Betrouwbare paragnost

Betrouwbare paragnost

Elke dag opnieuw wordt een beroep gedaan op onze betrouwbare paragnost. Hoewel het voor ons vanzelfsprekend is dat een paragnost betrouwbaar is, gaat dit helaas niet altijd op. Nog steeds zijn er mensen die zich paragnost noemen maar dit op geen enkele wijze kunnen staven. Een paragnost van ons is een betrouwbare paragnost. Daar kun je gevoeglijk vanuit gaan. Zo ook medium Jesse!

In ons team van waarzeggers, paragnosten, mediums en helderzienden vind je alleen betrouwbare specialisten. Velen van hen bewijzen dat elke dag opnieuw en genieten bekendheid van het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’. De betrouwbare paragnost probeert iedereen op de best mogelijke wijze te helpen en te begeleiden. En meent hij dat een ander meer geschikt is om er mee aan de slag te gaan, dan schuift hij de opdracht gewoon door.

Ook dat is een stuk betrouwbaarheid. De paragnost kiest dan voor wat het beste is voor jou. Hoe anders is dat bij mensen die zich paragnost noemen, daar een aanzienlijke prijs voor vragen maar in feite niets anders doen dan jou voor de gek houden. Het is jammer en betreurenswaardig, want ook onze betrouwbare paragnosten hebben daar last van. Het doet hun naam geen goed.

Je kunt terecht voor alle vragen over het leven

Bij onze betrouwbare paragnost kun je terecht voor alle vragen over het leven. Over het heden, het verleden en de toekomst; over liefde, leven en financiën. Over je werk en natuurlijk, het is de vraag der vragen, of het nog weer goed komt met je partner met wie je onlangs gebroken hebt. De vragen des leven dus, en onze specialisten – behalve paragnosten zijn dat mediums, helderzienden, therapeuten, waarzeggers- gaan geen enkele vraag uit de weg.

Ze zijn bovendien eerlijk en betrouwbaar en zullen je de zaken niet beter voorspiegelen dan dat ze zijn. Wat dat betreft geven ze simpelweg boodschappen door zonder die te interpreteren. Wat ze zien, horen en voelen geven ze door, aan jou wat jij met die informatie kunt en doet.

Nu ook via sms, chat en e-mail te bereiken

Kon je vroeger alleen onder vier ogen of telefonisch een consult plannen bij een betrouwbare paragnost, tegenwoordig is dat wel anders. Ook onze branche is met de tijd meegegaan. Je kunt tegenwoordig ook een sms sturen of kiezen voor e-mail of de chat. Die extra mogelijkheden bieden eigenlijk alleen maar voordelen. Een gesprek via e-mail wordt ook wel E-consult genoemd en kost je dertig euro.

Jij stuurt een mail nadat je via de website iemand hebt uitgezocht wie jij de vraag wilt gaan stellen, de specialist reageert vervolgens binnen drie dagen. Voordeel is dat een e-mail en een chat, net als een sms in zekere zin, iets van een blijvend karakter hebben. Zo kun je het antwoord via de mail nog zo vaak nalezen als je wilt. Dat geldt ook voor de chat uiteraard.
Probeer je vraag altijd zo duidelijk mogelijk op papier te zetten

Wil je de betrouwbare paragnost benaderen via mail of chat, zorg dan wel dat je de vraag zo duidelijk mogelijk formuleert. Ga dus nooit overhaast te werk, maar neem de tijd. Je kunt bovendien een mail sturen wanneer jij er aan toe bent, wanneer jij de vraag dus goed kunt omschrijven. Pas dan stuur je die mail. Hoe beter jij de vraag stelt, hoe groter de kans op een goed antwoord. Vergeet bij een mail niet je naam en je geboortedatum mee te sturen, een pasfoto is daarnaast een duidelijke pré.

Een chatsessie vanuit alle mogelijke windstreken op aarde

Chatten biedt het voordeel dat je van overal op de wereld een chatsessie met de betrouwbare paragnost kunt houden, daarvoor hoef je dus zeker niet per se in Nederland te verblijven. Het maakt niet uit waar je bent. Ook nu geldt dat je de vraag zo helder mogelijk moet stellen. Daarnaast is enige realiteit gewenst. Ieder weldenkend mens weet dat je problemen waar je al langer mee loopt niet even in een chat van vijf minuten af kunt wikkelen, verwacht dat dus ook niet.

Wees reëel in wat je verwachten kunt en mag en weet dat de betrouwbare paragnost altijd zijn best zal doen je wél zo snel mogelijk van dienst te zijn en je snel weer op het juiste pad te krijgen. Voor een E-consult betaal je overigens dertig euro. Dat is erg weinig voor iets dat je leven in positief opzicht sterk kan beïnvloeden. Ook een fotoreading is mogelijk en dit kan al voor 245 euro. Het is hetzelfde verhaal; dat is geen geld voor mogelijke informatie die je leven echt kan veranderen. Het is de investering dus zeker waard. Fotoreading kan met Lies bijvoorbeeld!

Voor de andere diensten betaal je met credits

De andere diensten die onze specialisten aanbieden, worden met credits betaald. Wat dit betekent? Dat je ons belt en dat je in eerste instantie een account aanmaakt. Vanuit dat account koop jij op geheel veilige wijze de credits. Je kunt gewoon betalen met de geijkte betaalmiddelen als iDEAL en Paypal en voor tien credits betaal je tien euro. Een minuut kost je een credit. Na die tien credits betaal je echter steeds minder voor een credit. Het is dus verstandig om voldoende credits te kopen, want zo bespaar je geld. Daarnaast moet je er natuurlijk niet aan denken dat je net te weinig credits hebt en net cruciale informatie misloopt.

Een betrouwbare paragnost kan je echt verder helpen

Onze specialisten en zeker ook de betrouwbare paragnost kan je echt verder helpen. Kan je helpen bij al je levensvragen; van liefde tot je werk en van je financiële situatie tot rouw. Geen enkele vraag wordt gemeden en als een van onze mensen de vraag of het verzoek meer geschikt vindt voor iemand anders, dan wordt de vraag doorgeschoven. En zo hoort het ook als het belang van de klant voorop staat en je te maken hebt met een betrouwbare en professionele partner. Want dat zijn we, een hecht collectief met zuivere, spirituele mensen met elk hun eigen gaven. Laat bijvoorbeeld Anne-Marie je helpen!

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Betty
Betty
Offline
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Offline
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Offline
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster