Helen met charoiet

helenHelen met charoiet.Ā  Charoiet is een kristal dat je helpt om het hier en nu te omarmen en te aanvaarden als het enige perfecte moment. Er is geen ander moment dan hier en nu. Dit kristal ondersteunt je om jezelf te accepteren als wie jij bent en niet zoals anderen willen dat jij zou zijn.
Dit kristal helpt je fysiek en emotioneel te helen en angsten uit eerdere ervaringen te integreren. Pijnlijke herinneringen worden losgetrild waardoor spanningen losgelaten worden. Dit is een zeer krachtig kristal dat je ondersteunt in je transformatieproces.
Spiritualiteit ervaren, leven en beleven is een manier van leven en om je bewust te worden van alle processen die ermee verbonden zijn, kunnen zeer veel diepere lagen aangeraakt worden, die je tot nog toe belemmerd hebben te vertrouwen in jouw unieke zielskleur.
Elke vorm van weerstand of verzet wordt omgezet in vertrouwen in jouw spirituele levenspad.
Voor mensen die sinds hun kindertijd ervaren niet thuis te horen op aarde is dit kristal een aanrader.
De krachtige werking van dit kristal is dat je in een staat van aanvaarding van wie jij bent, verwachtingen en eisen maken ruimte voor alles te laten ontstaan vanuit een natuurlijke flow, er is geen kritiek, geen commentaar en je aanvaardt het leven en jezelf onvoorwaardelijk. Diepere lagen uit het verleden worden geheeld waardoor je je koers verder kan zetten naar transformatie, transmutatie en hercreatie op een zeer diep zielsniveau.
Kristalheldere groet
Mieke
www.miekecoigne.com