Boodschap van De engel van verbinding

Boodschap van De engel van verbinding10 januari 2018. ‘ Ik ben de engel van verbinding. Mijn groenroze kleur is heel zacht en de krachtigste energie van het hele Universum: de kracht van de liefdesverbinding met jezelf. Mijn aanwezigheid helen je hart. In mijn aanwezig zijn kan je je hart weer openstellen zodat je vanuit liefde voor jezelf de verbinding met jezelf kan bekrachtigen en versterken. Alle voorbije angsten mag je afgeven , alle gekwetste delen in jezelf mogen nu geheeld worden. Verbind je met de zacht – groenroze helende straal zodat je de liefde voor jezelf in verbinding met jouw energie mag laten stromen. Het CHRISTUSBEWUSTZIJN word diep in je hart verankerd. Verbind je met de onvoorwaardelijke liefde en heelheid in jezelf en hou onvoorwaardelijk van het wezen dat jij bent. Voel hoe al je oude kwetsuren en angsten in de Christusliefde geheeld worden op het allerdiepste niveau en voel je hart opengaan.

Lief mens
Je hebt de bron van verbinding in liefde voor jezelf heel diep verborgen, die bron is voortdurend aanwezig en kan je nu terug laten stromen.
Door alle ervaringen doorheen zovele levens heb je je afgesneden van de verbinding met het stralende wezen die jij bent. Je bent als een ziel in dit leven opnieuw geïncarneerd om via nieuwe helende ervaringen de verbindende liefde in je hart te helen, je hart te openen en de onuitputtelijke bron van liefde vrijuit te laten stromen. Elke keer jij je hart je hart opent voor het leven vanuit verbinding , voor mensen, voor dieren, voor Moeder Aarde, straalt jouw licht dieper en verder in alles en iedereen wat jou omringt. Jij bent een geschenk voor alles en iedereen die in aanraking komt met jouw prachtige liefdesenergie, vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf.
Wees lief en vriendelijk voor jezelf en verwen jezelf met een heerlijke rozengeur of geurlichtjes in je woonplek, zet een heerlijke geurende bloemenboeket neer op de plaats waar je vaak vertoeft, activeer bewust de groenroze verbindende liefdesstraal in jezelf. Voel je geborgen in jezelf, met jezelf en aanvaard jezelf zoals jij bent.
Leg je hand op je hart en als een liefhebbende vriend luister je hart naar alles wat je op dit moment bezighoudt , het voelt jouw vreugde, jouw pijn van afgescheidenheid met je ware zelf. Ervaar de helende verbinding en luister zonder oordeel naar je hart, laat het spreken en vertrouw erop dat je de taal van je groeiende hartsverbinding beter en beter leert begrijpen.
Vertrouw erop dat jouw innerlijke stem je beste en meest wijze raadgever is.
Laat de vreugde bij deze ervaring stromen, weet dat de vreugde een sterke transformerende kracht heeft waardoor alle ballast van je afglijdt.
De stem van je hart leidt je naar totale verbinding met de overvloedige liefdesstroom die er altijd is.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com