Aardse beproevingen

Aardse beproevingenAardse beproevingen die we allen mogen ondergaan. Waar we dan ook in verwikkeld raken op aarde, we zijn allen naar de aarde teruggekeerd om de Universele wetten te leren begrijpen. Zonder elkaar kunnen we dat proces niet aangaan.

Daardoor worden er steeds weer opnieuw mensen op ons pad gezet die te maken hebben met het proces waar we doorheen gaan.
Het kan zijn dat je heel kort samen bent om de trigger te plaatsten die je nodig hebt om door te gaan op je pad, maar het kan ook een langdurig samenzijn worden waardoor je elkaars proces beïnvloed.
Dan is het zaak om te herkennen waar je beiden inzit zodat het samenzijn positief beïnvloed kan worden door elkaar.
Dat dit niet altijd eenvoudig blijkt is zichtbaar door alle relatieproblemen die er zijn. Het ego overheerst dan zodanig dat er geen ruimte is voor inzichten.
Dan kom je tegen over elkaar te staan ieder met de eigen pijnstukken omdat de een de ander niet wil begrijpen en er daardoor juist afstand wordt gecreëerd.

Oprecht zijn is voor velen nog heel lastig, juist omdat men de definitie van oprechtheid niet altijd op dezelfde manier ziet.
Toch is dit heel eenvoudig.
Oprecht zijn is eigenlijk niets meer dan eerlijk in je leven staan en niemand benadelen door je gedrag.
Jammer dat het probleem nu juist is dat sommigen een wel zeer gekleurde bril dragen.
Dit kun je zelf invullen.
We kennen allemaal wel iemand die zichzelf anders voordoet dan het in werkelijkheid is.
De illusie blijft immers bestaan, we zitten er allemaal in en kunnen er niet uit ontsnappen omdat dit een gecreëerde realiteit is.
Wat de bedoeling is van leven op aarde is om juist die inzichten te vergaren die nodig zijn om helder te gaan zien wat er gaande is.
En dan niet vanuit de eigen perceptie maar vanuit het grote geheel.
Dan pas zijn we in staat om zicht te krijgen op het grote levensspel op aarde.

Er zijn bij alle mensen zwakten waarneembaar in de ziel.

Zo is de ene koppig en wil niet verder kijken dan de neus lang is.
Dan heb je de mensen die zeer controlerend zijn en niet kunnen loslaten.
Dan de mensen die een behoorlijke schaduwkant hebben die uiteindelijk overheerst.
Deze mensen voeren niet alleen in de eigen relatie maar ook bv in familie en vriendenkring en dergelijke de boventoon waardoor ze uiteindelijk de sfeer verpesten voor de ander.
Je hebt ook de betweter, de struisvogel, de zwijgzame, angstige en nog veel meer eigenschappen die met het ego te maken hebben.
Dit zijn allemaal karaktereigenschappen die optreden als er een les in besloten ligt.

Zo kan de partner die er voor kiest om te vertrekken een les mogen leren in onvoorwaardelijk liefde te ZIJN middenin de tegenslagen die er zijn.
Lastige les maar uiteindelijk wel een mooie les die je meteen op een hogere trilling kan brengen.
De zwakkere patronen van iemands innerlijk bepalen de situatie waarin iemand wordt geplaatst.
Zo kom je zoals ik in het begin van dit blog al aangaf steeds weer mensen tegen die je kunnen helpen met het proces waar je inzit.

Men krijgt genoeg mogelijkheden om zichzelf te oefenen in dat deel van de persoonlijkheid dat behoefte heeft aan versterking.
Ook de meest gevoelige mensen mogen dit aangaan voor zichzelf niemand wordt uitgezonderd in dit proces.
Als een persoon een overheersende vrouwelijke energie in zich heeft en geen ‘vechter` is, dan bestaat de kans dat de test steeds zal gaan om assertief gedrag te ontwikkelen zodat er meer afstemming mag komen op de mannelijke energie.
Zo kan er meer balans ontstaan in het energieveld.
Er zijn maar weinig mensen echt in balans maar in dit geval gaat het om een sterke helling naar het vrouwelijke als man.
Ook voor de vrouw is dit uiteraard dezelfde proef die mag worden afgelegd.
Vele vrouwen zijn erg dominant en laten hun vrouwelijke kant erg gelden in hun omgeving.
Soms is dat begrijpelijk omdat de omgevingsfactoren daarin meespelen. Maar de uitdaging is ook hierin de balans te vinden om zowel het vrouwelijk als mannelijk deel te integreren in de persoonlijkheid.

Mocht men de uitdaging niet aangaan dan zal men steeds opnieuw weer worden geconfronteerd met dezelfde proef.
De testen hebben betrekking op een bepaalde trillingsfrequentie, en als men de test goed doorloopt dan kan men een hoger trillingsniveau bereiken.
Dat zovele mensen het zo zwaar hebben in deze tijd komt omdat velen ook niet hun test willen aangaan.
Elke keer je een test en zie het maar als een test van bekwaamheid niet goed doorbrengt krijg je in veel zwaardere mate deze test weer terug op je pad.
In een nieuwe gedaante maar wel in een ander scenario komt de proef dan weer tot ons, en krijgen we weer de kans om onszelf te oefenen totdat we onze lessen hebben geleerd.

Als je de les eenmaal hebt geleerd hoef je deze les nooit meer te leren omdat je op een hogere trilling afgestemd bent.
Zo straalt je ziel deze hoge lichtfrequentie uit dankzij de Wet van Trilling.
De rode draad door dit verhaal is, dat het superbelangrijk is om alles wat je meemaakt in relatie tot anderen en zeker ook tot jezelf serieus mag nemen.
Niets komt voor niets op je pad en in alles ligt een les besloten hoe klein dan ook.

Ieder persoon die jij hebt toegestaan om je te pijnigen, bewijst je een dienst ook al zie je dat op het moment zelf niet omdat jij de uitdaging nog niet hebt kunnen aannemen om de proef aan te gaan.
Als je een trigger voelt bij het lezen van deze tekst kijk dan eens waardoor dat is.
Het is nu de uitgelezen tijd om de confrontatie aan te gaan. Het is helingtijd bij uitstek en we worden echt net zo lang geconfronteerd met onszelf tot we uiteindelijk gaan inzien waar het om draait `Het leren van de Universele wetten`.

Wil je hierover eens chatten met mij, of heb je vragen rond dit onderwerp, schroom dan niet om contact op te nemen met mij of andere consulenten die hierin zijn gespecialiseerd.

Hartegroet,
Lis box 52

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Beschikbaar
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Beschikbaar
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 65 Michael
Michael
Beschikbaar
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Ingesprek
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Ingesprek
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Ingesprek
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Ingesprek
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Ingesprek
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Ingesprek
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties en -situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 58 Medium Jeanette Keur
Medium Jeanette Keur
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.