Dieren als bijzondere hart- openers

Dieren als bijzondere hart- openersIs het jullie ook al opgevallen dat dieren steeds duidelijker en meer een grote rol spelen in ons leven, in ons gezin? Niet alleen om het gevoel van eenzaamheid te compenseren, doch de positie van dieren een belangrijke verschuiving kent?

Sonia Bos, een reeds overleden doch heel gekende vrouwelijke mystica en schrijfsters van heel interessante cahiers, geschriften, boeken, omschreef reeds in de 80 ‘ jaren in een aantal geschriften heel duidelijk de rol van dieren als waardevolle en belangrijke hart-openers.

In consulten waar het over dieren gaat, verwijs ik altijd wel graag naar haar cahiers…om mensen te helpen bewuster om te gaan met dieren. Ik durf eigenlijk de stelling in te nemen dat wij, mensen, dieren echt nodig hebben om ons hart opnieuw helemaal open te stellen. Dieren zijn een bijzonder grote transformatie-kanaal in deze weg naar hars-verbinding.

Het bewustzijn van dieren neemt een enorme groei aan. Vergelijk het menselijk bewustzijn niet met het bewustzijn van dieren, dat is niet de bedoeling. Net zoals we weten dat dieren een ziel hebben, net zoals dieren ook emoties hebben, net zoals dieren ook kunnen communiceren met elkaar en met ons.

De enige voorwaarde is : echt, oprecht interesse voelen in een dier…omdat een dier heel goed voelt wat echt is en onecht. Dieren doen niet ‘ alsof ‘…dieren vertonen geen ‘ fake- gedrag ‘, dieren hebben geen verborgen agenda, dieren zijn heel intuïtief, weten en voelen méér dan we voor mogelijk kunnen houden.

Dat dieren als gezelschap in huis worden gehaald, is uiteraard ook wel een gegeven…zolang het dier ook ervaart en voelt dat er oprechte interesse is, hoeft dit geen probleem te zijn, behalve als het dier aangesproken wordt als een mens, of menselijke eigenschappen worden toegedicht, zodat een dier zijn positie niet meer kent, dan kan het wel eens een kant uitgaan, dat niet wenselijk is en tot gedragsproblemen kan leiden.

Hoe komt het en hoe kan het dat er toch nog mensen zijn die een dier mis-be- handelen…de schrijnendste vorm is fysiek geweld, slagen en verwondingen toedienen? Dit is een bewuste (mis)daad ten aanzien van het dier. Hoe bestaat het dat mensen niet verder denken aan de gevolgen van het mis-be-handelen van een dier? Het opduiken van filmpjes waarin een kind met nog een pamper aan zijn poep vb op het hoofd van een labrador klopt, met de voeten schopt, aan de oren trekt…terwijl het geen geest is die dit filmpje opneemt? Welke signalen geven diegenen die dit filmpje opnemen en nog eens openbaar plaatsen aan een nog zo jong kind? En aan onze samenleving?

Je kan denken dat het een onecht filmpje is of getrukeerd…sommige dingen kunnen inderdaad uit de context worden getrokken, maar elk filmpje dat opduikt en toch duidelijk en helder mishandeling is, is wel de realiteit.

Ik haal hier nu één voorbeeld aan…maar het lijkt wel alsof de mensheid doorslaat, het lijkt wel, schrijf ik, het verschil is dat alles in de openbaarheid komt nu, het fenomeen is er misschien wel altijd al geweest, niettemin een reden, vind ik persoonlijk, om met een juiste houding en een gepaste manier, een dikke halt toe te roepen aan het verder mishandelen van dieren…tot de dood toe. Mis-be-handelen in de vorm van fysieke agressie is slechts één mogelijke vorm….de manier om het dier aan te spreken, gezonde voeding geven, een dier niet gebruiken voor wedstrijden als een dier hier vaak duidelijk aangeeft het niet te willen….Het is zeker geen verwijt naar verzorgers die hun dieren inzetten voor competitie -wedstrijden, maar gegarandeerd dat bij een goed gesprek met het dier, het dier soms wel eens vertelt, hier helemaal niets voor te voelen, pijn heeft en toch maar moet doorgaan. Ik herinner me hierbij een cliënt die enige tijd geleden langskwam met dit probleem. Bleek dat de hond een hernia had, pijnlijk uiteraard! en de hond zelfs vrij agressief uit de hoek was gekomen. Na een eerste gesprek met de verzorger en de hond ( die me vertelde zoveel pijn te hebben aan zijn rug–en waarop ik een fysieke scan deed van zijn rug en duidelijk de pijnplek kon voelen) is de hond gelukkig goed terechtgekomen bij een cranio therapeut ( voor dieren bestaat dit dus ook) en uiteindelijk geopereerd werd, waar nu de hond het rustig aan doet, en toch bevrijd is van de pijn.

