Al dat wachten gaat ten koste van je tijd en jezelf

Al dat wachtenAl dat wachten gaat ten koste van je tijd en jezelf. Een mens heeft een hekel aan ergens op moeten wachten, gek is dat niet. We staan dan namelijk stil, dat voelt niet goed. En wachten op een partner, of een verloren gegane liefde, is de ergste vorm van wachten.

Nu ontkomen we niet in het leven dat er tijden zullen zijn dat we ergens op moeten wachten. De een kan het beter dan de ander. Heerlijk soms als je mensen ziet en het aanhoren en daarna bij zichzelf denken, merk het wel als het zover is. Kun je wel eens jaloers op zijn.

Maar wachten op een partner die je de bons heeft gegeven, en je alleen maar bezig kunt zijn met die persoon en maar hoopt dat die terugkomt, dat wachten is verschrikkelijk. Dat wachten zelf is nog niet zo erg, als je de zekerheid zou hebben dat het gaat gebeuren. Dan is wachten nog steeds niet aangenaam, maar in ieder geval weet je waar je op wacht.

Om die reden bellen diegenen die hopeloos zitten te wachten of een partner weer terugkomt vaak naar een spirituele hulplijn, en terecht. Als je kiest voor een goede hulplijn, waarvan Top-Paragnosten er een van is, dan krijg je gedegen antwoorden, waarop je kunt vertrouwen. Wat je als medium of paragnost dan wel op valt, is dat de beller soms wel 4 keer opnieuw aan je de bevestiging vraagt. Net of het niet binnenkomt.

Nu komt het vaak ook de eerste keer niet binnen. Bellen is zo wie zo ook best eng met een medium of paragnost. Want stel je voor dat je een antwoord gaat krijgen, wat je niet wilt horen. Dat je gaat horen dat het echt voorbij is, dan zak je compleet door de grond.

Nu zal geen enkel medium of paragnost dat zo plompverloren brengen, als dat gebeurt, snel ophangen, aan dat consult heb je niets. Kun je je beter wenden tot een top paragnost. Dat een beller je telkens weer om bevestiging vraagt, begrijpt een medium wel, maar als ze dan gaan vragen of het het 100% zeker weet, dat kan geen enkel medium je voorspellen.

Je moet een voorspelling zo zien. De cliënt die stelt een vraag, de gids van de hulpverlener geeft het antwoord, waarbij de hulpverlener gebruik maakt van zijn gaven. Als het antwoord ja is, is het ja. Het universum is jullie aan het voorbereiden op een nieuwe start.

Het universum heeft jullie nu een “lesje” willen leren, in verdraagzaamheid, in eerlijkheid, in jezelf zijn. Zolang je die les nog niet ziet, zul je moeten wachten. Maar eigenlijk zou je niet moeten wachten, er is werk aan de winkel. Je eigen aandeel gaan zien, waarom de partner is vertrokken. Als medium bied je de beller ook altijd deze inzichten. Of ze er mee aan de slag gaan, dat is de vraag.

Want zeg nu zelf, als iemand je de bons geeft, loop je toch rond met gemixte gevoelens. Daar zit toch ook een gevoel onder van, het hoeft voor mij niet meer, ik voel mij aan de kant gezet. Het universum heeft een reden voor deze breuk. Die wil je helemaal niet laten wachten, die heeft je juist iets heel moois gegeven. Als je het maar wilt zien.

Als een relatie strandt is natuurlijk pijn en verdriet en boosheid en teleurstelling. En dan wil je weten of het weer goed komt. Als je dan van een paragnost hoort dat dat zo is, ga dan niet meer zitten wachten, ga aan de slag je eigen leven weer vorm te geven. Al die gedachten er over maakt je leeg, ziek, nog hopelozer als je al bent.

Vertrouw op het medium en volg het advies dat ze je geeft. Een einduitkomst valt en staat namelijk ook met de weg er naartoe, dat is toch met alles zo.

Medium Claris