirituele hulplijn. Ze bellen met mediums en paragnosten van Top-Paragnosten, en stellen de vraag.

Hoe ziet die ander mij, heeft die ander gevoelens voor mij. Die vragen worden niet zonder reden gesteld. De persoon zelf wil dit weten, omdat de signalen die de ander uitzendt onduidelijk zijn. Er zit geen gestage lijn in, het is aantrekken en afstoten. Het zet niet door, dus ja, dat maakt je onzeker. Dus wil je weten wat de ander in je ziet, of de ander wel om je geeft, of de ander wel gevoelens voor je heeft.

Juist deze vragen je af te vragen, daarom voel jij je niet geliefd. Je laat je liefde afhangen van een ander zijn aandacht, zijn tijd die hij met jou door wilt brengen. Van de hoeveelheid berichtjes dat die ander stuurt. Dat is voor jou de reden om je geliefd te voelen. Zodra de ander zich minder laat zien, zodra de ander het contact stopt, voel jij je niet geliefd.

Je geliefd voelen, heeft niets te maken met wat een ander je aan liefde geeft en hoeveel die ander zich laat zien en horen. Als dat voor jou belangrijk is, weet dan dat het nooit genoeg is. Weet dan dat niemand bij je zal blijven.

Dat niemand bij je blijft, zal je teleurstellingen geven. Zal je een hoofd vol vraagtekens geven. Je piekert je suf en ondertussen voel je je verlaten, alleen en hoop je maar dat of die ander terugkomt en okƩ, wees eerlijk, als er maar iemand komt, die naar je toekomt en je liefde geeft en eens een keer bij je blijft. Daar ben je al tevreden mee en dat zou je nou net niet moeten zijn.

Elke keer geef jij je voor de volle 100%, je bent inmiddels wel wat voorzichtiger geworden, je wilt niet weer je neus stoten. En ja hoor, ook van deze hoor je niets meer. Daar ga je weer, je zakt helemaal weg, je verwaarloost jezelf. Je gaat de deur niet meer uit. Het ligt aan mij, zeg je tegen een vriendin.

Laat dat nou eens kloppen, maar het zeggen, het begrijpen en beseffen en zien waar het dan aan ligt, zover ben je nog niet. Je geliefd voelen heeft niet van doen met een ander. Je geliefd voelen, heeft te maken met jou.

Ergens in je leven, ben je eigenliefde gaan weggeven, omdat je vond dat je te weinig liefde kreeg. Je loyaliteit kent geen grenzen. Je wilde meer, je ouders gaven het je te weinig. Kom op dacht je, geef me meer van dit wat zo goed voelt, dus gaf jij meer, want daarmee dacht je, geeft een ander mij ook wel meer.

En zonder dat je het in de gaten had, verdween de liefde uit jezelf. En was je er van overtuigd dat anderen jou het moesten geven. Dan voelde je je geliefd. Tijd voor verandering, tijd om liefde in een heel ander perspectief te gaan zien.

Tijd voor een paar goede gesprekken met een Top paragnost van Top-Paragnosten. Die jou gaat laten inzien dat liefde niet van een ander afhankelijk is. Dat je je pas geliefd voelt, als je jezelf liefhebt.

Medium Clarisa
Top Paragnosten