Box 21Paragnost Shanti

Paragnost Shanti
Afwezig
Nederland 0909 - 0144
Belgie 0907 - 37077
 
Paragnost, medium, helderziend-weten en voelen, healer, lifecoach, creatieve therapeut, reikimaster,
Zakelijk, tweelingzielen, soulmates, relaties, HSP, burn-out, rouwverwerking. opvoeding, Narcistische relaties, Wet van de Aantrekking, foto lezen

Nummer 2022 moedigt je aan om na te denken over je spirituele levenspad

Engelennummer 2022 kan de meest ambitieuze dromen werkelijkheid maken en herinnert je eraan om het grotere geheel te zien en te werken met de details die nodig zijn om dat plaatje compleet te maken. Neem een evenwichtige, harmonieuze en vredige houding aan op alle gebieden van je leven en vertrouw erop dat alles op de lange termijn voor het hoogste goed zal blijken te zijn.

Richt je energie niet op negatieve gedachten of overtuigingen. Onthoud dat niets bij toeval gebeurt en dat alles met een reden gebeurt, dus blijf positief en je zult op alle niveaus positieve resultaten zien. De wereld om ons heen is een chaos maar dat heeft een doel en vertrouw erop dat balans weer terugkomt! Het komt goed allemaal!

2022 moedigt je ook aan om te mediteren en na te denken over je spirituele levenspad en zielsdoel. Neem de tijd om naar je intuïtie en innerlijke wijsheid te luisteren en onderneem dienovereenkomstig actie.

2022 zijn vibraties van dualiteit, balans en aanpassingsvermogen, diplomatie en samenwerking, balans, wonderen, nieuwe kansen, geloof en vertrouwen en dient je levensdoel. Het is ook het getal van partnerschappen, liefde en familie.

Nummer 0 heeft betrekking op het ontwikkelen van iemands spirituele aspecten en resoneert met potentieel en of keuze, eeuwigheid, oneindigheid, eenheid, heelheid, voortdurende cycli en stroom, en het beginpunt.

Bij elkaar opgeteld, komen we op nummer 6 en dat is de energieën van onvoorwaardelijke liefde, balans en harmonie, thuis en gezin, huiselijkheid, ouderschap, onzelfzuchtigheid, verantwoordelijkheid, koestering, zorgzaamheid, empathie en sympathie, zelfopoffering, compromis vermogen, emotionele diepgang, eerlijkheid en integriteit, evenwicht, bescherming, standvastigheid, genezing, rechtmatig en rechtvaardigheid, oplossingsgerichtheid, helder zien, vrede en vredigheid, betrouwbaarheid en groei.

Blijf kalm, evenwichtig en gelukkig en je zult merken dat alles voor je hoogste goed zal werken. Namasté 💛

Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.

Ik doe dit werk al 28 jaar met veel liefde en passie. Ik ben met deze gave geboren en door levenservaringen is het alleen maar sterker geworden. Ik geef Holistische Oracle Reading. Dat is een praktische manier om toegang te krijgen tot intuïtieve, geaarde informatie over een aantal problemen.

Oracle-kaarten zijn een inspirerende bron om onszelf in eenheid te brengen.
Ze laten je zien wat je in de huidige energie projecteert en ze helpen je te begrijpen wat je bewustzijn aan het creëren is.

Inzichten op Body & Mind & Soul & Heart.

 • Ze onthullen ook verborgen blokkades die je voortgang kunnen vertragen.
 • Weerspiegelen je innerlijke kracht.
 • Ze geven inzicht in wat je Soul Journey is.
 • Inzichten in zelfliefde, de liefde - soulmates/tweelingzielen en relaties.
 • Inzichten zakelijk en financieel.
 • Ze bekrachtigen je intuïtie, en hoe te leven vanuit je hart zodat inzichten, creativiteit en je gevoelens blijven stromen.
 • De informatie die ze brengen zal je bekrachtigen en inspireren.
 • Daarbij krijg je praktisch advies en oefeningen om je te helpen jouw fundamentele dromen te bereiken en je nieuwe inzichten  en ideeën verder te ontwikkelen.
 • Naast mijn gidsen wordt er ook gebruikt gemaakt van de Tarot, Lenormard, Pendel en de Orakelkaarten

Ik ben eerlijk en oprecht in mijn antwoorden en werk vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ik doe dat door jou te mogen spiegelen, te helpen, inspireren, kracht en vertrouwen te geven zodat je weer meer balans krijgt en weer in je positieve energie komt te staan.

Mocht je een luisterend oor nodig hebben, dan sta ik altijd klaar voor je.

