Beschermende kracht

Beschermende kracht van Aartsengel Michaël. Aartsengel Michaël werkt voor de blauwe beschermende straal. Hij biedt bescherming op spiritueel en lichamelijk niveauBeschermende kracht van Aartsengel Michaël. Aartsengel Michaël werkt voor de blauwe beschermende straal. Hij biedt bescherming op spiritueel en lichamelijk niveau en kan ten alle tijden opgeroepen worden.
Je kunt vaak kleine blauwe, stervormige flitsen zien, als Michaël bij je is. Hij geeft je ook de moed en bescherming als je bang voelt. Zoals alle aartsengelen is Michaël zeer gemakkelijk aan te roepen.
Om zijn hulp te vragen kun je gewoon de blauwe lichtstraal om je heen visualiseren, welke je bescherming geeft. Voel en zie hoe het blauwe licht je van kop tot teen omgeeft en je angsten van je wegneemt.
Voel hoe de blauwe lichtstraal via je kroonchakra binnenkomt en alle chakra’s en je lichaam door je voeten naar buiten stromen in de aarde. Als de blauwe straal je lichaam verlaat, voel dat alle angst uit je lichaam stroomt zodat je beschermd wordt.

Accepteer deze bescherming en denk eraan om Michaël te bedanken.
Wat betekent het zwaard van Michaël? Zijn zwaard kan je helpen alle bindingen te verbreken die je vasthouden en die toxisch zijn. Vaak voelen we ons uitgeput als we met mensen omgaan die aan ons trekken. Visualiseer het zwaard van Aartsengel Michaël waarmee deze bindingen los worden gemaakt, zodat je eigen energie terug mag stromen.
Visualiseer een wit koord dat van andere mensen of een bepaalde situatie uitgaat en je uitput en zie hoe Aartsengel Michaël de knellende banden doorsnijdt. Dit gebeurt voor jouw allerhoogste welzijn en het welzijn van anderen.
Voel de bescherming en de liefde die daarop volgt als Michaël bij je is en je omhult met het beschermende blauwe licht.

Michaël kan je ook ondersteunen als het erom gaat om een ruimte of een gebouw te reinigen. Visualiseer het blauwe licht van de eerste straal en voel hoe dit licht zich in de hele ruimte uitbreidt.
Zie hoe het licht al het negatieve oplost en hoe warmte en bescherming ervoor in de plaats komen.
Aartsengel Michaël luistert altijd als je hem roept; vraag heel eenvoudig om zijn nabijheid, zijn steun, zijn hulp, zeker in situaties waarin je bescherming nodig hebt of waarin je je angstig voelt.
Aartsengel Michaël is de patroon van de wapendragers. Zijn feestdag wordt op 29 september gevierd.

Hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com