We moeten niet willen rammelen aan de tijd

tijd en geldWe moeten niet willen rammelen aan de tijd. De mens heeft twee dingen in zijn leven heel belangrijk gemaakt, tijd en geld. De uitspraak, tijd is geld, is hier wel op zijn plaats. Ons aardse leven is in eerste instantie hier volledig op gericht. We besteden eerst onze tijd aan onze ontwikkeling, om daarna datgene wat we ons eigen hebben gemaakt, om te zetten in geld. En dan ontbreekt het ons telkens aan tijd.

We rammelen zo aan de tijd die we hebben, het is een ongelooflijk belangrijk issue geworden, want stel je voor dat de tijd tot aan je pensioen, je onvoldoende geld geeft. Wie weet heb je zelfs na je pensioen onvoldoende geld en hoe breng je dan je tijd door. Alle gedachten die een mens heeft zijn gestoeld op tijd en geld.

Kijk maar eens bij jezelf, hoe je je tijd volpropt, om maar zoveel mogelijk te kunnen besteden aan verdienen. Zodat je dat geld weer kunt gebruiken, om je rekeningen van te kunnen betalen en leuke dingen te doen, maar waar haal je daar de tijd voor vandaan.

Zo rammelen we aan de tijd, zijn we zelfs jaren geleden aan de slag gegaan om de tijd te verzetten. Ook alweer gerelateerd aan geld. Dan is het een uur langer licht, dan blijven we langer wakker, en spenderen we meer. Allemaal gerelateerd aan tijd en geld.

Of het voor de mens zelf allemaal zo gezond is, zoals we leven, of de mens hier baat bij heeft, kijk maar eens om je heen. Of kijk naar je eigen leven. Heb jij er baat bij, dat je leven nooit voldoende tijd heeft en dat je al je tijd steekt om geld te vergaren. Als je om je heen kijkt, zie je veel mensen die ongelukkig zijn. Ze hebben aan hun tijd gerammeld, ze hebben onvoldoende de tijd voor zichzelf genomen. Ze hebben al hun eigen tijd weggegeven. En hebben daar altijd achteraf spijt van, als ze worden ingehaald door de tijd.

Jij doet het ook, alles, maar dan ook alles staat in het teken van de tijd. Hoe laat sta ik op, de tijd, wat ga ik doen, hoeveel tijd heb ik daarvoor. Gaat het mij allemaal wel lukken in de tijd. Haasten, haasten, want een dag is weer zo voorbij.

Ondertussen jezelf voorbij lopend en je hart die het zwaar te verduren heeft, er snel een vette hap wordt genuttigd en een hoofd vol met gedachten, dat datgene wat moet gebeuren, niet klaar komt in de tijd.

Zo lopen we onszelf in de tijd voorbij, omdat we wel meer tijd in een dag zouden willen hebben. We ervaren dan precies hetzelfde, daar lossen we het niet mee op, met meer tijd. We blijven nog steeds op een ongezonde manier omgaan met de tijd. Zelfs het verzetten van de tijd, komen we nu op terug, omdat we zien dat het qua geld onvoldoende oplevert, maar ook dat het verzetten van tijd, niet goed is voor onze gezondheid. Maar of we dat zo hoog in het vaandel hebben staan?

Zodra je gaat rammelen aan je tijd, merk je dat direct. Je gehaastheid zorgt voor het maken van fouten, dingen vergeten. Dat zorgt voor een bepaalde spanning in je hoofd. Die spanning in je hoofd heeft effect op jouw welzijn. Ons lijf en geest zijn heel rekbaar, net als een elastiek, je kunt jaren zo doorgaan, totdat uit het elastiek de rek is en ja, dan ben je weer aan het rammelen aan de tijd. Je wilt dan weten wanneer je weer de oude bent. Zonde van de tijd waarin je nu bent beland. Terwijl het eigenlijk de tijd van je leven is, maar dat zie je ook pas weer achteraf. Zo is het vaak zonde van de ijd wat we allemaal doen en mee bezig zijn.

Je wilt terug naar je vorig leven, maar dat is helemaal niet de bedoeling. Je bent niet voor niets stilgezet, alleen heb je dat nog niet in de gaten. Je verhoogt nog meer de druk, er komt schuldgevoel bij, er komen nog meer angsten bij. Schijnbaar was het knappen van je elastiek nog onvoldoende om je in te laten zien, dat de manier waarop je leefde, tijd is geld, jou helemaal niets brengt. Geen tijd en geen geld. Neem eens contact op met een Top Paragnost, die zal je haarfijn vertellen waar het in je leven misgaat en dat je aan de slag moet met het veranderen van je gedachten. Tijd is geen geld, het is jouw tijd. En als je je eigen tijd gaat invullen vanuit een rustpositie, geld vanzelf volgt. Maak jezelf niet gek en stop met aan de tijd te rammelen, voor je het weet is het je tijd en heb je dan echt geleefd?

Medium Clarisa