Wat is paranormaal?

Paranormaal wil zeggen dat iets niet op een natuurlijke wijze verklaarbaar is, er is geen wetenschappelijk bewijs voor ‘iets’. Paranormaal wordt dan ook beschreven als iets dat boven het normale is. Paranormaal wijst op iemand die beschikt over paranormale gaven, hierdoor kunnen waarnemingen gedaan worden die je zonder deze paranormale gave niet kunt doen.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan iemand, en een korte tijd daarna kom je diegene tegen of ontvang je een bericht van diegene. Dit is ook een van de paranormale verschijnselen dat kan aangeven dat je paranormaal begaafd bent.

Er zijn veel meer paranormale verschijnselen die gedaan kunnen worden. Soms weet iemand iets zonder een verklaring, ook kan iemand op een bepaalde manier weten wat er gaat gebeuren of andere bizarre dingen weten of zien. Het is heel erg lastig om hier een verklaring voor te geven op natuurlijke wijze.

Wat is paranormaal?

Paranormale waarnemingen doen

De buitenzintuiglijke waarneming die iemand kan doen die paranormale gaven heeft hangt af van over welke gaven zij beschikken. Er zijn namelijk verschillende gaven die je als zesde zintuig kan hebben wat er voor zorgt dat je paranormaal begaafd bent.

Soms kan iemand de toekomst voorspellen, heeft iemand voorspellende dromen, een ander hoort geluiden of heeft juist een sterke aanleg voor het voelen van bepaalde energieën. Er zijn verschillende gaven die iemand kan hebben; heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend of helderruikend.

Wanneer iemand heldervoelend is dan kunnen ze bepaalde energieën voelen, dit kan bijvoorbeeld de emoties zijn van anderen maar ook de aanwezigheid van geesten. Deze paranormale waarneming kan helpen bij het beter begrijpen van situaties.

Wanneer iemand helderwetend is dan weten ze veel dingen zonder dat ze weten hoe ze hieraan komen. Ze hebben dan een soort van intuïtie die sterk is ontwikkeld waardoor ze bepaalde dingen voelen of gewoon weten. Hierdoor is het mogelijk dat iemand die paranormaal begaafd is aan jou boodschappen overbrengt vanuit de spirituele wereld die jou kunnen helpen.

Wanneer iemand helderziend is dan zien ze dingen die er niet zijn of die anderen niet kunnen zien. Dit kan bijvoorbeeld geesten zijn maar ook aanwijzingen voor de toekomst. Deze mensen weten dan meer over wat er in de toekomst kan gaan gebeuren, deze mediums voorspellen dus jouw toekomst.

Wanneer iemand helderhorend is dan horen ze dingen die er niet zijn of die anderen niet kunnen horen. Dit kan bijvoorbeeld stemmen van geesten zijn maar ook van overledenen of andere entiteiten. Zo is het mogelijk dat zij kunnen communiceren met een ongeboren kindje of een overleden broertje.

Wanneer iemand helderruikend is dan ruiken ze dingen die er niet zijn of die anderen niet kunnen ruiken. Deze speciale gave zorgt ervoor dat iemand geuren kan waarnemen die anderen niet kunnen, denk aan het ruiken van ziekte of de dood.

Deze gaven verschillen per persoon, het is mogelijk dat je met 2 of meerdere gaven bent begiftigd maar het is ook mogelijk dat je slechts 1 gave hebt. Deze gaven zijn voor iedereen verschillend en kunnen verder ontwikkeld worden door middel van bijvoorbeeld een cursus of een reading.

Hoe ontwikkel je deze paranormale gave?

Om deze buitenzintuiglijke waarnemingen te ontwikkelen is het belangrijk om je bewust te zijn van je intuïtie Wanneer je iets voelt of denkt dan is het belangrijk om hiernaar te luisteren en erop te vertrouwen.

Daarnaast is het belangrijk om je lichaam, gevoelens en emoties goed te leren kennen. Wanneer je weet hoe jij reageert op bepaalde dingen dan is het makkelijker om ook paranormale waarnemingen te kunnen doen. Het is namelijk mogelijk dat je lichaam of emoties je iets willen vertellen maar dat je dit niet herkent.

Het kan voor paranormale kinderen bijvoorbeeld erg lastig te zijn om hun paranormale begaafdheid te begrijpen en te kunnen gebruiken. Het leren omgaan met de gaven kan er toe leiden dat je erg vermoeid raakt omdat het verwerken van alle informatie die je krijgt erg veel energie kost.

Daarom is het belangrijk om bepaalde technieken te leren die je helpen jouw gaven onder controle te kunnen houden en ze wanneer je wilt te kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het stellen van grenzen, het beschermen van je energie en het uitzetten van je gaven wanneer je dit nodig vindt.

Wil jij je paranormaal ontwikkelen, dit zodat je kan leren om te gaan met de paranormale gave die jij hebt? Dan kun je hierover praten met een van de professionele mediums. Zij hebben voldoende paranormale ervaringen en zullen jouw situatie begrijpen. Je kunt hiervoor naar een paranormale beurs maar ook online bij Top Paragnosten in contact komen met helderzienden, mediums of paragnosten.