Ik heb ook mijn eigen coachingspraktijk en geef regelmatig thema workshops.

Namasté, Shanti 

Mijn blogs
Laat je twijfels los
Verleden loslaten, op weg naar jouw geluk!
Ziel en Ego
Wie ben ik...
Dubbele getallen zien? Synchroniciteit
Affirmaties, waarom en hoe?
Basis FengShui principes
Intuïtie
Feng Shui  (1)
De Kracht van het Hart
Is hooggevoelig zijn een zegen of een vloek?
Do what you love to do.
De meest besproken edelstenen
Ritueel voor voorspoed en reiniging
Balancering en reiniging van je Chakra’s
Kan ik mijn aura reinigen?
Hoe vaak bestel jij online?
Loslaten van de ander
Kenmerken dat je in een ongezonde relatie zit.
Leren ontvangen.
'Negatief gevoel creëert negatieve gedachten en hoe doorbreek ik dit?’
De twintig seconden bij twijfel
Wat Is Spiritueel Bypassing?
Weet naar wie je luistert.
Vergeven is jezelf bevrijden
Met een Vision Board bereik je sneller je doel.
Zielspad & Zielsmissie
Soulmates
Overzicht van de 7 Chakra's
Wat zijn Chakra's?
De dromenvanger en de legendes
Energetische schoonmaak van je huis.
Let go of people who aren't ready to love you yet!  
Loslaten. - Letting Go
The Invitation - De uitnodiging
Van je hoofd naar je hart.
Ik hou van mij - zelfliefde.
Aarden hoe doe je dat?
Wat doet meditatie?
De kracht van de kwetsbaarheid.

