Wat doet een paragnost?

Wat doet een paragnost? Paragnosten zijn mensen die beschikken over een paranormale gave. Hierdoor kunnen zij dingen zien, dingen weten, dingen horen of dingen ruiken. Dit wordt een zesde zintuig genoemd. Op basis van dit zesde zintuig kunnen zij dingen voorspellen. Bijvoorbeeld over een toekomstige gebeurtenis, of iets wat er gaat gebeuren met jou of met iemand anders. Heb je vragen over liefde, werk, gezondheid of geld? Dan kun je bij een paragnost terecht. Zij helpen je door middel van hun gave om antwoorden te krijgen op vragen die jij hebt.

Soms is er maar weinig informatie beschikbaar over een toekomstige gebeurtenis, en kan de paragnost hierdoor maar weinig vertellen. In andere gevallen is er juist heel erg veel informatie beschikbaar, en kan de paragnost je hierdoor heel erg helpen. Maar wat doet een paragnost nou precies?

Welke paranormale gaven zijn er?

Paragnosten kunnen dingen waarnemen doordat zij paranormale gaven hebben. Zo beschikken paragnosten over helderziendheid, helderhorendheid of helderwetendheid. Deze gaven zorgen ervoor dat de paragnosten jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten.

Helderziend is een paranormale gave waardoor de meeste paragnosten informatie kunnen ontvangen. Hierdoor zijn paragnosten in staat om dingen te zien die anderen niet kunnen zien. Deze informatie kan iets over jou zijn, maar ook iets over een ander of over een toekomstige gebeurtenis.

Helderhorend is een andere paranormale gave waarmee paragnosten gebruik kunnen maken van hun zesde zintuig. Hierdoor kunnen zij dingen horen die anderen niet kunnen horen. Dit kan zijn over een toekomstige gebeurtenis, maar ook over een ander of over jou.

Helderwetend is de laatste paranormale gave die we hier bespreken. Hierdoor kunnen paragnosten weten wat er gaat gebeuren, of informatie krijgen over jou of over iemand anders.

Als je een vraag hebt aan een paragnost, dan is het belangrijk dat je weet welke paranormale gave de paragnost heeft. Zo weet je of de paragnost in staat is om informatie over jou te geven, of dat hij of zij informatie over een toekomstige gebeurtenis kan ontvangen.

Hoe helpen paragnosten?

Paragnosten helpen door middel van hun gave. Ze kunnen je helpen door middel van een reading, een consult of een sessie. In een reading gaat de paragnost met jou in gesprek over de vraag die jij hebt. Dit kan zijn over liefde, werk, geld of gezondheid. De paragnost zal dan proberen om hier antwoorden op te krijgen door middel van zijn of haar gave.

In een consult gaat de paragnost met jou in gesprek over de vraag die jij hebt. Dit kan zijn over liefde, werk, geld of gezondheid. De paragnost zal dan proberen om hier antwoorden op te krijgen door middel van zijn of haar gave.

Tijdens deze consulten is het mogelijk dat een paragnost hulpmiddelen gebruikt. Op deze manier is het mogelijk dat zij jou verder en beter kunnen helpen met jouw vragen!

Welke vragen kun je stellen aan een goede paragnost?

Een een paragnost kun je vele verschillende vragen stellen. Dit kan een vraag zijn over een overleden dierbare, maar ook over een nieuwe baan, vrienden of familie. Een paragnost kan jou helpen met inzichten maar kan ook spreken over een specifieke situatie in de toekomst.

De toekomst voorspellen helpt jou om bepaalde keuzes te maken in jouw leven. Het is belangrijk om de vraag zo duidelijk mogelijk te stellen, zodat de paragnost jou hier beter mee kan helpen. Een vraag die je aan een paragnost kunt stellen is bijvoorbeeld: ‘Wat gaat er gebeuren met mijn relatie?’

Een andere vraag die je aan een paragnost kunt stellen is: ‘Ik heb een nieuwe baan aangeboden gekregen, moet ik deze aannemen?’.

Om een goede reading te kunnen geven, is het belangrijk dat de paragnost zich concentreert op de vraag die jij stelt. Het is daarom aan te raden om een paragnost te kiezen waarmee je vertrouwd voelt en die je kunt vertrouwen.

Hoe komt een paragnost aan antwoorden?

Een paragnost kan over bepaalde dingen inzichten krijgen door contact te maken met de andere wereld. Dit kan zijn door middel van een reading of een consult, maar ook tijdens een sessie. Een paragnost kan hierbij gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen.

Het is mogelijk dat een paragnost een kaartlegging doet. Door een kaartlegging kan de paragnost inzichten krijgen over een bepaalde situatie of vraag. Er zijn verschillende soorten kaartleggingen, maar de meest bekende kaartlegging is de tarotkaartlegging.

Door een bepaalde energie is het mogelijk dat een paragnost jou antwoorden geeft. Dit kan zijn op een vraag die je stelt, maar ook over bepaalde dingen in jouw leven. Een paragnost is hierbij afhankelijk van zijn of haar energie en de energie die hij of zij ontvangt.

Vaak wordt een helderziende ook een paragnost genoemd. Denk aan een helderziende met een kristallen bol die op deze manier inzichten krijgt in de toekomst. Een paragnost is niet afhankelijk van een kristallen bol, maar kan op verschillende manieren antwoorden krijgen. Toch hoeft een paragnost niet altijd een helderziende te zijn, er zijn dus ook meerdere gaven die zij kunnen hebben.

Wat is het verschil tussen een medium en paragnost?

De twee termen paragnost of medium worden door vele mensen door elkaar gebruikt. Toch zijn er verschillende manieren waarop een paragnost of medium antwoorden krijgt en jou kan helpen! Het is zo dat je ook een helderziend medium, helderwetend medium, heldervoelend medium hebt. Maar het woord medium wil zeggen dat iemand in staat is om contacten te leggen met andere entiteiten, de goddelijke wereld.

Mediums kunnen door hun paranormale gaven ook contacten leggen met geesten, engelen of overleden dierbaren. Contact met een overleden persoon kan heel fijn zijn zodat je dan antwoorden en nieuwe inzichten kan krijgen.

Een medium kan ook over meerdere zintuigen beschikken. Zo kan iemand helder horend zijn en een hele sterke intuïtie hebben. Ook kan iemand een derde oog hebben en tegelijkertijd helderruikend zijn.

Waarin een paragnost en medium hetzelfde is is het feit dat zij er zijn voor anderen, zij willen jou graag helpen met antwoorden op vragen uit het verleden of juist te delen wat ze in jouw toekomst zien.

Contact met een paragnost

Online bij Top Paragnosten kun je heel eenvoudig in contact komen met een paragnost. Zij helpen jou met een specifieke vraag of kunnen inzicht geven in de toekomst. Wil jij dit graag? Start dan direct een online consult.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Beschikbaar
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Beschikbaar
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Ingesprek
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Ingesprek
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Ingesprek
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 28 Faroek
Faroek
Offline
 
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.