Het taboe rondom paranormale verschijnselen

Paranormale waarnemingen en verschijnselen worden al vaak door mensen gezien als ‘onzin’. Het komt daarvoor ook veel voor dat iemand met de paranormale begaafdheid hiervoor niet durft uit te komen, dat omdat zij denken dat anderen hun als ‘raar’ gaan zien. Het kan zijn dat je je schaamt voor je paranormale begaafdheid of dat je gaat denken dat je anders bent.

Als je paranormaal begaafd bent dan is dat juist iets unieks! Er zijn niet vele mensen die deze gaven hebben en dus ook geen paranormale waarnemingen kunnen doen. Toch kun jij als je beschikt over paranormale gaven anderen helpen en bijvoorbeeld een waarschuwing geven wanneer er iets gaat gebeuren.

Paranormale gaven en waarnemingen kunnen ook veel mensen helpen, daarom is het belangrijk dat je hier niet voor wegloopt. Weglopen voor je paranormale begaafdheid is niet nodig, er is niets raars aan! Sterker nog, het kan heel erg fijn zijn om je gevoelens en waarnemingen met anderen te kunnen delen. Wanneer je dit niet doet, voel je je vaak alleen en begrijpt niemand je.

Als je paranormale waarnemingen hebt, is het belangrijk dat je hiermee naar een professional gaat. Op deze manier kun jij jouw gaven ontwikkelen en leren hoe je deze het best kunt gebruiken. Daarnaast is het fijn om te weten dat er iemand is die je begrijpt en die jou kan helpen met vragen die je hebt over je paranormale gaven.

Er zullen altijd mensen blijven zijn die paranormaal begaafd zijn raar vinden, maar schaam je niet voor je paranormale begaafdheid en laat dit aan de buitenwereld zien.

Hoe merk je of je paranormale gaven hebt?

Paranormaal begaafd zijn is heel uiteenlopend, iemand kan een paranormaal genezer zijn, iemand kan helderziendheid bezitten of juist door mensen heen kunnen kijken en emoties kunnen aanvoelen. Aan de andere kant is het ook mogelijk om lichamelijke pijn van een ander te voelen, voorspellende dromen te hebben of kan een medium juist dingen weten van iemand zijn vorige levens en/of verleden. Als iemand paranormaal begaafd is dan is dat op een eigen en unieke manier.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij dingen kan horen, dat iemand anders niet hoort. Dit kan een stem zijn van iemand (overledenen) maar dit kunnen ook andere vormen van geluid zijn. Het kan zijn dat je aura’s voelt bij anderen.

Heb jij vaak dat je door bepaalde voorwerpen informatie doorkrijgt, dan kan dat een teken zijn dat je paranormaal begaafd bent. Het kan zijn dat je bij een voorwerp een bepaald gevoel krijgt.

Als je paranormaal begaafd bent dan heb je vaak ook inzicht in het verleden van jezelf of andere mensen, evenals vorige levens. Soms zie je bijvoorbeeld beelden of visioenen hiervan. Dit kan ook juist zijn over situaties dat in de toekomst zullen gaan gebeuren.

Het kan zijnd at je schimmen of gezichten ziet. Als je dit deelt met iemand anders (beste vriend bijvoorbeeld) en diegene zag niks, dan kan dit een teken zijn dat je paranormaal begaafd bent.

Er zijn ook andere dingen die erop wijzen dat je beschikt over een paranormale gave. Het kan zijn dat jij in jouw dagelijks leven ‘hulp’ krijgt van boven, gidsen bijvoorbeeld. Ook dit soort dingen wijzen op paranormaal begaafdheid.

Als je paranormaal begaafd bent kan het ook zo zijn dat je weet wat een ander denkt, soms denk je iets door een bepaalde boodschap of informatie, wat dan ook echt waar is. Dit kan er ook toe leiden dat je een bepaalde energie uit een ruimte of van een persoon kan overnemen.

Bovenstaande dingen kunnen signalen zijn dat jij paranormaal begaafd bent, om hier zeker van de zijn kun je in gesprek komen met een ervaren medium of paragnost. Zij kunnen jou alles vertellen over een paranormale gave. Zij kunnen jou helpen met het paranormaal ontwikkelen van de gaven waarover jij beschikt!

De vraag; ‘wat is paranormaal?’, kun jij zelf nu beantwoorden! Wil jij hier meer over weten of ervaren wat bijvoorbeeld een helderziende over jou te zeggen heeft? Je kunt online een consult starten met een van onze consulenten die paranormaal begaafd zijn.

Wil jij praten over jouw paranormale gave?

Wil jij graag hulp van een medium of paragnost om te praten over de paranormale waarnemingen die jij doet? Dan kun je online een consult starten met een van de mediums of paragnosten. Zij weten precies in welke situatie jij je bevind en kunnen jou op deze manier helpen, adviseren en ondersteunen.

Een online consult is erg gemakkelijk; Je kunt 24/7 een afspraak inplannen op de website, zelf je tijd en dag uitzoeken. Het is ook mogelijk om anoniem te blijven, alleen jouw voornaam wordt gevraagd. Daarnaast is het heel gemakkelijk om je vragen te stellen tijdens een online consult, dit is ook mogelijk via een chat.

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Beschikbaar
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.