Het tekenen van petities is een mooi initiatief, het niet strijden en vechten tegen, maar ijveren voor een samenleving waarin alle levens in vrede kunnen en mogen leven. Dieren hebben ons nodig, ze zijn ook afhankelijk van onze liefdevolle zorgen, ze leggen al hun vertrouwen in onze handen…en elke keer ik iets lees of zie, bloedt mijn hart, dat ik dit zelf niet onder woorden kan brengen hoe diep mijn gevoel gaat. Wreedheid met wreedheid beantwoorden werkt niet, lost het probleem niet op, al moet ik eerlijk bekennen dat ik behoorlijk alle emoties, gedachten en gevoelens tegelijk voel, en ja, op die momenten komt bij velen de ‘ moordenaar ‘ naar boven. Gelukkig voeren we onze gedachten niet uit…en blijft het bij ventileren.

Als mensen me soms de vraag stellen of ze slecht zijn bij het voelen wat ze ervaren, zeg ik prompt ‘ neen ‘, het is menselijk, we leven hier allen op éénzelfde planeet, we hoeven ons niet beter of anders of verhevener voor te doen, wat we voelen is hoe we ons voelen…het is wat we er zelf mee doen uiteindelijk. We zijn beschaafde mensen…tot het tegendeel bewezen is. We hebben geleerd uiteindelijk dat ‘ oog om oog, tand om tand ‘ niet bijdraagt tot de samenleving die we zo graag willen zien.

Er zijn zoveel mogelijkheden om de wereld van onze dieren echt van binnenuit te leren kennen, zoveel trainingen, cursussen worden gegeven om nog dieper de verbinding te kunnen maken.
Ik mag dus niet veralgemenen door te schrijven: ” Worden we niet allen geraakt door de liefdevolle aanwezigheid van onze dieren “…dat is wishful thinking, ik open mijn ogen en zie dat we nog een hele grote weg hebben te gaan om op de juiste manier iedereen te raken, aan te raken, die nog niet dat bewustzijn hebben ontwikkeld, een dier als een spiritueel levendig bezield wezen te zien. We hebben elkaar nodig op harts-niveau, als hart-opener, als harts-verbinder…als een bijzondere leermeester hier op aarde.

Ik kan hier nog veel meer aan toevoegen vanuit veelvuldige vakliteratuur, schrijfsels van o.m. Osho ….allerlei gevoelige thema’s die op dit moment terug een hot thema zijn ( onverdoofd slachten)…
Bewuste kinderen die nu al aangeven geen vlees meer op hun bordje wensen…er zijn zoveel alternatieve mogelijkheden. Misschien een thema voor een volgende keer.

Ook wat mooie liefdevolle energie sturen richting dieren die op dit moment in angst leven, verwaarloosd worden, gedumpt werden…en helpen waar we kunnen, inzichten geven waar het nodig is, zodat mens en dier zich kunnen verbinden en voorkomen dat dieren afgemaakt worden omdat ze een halt toeroepen aan het gedrag van de verzorgers.

Laten wij die lichtpuntjes worden/ zijn voor diegenen die nog niet die weg hebben gevonden….
Medium Moon Box 49
www.miekecoigne.com

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Beschikbaar
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 11 Betty
Betty
Beschikbaar
 
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Beschikbaar
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Beschikbaar
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 21 Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
Beschikbaar
 
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 25 Elise
Elise
Beschikbaar
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
 
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Beschikbaar
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Beschikbaar
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 04 Albert
Albert
Beschikbaar
 
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Beschikbaar
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Beschikbaar
 
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Ingesprek
  
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 29 Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
Offline
 
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
 
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 40 Martina
Martina
Offline
 
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Gespecialiseerd in: Liefdesproblemen. Relatieproblemen. Zielsverbanden. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.