Blokkade op lossen

medium evelien vertelt over blokkadeOm goed een blokkade op te lossen: is het handig om uit te zoeken wat een blokkade is en hoe deze is ontstaan.

Het ontstaan van een blokkade is een gebeurtenis in ons leven wat als onprettig  werd ervaren.

Blokkade kan ontstaan als je bv. regelmatig te horen krijgt dat je dom ben.

Zeker voor mensen met hooggevoeligheid kunnen zulke woorden pijnlijk overkomen. Maar er zijn ook vreeslijke gebeurtenissen die een blokkade laten ontstaan, bv. Misbruik. mishandeling, etc.
De stabiliteit van een blokkade hangt vaak af van de intensiteit van het gebeurtenis en leeftijd.

Een blokkade is jouw energie, alleen zit deze vast.
Jouw blokkade zit dus bomvol met informatie en energie.

Zoals je zult begrijpen is het verkrijgen van inzicht in de oorzaak van de blokkade, erg belangrijk. Wanneer je immers van jezelf begrijpt, hoe het komt, dat je op een bepaalde manier reageert, dan heb je ook de mogelijkheid om hier iets aan te veranderen.

Tijdens de chat/tel consult  gaat mijn collega medium  en of ik  op zoek naar de oorzaak. Al mijn collega’s hebben ervaring  om blokkades aan het licht te brengen. We doen o.a. d.m.v. het stellen van vragen, het laten zien van blinde vlekken en het delen van inzichten.

Wanneer blokkades langer bestaan, is het emotionele gebied waarin dit is gebeurd, meestal ook een zwakker punt van jezelf geworden. Tijdens het gesprekken/chatten kijken we dan ook samen, hoe je effectiever om kunt gaan met deze gevoelens. Door ze eerder te herkennen en erkennen, kun je vaak op een positievere manier er mee om leren gaan.

Op tijd aan de slag gaan met het opheffen van de blokkade, voorkomt vaak dat je last krijgt  problemen.

Daarnaast is het goed om niet alleen bezig te zijn met de blokkade, maar juist ook met de dingen die je energie geeft.

Chat/bel ons gerust: Wellicht  kan mijn collega’s  en ik jou blokkade verlichten.

Warme groet,

Medium  Evelien  Lees hier meer over Evelien