Betrouwbare paragnost

Betrouwbare paragnost

Elke dag opnieuw wordt een beroep gedaan op onze betrouwbare paragnost. Hoewel het voor ons vanzelfsprekend is dat een paragnost betrouwbaar is, gaat dit helaas niet altijd op. Nog steeds zijn er mensen die zich paragnost noemen maar dit op geen enkele wijze kunnen staven. Een paragnost van ons is een betrouwbare paragnost. Daar kun je gevoeglijk vanuit gaan. Zo ook medium Jesse!

In ons team van waarzeggers, paragnosten, mediums en helderzienden vind je alleen betrouwbare specialisten. Velen van hen bewijzen dat elke dag opnieuw en genieten bekendheid van het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’. De betrouwbare paragnost probeert iedereen op de best mogelijke wijze te helpen en te begeleiden. En meent hij dat een ander meer geschikt is om er mee aan de slag te gaan, dan schuift hij de opdracht gewoon door.

Ook dat is een stuk betrouwbaarheid. De paragnost kiest dan voor wat het beste is voor jou. Hoe anders is dat bij mensen die zich paragnost noemen, daar een aanzienlijke prijs voor vragen maar in feite niets anders doen dan jou voor de gek houden. Het is jammer en betreurenswaardig, want ook onze betrouwbare paragnosten hebben daar last van. Het doet hun naam geen goed.

Je kunt terecht voor alle vragen over het leven

Bij onze betrouwbare paragnost kun je terecht voor alle vragen over het leven. Over het heden, het verleden en de toekomst; over liefde, leven en financiën. Over je werk en natuurlijk, het is de vraag der vragen, of het nog weer goed komt met je partner met wie je onlangs gebroken hebt. De vragen des leven dus, en onze specialisten – behalve paragnosten zijn dat mediums, helderzienden, therapeuten, waarzeggers- gaan geen enkele vraag uit de weg.

Ze zijn bovendien eerlijk en betrouwbaar en zullen je de zaken niet beter voorspiegelen dan dat ze zijn. Wat dat betreft geven ze simpelweg boodschappen door zonder die te interpreteren. Wat ze zien, horen en voelen geven ze door, aan jou wat jij met die informatie kunt en doet.

Nu ook via sms, chat en e-mail te bereiken

Kon je vroeger alleen onder vier ogen of telefonisch een consult plannen bij een betrouwbare paragnost, tegenwoordig is dat wel anders. Ook onze branche is met de tijd meegegaan. Je kunt tegenwoordig ook een sms sturen of kiezen voor e-mail of de chat. Die extra mogelijkheden bieden eigenlijk alleen maar voordelen. Een gesprek via e-mail wordt ook wel E-consult genoemd en kost je dertig euro.

Jij stuurt een mail nadat je via de website iemand hebt uitgezocht wie jij de vraag wilt gaan stellen, de specialist reageert vervolgens binnen drie dagen. Voordeel is dat een e-mail en een chat, net als een sms in zekere zin, iets van een blijvend karakter hebben. Zo kun je het antwoord via de mail nog zo vaak nalezen als je wilt. Dat geldt ook voor de chat uiteraard.
Probeer je vraag altijd zo duidelijk mogelijk op papier te zetten

Wil je de betrouwbare paragnost benaderen via mail of chat, zorg dan wel dat je de vraag zo duidelijk mogelijk formuleert. Ga dus nooit overhaast te werk, maar neem de tijd. Je kunt bovendien een mail sturen wanneer jij er aan toe bent, wanneer jij de vraag dus goed kunt omschrijven. Pas dan stuur je die mail. Hoe beter jij de vraag stelt, hoe groter de kans op een goed antwoord. Vergeet bij een mail niet je naam en je geboortedatum mee te sturen, een pasfoto is daarnaast een duidelijke pré.

Een chatsessie vanuit alle mogelijke windstreken op aarde

Chatten biedt het voordeel dat je van overal op de wereld een chatsessie met de betrouwbare paragnost kunt houden, daarvoor hoef je dus zeker niet per se in Nederland te verblijven. Het maakt niet uit waar je bent. Ook nu geldt dat je de vraag zo helder mogelijk moet stellen. Daarnaast is enige realiteit gewenst. Ieder weldenkend mens weet dat je problemen waar je al langer mee loopt niet even in een chat van vijf minuten af kunt wikkelen, verwacht dat dus ook niet.

Wees reëel in wat je verwachten kunt en mag en weet dat de betrouwbare paragnost altijd zijn best zal doen je wél zo snel mogelijk van dienst te zijn en je snel weer op het juiste pad te krijgen. Voor een E-consult betaal je overigens dertig euro. Dat is erg weinig voor iets dat je leven in positief opzicht sterk kan beïnvloeden. Ook een fotoreading is mogelijk en dit kan al voor 245 euro. Het is hetzelfde verhaal; dat is geen geld voor mogelijke informatie die je leven echt kan veranderen. Het is de investering dus zeker waard. Fotoreading kan met Lies bijvoorbeeld!

Voor de andere diensten betaal je met credits

De andere diensten die onze specialisten aanbieden, worden met credits betaald. Wat dit betekent? Dat je ons belt en dat je in eerste instantie een account aanmaakt. Vanuit dat account koop jij op geheel veilige wijze de credits. Je kunt gewoon betalen met de geijkte betaalmiddelen als iDEAL en Paypal en voor tien credits betaal je tien euro. Een minuut kost je een credit. Na die tien credits betaal je echter steeds minder voor een credit. Het is dus verstandig om voldoende credits te kopen, want zo bespaar je geld. Daarnaast moet je er natuurlijk niet aan denken dat je net te weinig credits hebt en net cruciale informatie misloopt.

Een betrouwbare paragnost kan je echt verder helpen

Onze specialisten en zeker ook de betrouwbare paragnost kan je echt verder helpen. Kan je helpen bij al je levensvragen; van liefde tot je werk en van je financiële situatie tot rouw. Geen enkele vraag wordt gemeden en als een van onze mensen de vraag of het verzoek meer geschikt vindt voor iemand anders, dan wordt de vraag doorgeschoven. En zo hoort het ook als het belang van de klant voorop staat en je te maken hebt met een betrouwbare en professionele partner. Want dat zijn we, een hecht collectief met zuivere, spirituele mensen met elk hun eigen gaven. Laat bijvoorbeeld Anne-Marie je helpen!