Box 61 Paragnost Marco

Paragnost Marco
Afwezig
Nederland 0909 - 0144
Belgie 0907 - 37077
 
Bied hulp bij Empathie, Narcisme, liefde, wonen werk.
Healing. spiritueel caoch,

Mijn profiel

 

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach.

Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie. Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt. Ook dieren voel ik goed aan.

Ik krijg energieën en beelden waarop antwoorden komen. Al je levensvragen zijn van harte welkom, ik help je graag weer in je kracht te komen en te laten zien wie je werkelijk bent, zodat jij alles weer met vol vertrouwen aan kan. geen vraag is te gek, help je graag verder in vrede liefde en licht. 

Bied o.a. ook hulp bij HSP, Narcisme hoe er mee om te gaan en weer in je kracht te komen, empathie en trasformatie processen, ook de transformatie processen waar we nu in zitten.  In dit alles zit ook je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien. 

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven en de juiste handvaten  met de juiste handvaten waardoor je energie weer gaat stromen, balans en kracht voelt en vol vertrouwen verder kan. 

Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.

Je bent van harte welkom.

Warme groet

Marco

 

Mijn blogs


  • Marit schreef op 13-04-2022 :
  • Vandaag heb ik een heel fijn gesprek gehad met jou waarin ik ontzettend veel steun en liefde heb mogen voelen. Je begreep mij zo goed waardoor ik mij nu veel minder alleen voel. Heel mooi dat je alles zo goed begrijpt en mij dat zo goed kon uitleggen. Heel erg bedankt voor dit gesprek en blijf aub doorgaan om mensen te helpen. Lieve groetjes Marit
Geen week rooster bescihkbaar