 • Anoniem schreef op 22-10-2021 :
 • Lieve Shanti, Je bent een aanwinst op deze lijn , wat jij zegt komt ook uit top voorspellingen . Je bent lief , direct en ik leer heel veel van jou. Dankjewel voor je oprechte consult ik hang altijd op met een glimlach. Vanavond romantische soep op het menu
 • Mercurius schreef op 05-10-2021 :
 • Stukje bij beetje komt alles uit wat Shanti zegt, zij is echt steengoed!
 • Mo schreef op 27-09-2021 :
 • Shanti, nadat we gesproken hadden kwam hij zomaar op de chat. Was positiever, weer wat meer verbinding en hij was blij verrast dat ik onverwachts naar het optreden was gekomen. Voelt zich niet specifiek moe maar misschien is dat ontkenning. Fijn dat jij mij uit mijn nare gevoel kon halen, je bent een steun!
 • Mirjam schreef op 08-09-2021 :
 • Lieve Shanti ik heb jou nu een aantal keer gesproken en meerdere keren heb jij gelijk gekregen! Je hebt een warme lieve stem en legt goed en duidelijk uit zonder het mooier te maken dan het is. Ik bel je zeker snel nog eens weer! Liefs Mirjam
 • Anoniem schreef op 06-09-2021 :
 • Lieve Shanti, Al een poosje heb je me begeleid bij het loslaten van mijn oude stukken en manifesteren van nieuwe stukken in het leven. Je zag een nieuwe liefde op mijn pad komen. Het vertrouwen daarin was lastig voor mij. Tijd is een dingetje. Veel gesproken en mooie tips gekregen. Het stenenritueel heb ik in Griekenland gedaan. Het heeft gewerkt. Je hebt het goed gevoeld en gezien. Er is een nieuwe liefde. Het is nog heel pril maar fijn. Dank je lieve Shanti, bel je zeker weer. Liefs
 • R.D. schreef op 01-09-2021 :
 • Beste Shanti, je bent een heel warm en sympathiek medium. Alles wat je doorkrijgt, ziet en voelt kan ik direct plaatsen. Wat ik waardeer in jou is dat uk niet aan het lijntje wordt gehouden, maar je bent to-the-point en spot-on. Verder goede adviezen en tips. Aanrader om te consulteren.
 • Anoniem schreef op 27-08-2021 :
 • Wat een bijzonder gesprek, vandaag Shanti voor het eerst gesproken Zij voelt dingen goed aan en ze heeft een sprankelende energie. Doet uitspraken die zij niet kon weten. Echt een aanrader .
 • NA schreef op 12-08-2021 :
 • Lieve Shanti, ik moest van mij vandaag mijn koffer/ trolley alvast klaarzetten en ik had zoiets van maar waarom??? Een paar uur later is ineens mijn vlucht geboekt en ik ga naar je weet wel wordt vervolgt!
 • Nienke schreef op 04-08-2021 :
 • Shanti, na vele keren haar gebeld te hebben of het echt allemaal zo fantastisch goed zou komen, waar ze steeds bij hetzelfde verhaal bleef, zijn de eerste fijne stappen van de voorspellingen uitgekomen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest ook helemaal goed gaat komen! (Ook als dingen lopen zoals je ze liever niet ziet zegt ze het) Shanti, ik wil je bedanken voor je humor en je licht!
 • Galina schreef op 26-07-2021 :
 • Lieve Shanti ,wat fijn dat veel dingen zijn uitgekomen je voorspellingen zijn heel nauwkeurig heel veel tips en heel veel postiviteit breng jij over ook zet jij me weer in me kracht met jou krachtige woorde en je bent een luisterend oor wat ook heel fijn met jou kan je over alles praten niks is te gek of raar dankjewel xxx galina
 • Nienke schreef op 07-07-2021 :
 • Shanti is fantastisch, een jaar terug zei ze mij dat ik over een bepaalde tijd helemaal klaar zou zijn met mijn toenmalige relatie. Ik vond het echt oprecht super stom om te horen en geloofde er niks van maar ze had dus wel gelijk. Buiten dat is ze echt heel leuk om mee te praten, zelfs met nieuws wat je niet wilt horen, en zegt ze nuttige dingen als je wel bereid bent om te luisteren. Gelukkig heeft ze deze keer allemaal fantastische dingen in het vooruitzicht gezien dus de komende 19 maanden zit ik iig goed!
 • Monique schreef op 02-07-2021 :
 • Zojuist met Shanti gesproken! Zo liefdevol en eerlijk, ik ben er nog stil van maar ook blij. Ik herken alles wat ze zei en het heeft me enorm gesteund. Ik weet je te vinden! Liefs van Mo
 • E. schreef op 15-06-2021 :
 • Lieve Shanti, Wat ben ik blij met jou! Je bent een geweldige, inlevende vrouw die telkens de kern van de zaak weet te benoemen zonder zweverigheid. Je voelt zaken enorm goed aan, laat een ander in zijn waarde en durft ook een spiegel voor te houden. Je interpretatie van hetgeen, vaak onbewust, gaande is, komt telkens uit. Ik kan jou alleen maar aanraden. Tot snel weer! Liefs, E.
 • Annette schreef op 20-05-2021 :
 • Lieve Shanti Wat heb je mij al vele keren goed geholpen.en alles komt uit of is uitgekomen. Zo een warm.mens met liefde en passie vh vak. Als ik je nodig heb kom ik op de site en kijk of je er bent. Ben je afwezig kijk ik later nog eens een lief mens duidelijk liefdevol en zo een goede punt op de plaats. Je bent onwijs goed en waardeer ik enorm. Liefs annette het A.vrouwtje
 • Rob schreef op 12-05-2021 :
 • Lieve Shanti box21, Elke als ik jou bel dan geeft mij dat weer zoveel helderheid, rust en energie! Je integriteit en intuïtie maakt dat ik je advies zeer kan waarderen en vertrouwen. Dankjewel, en tot snel! Rob
 • ron schreef op 26-03-2021 :
 • Lieve Shanti, Je bent helder en recht door zee. Doordat je betrokken bent en oprecht zijn je adviezen zeer waardevol. Bellen met jou geeft energie ! Groet Ron
 • Suzanne schreef op 08-03-2021 :
 • Lieve Shanti, altijd sla je de spijker op zijn kop en je voorspellingen komen stuk voor stuk uit. Je bent een fijne en lieve gesprekspartner met een mooi, zuiver hart. Dank je wel voor alle gesprekken welke we al gehad hebben en welke in de toekomst nog gaan volgen! Liefs Suzanne
 • Diederik schreef op 23-02-2021 :
 • Lieve Shanti, Je bent steengoed niet alleen als medium maar ook als vrouw. Groeten, Diederik
 • Klaas schreef op 15-02-2021 :
 • Beste Shanti, Zelden zo’n eerlijke en oprechte paragnoste gesproken en meegemaakt. Gr., Klaas
 • Jolanda schreef op 12-02-2021 :
 • Lieve Shanti, al meerdere gesprekken met je gehad. De boodschappen die je geeft zijn ontzettend helpend en altijd oprecht. Meerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Je bent een topper. Ga je zeker vaker spreken, je geeft me zoveel vertrouwen. Dank je wel! X
Maandag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Dinsdag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Woensdag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Donderdag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Vrijdag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Zaterdag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Zondag
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00