De kaarten vertellen

De kaarten vertellenHet blijft toch bijzonder hoe het werkt. Voordat ik de kaarten gebruik tijdens een consult. Vraag ik altijd eerst of iemand dit prettig vindt als ik dit doe. Dan kan het gebeuren dat iemand zegt ‘je werkt toch ook met de engelen dan hoef je de kaarten toch niet te gebruiken?’ Dat klopt, dit hoeft inderdaad niet. Alleen werken de kaarten met de engelen samen als ik ze wel gebruik.

Start
Het begint eigenlijk al met het opnemen van de telefoon of met het starten van een chat. De verbinding wordt gelegd tussen jouw energie en de engelen. Van alles wordt er afgestemd. De ruimte vult zich dan al vaak met engelen en de druk wordt opgevoerd door je stressniveau, het verdriet wordt aangereikt of wat er dan ook speelt.

Je probleem
Als je contact legt, dan geef je in je eigen woorden aan waar jij het over wilt hebben. Jij bepaalt de voorwaarden wat je wel of niet wilt aankaarten vanuit de basis. Waarbij wij als mediums en paragnosten afstemmen op wat je hebt aangegeven en de energie volgen van wat wij krijgen aangereikt. Vanuit de basis hoef je zo min mogelijk over het probleem te delen. Zodat het afstemmen vanuit zuiverheid en zonder overdracht kan plaatsvinden.

Schudden
Op het moment dat je akkoord gaat met dat ik de kaarten gebruik pak ik ze op. Zo bijzonder wat er op dat moment al gebeurd. Soms kan ik de kaarten bijna niet pakken. Ze voelen soms heel zwaar. Een andere keer glijden ze als het ware uit mijn handen.

Het schudden kan beginnen. Op het moment dat het schudden start dan gebeurt er ook weer van alles. Op het moment dat je bijvoorbeeld een vraag hebt over een partner die heel erg druk is dan kan het zomaar gebeuren dat de kaarten ineens alle kanten opvliegen. Of als ik de kaarten wil pakken, dat ze ook dan ineens alle kanten opschuiven, dat ik onrust waarneem. Allerlei aanvullende zaken krijg aangereikt.
Op het moment dat het bijvoorbeeld over een intelligente hoogopgeleide succesvolle persoon gaat, kan het zijn dat ik sommige kaarten ineens bijna niet kan pakken omdat ze als het ware wegkruipen. Voel ik wellicht mijn hoofd omdat die persoon gewend is veel met zijn of haar hoofd te doen, voeten en daadkracht. Terwijl ik wellicht een doffe pijn bij mijn hart kan waarnemen omdat de ander het lastig vindt om iemand dichtbij te laten komen. Terwijl die persoon er wel naar hunkert om meer diepgang te realiseren in zijn of haar relatie.

Nog steeds is er nu geen kaart omgedraaid. Terwijl de engelen al klaar staan om het proces van aanreiken te ondersteunen.

Kaarten uitgekozen
Als je goed kunt waarnemen, krijg je ook bij het neerleggen van de kaarten weer van alles aangereikt. Hoe je 1 kaart neerlegt kan meer zeggen dan over de afbeelding van wat er op de kaart staat.

Kaarten lezen
Er zijn vele soorten kaarten met allerlei mooie boekjes waarin ‘de’ uitleg van de betreffende kaarten terug te vinden zijn. Echter, vanuit mijn visie kan je kaartlezen op meerdere niveaus. Dezelfde kaart kan in verschillende leggingen een totaal andere betekenis inhouden. Alleen al doordat je oog als het ware ‘gevangen’ wordt door een vogel die je nooit eerder hebt gezien of een gezichtsuitdrukking.
Als je kaartlezen dan ook nog eens combineert met al het andere wat je krijgt aangereikt door de engelen, wat er lichamelijk met je gebeurt als medium/paragnost, beelden die je eventueel krijgt aangereikt, geuren, kleuren, enzovoorts, maakt je totaalbeeld van datgeen wat ik jou als klant op dat moment mag en kan aanreiken.

Met andere woorden kaartlezen kan je ontwikkelen als je bereid bent om te luisteren naar datgeen wat je krijgt aangereikt. Als je een ‘goede’ kaartlezer bent, vind ik het een vak. Een vak, dat eenieder op zijn of haar eigen wijze vormgeeft. Vanuit zijn of haar specialisme, waarbij jij als klant centraal staat.

Liefdevolle groet,
Venus