Box 61 Paragnost Marco

Paragnost Marco
Beschikbaar
Nederland 0909 - 0144
Belgie 0907 - 37077
 
Bied hulp bij Empathie, Narcisme, liefde, wonen werk.
Healing. spiritueel caoch,

Mijn profiel

 

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach.

Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt. Ook als je je zwaar voelt, jezelf niet bent of kunt zijn.

Ik krijg energieën en beelden waarop antwoorden komen. Al je levensvragen zijn van harte welkom, ik help je graag weer in je kracht te komen en te laten zien wie je werkelijk bent, zodat jij alles weer met vol vertrouwen aan kan. geen vraag is te gek, help je graag verder in vrede liefde en licht. 

Bied o.a. ook hulp bij HSP, Narcisme hoe er mee om te gaan en weer in je kracht te komen en te beschermen, empathie en trasformatie processen, ook de transformatie processen waar we nu in zitten.  In dit alles zit ook je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien. 

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven, en de juiste handvaten waardoor je energie weer gaat stromen, balans en kracht voelt en vol vertrouwen verder kan. 

Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.

Je bent van harte welkom.

Warme groet

Marco

 

Mijn blogs


  • Annette schreef op 11-04-2023 :
  • Marco een uit duizenden. Ik noemde een vrouw die overleden was en mij vroeger holp. Samen met haar heb je de krachten laten werken. In een mum van tijd voelde ik de energie duidelijk en holp me enorm van mijn ongemakken. Manlief heb je geholpen heb hem.niet eens horen klagen van pijn wat anders anders is. Je zit altijd op het rechte en juiste vlak een rust over mij heen. Zelfs onze dochter heb je geholpen op afstand. Een mens in wording. Dank je samen met roos geholpen hebt. Je weet wie ik bedoel. Een vrouw die veel kon en weet zeker je samen verder komt. Mijn dank voor vandaag deze mooie dag liefs annette
  • C schreef op 25-03-2023 :
  • Topper Marco Wat heb jij mij onwijs goed geholpen. Je wist dingen te benoemen die je niet kon weten. Ik heb heel veel inzichten van jou gekregen en heel veel moed om krachtig de stappen te kunnen voorzetten. Je bent een aanwinst op deze lijn dat je heel veel mensen mag helpen. Dankjewel voor het fijne gesprek.
  • Marit schreef op 13-04-2022 :
  • Vandaag heb ik een heel fijn gesprek gehad met jou waarin ik ontzettend veel steun en liefde heb mogen voelen. Je begreep mij zo goed waardoor ik mij nu veel minder alleen voel. Heel mooi dat je alles zo goed begrijpt en mij dat zo goed kon uitleggen. Heel erg bedankt voor dit gesprek en blijf aub doorgaan om mensen te helpen. Lieve groetjes Marit
Geen week rooster bescihkbaar