Helen, wat is dat eigenlijk

Helen, wat is dat eigenlijkHelen, wat is dat eigenlijk. Als je contact zoekt met een spirituele lijn, als bijvoorbeeld Top-Paragnosten, doe je dan niet zonder reden. Er is dan echt wel iets aan de hand. Dat kan gaan van een vraag over jezelf, je relatie, een toekomstige partner, je kinderen, ouders, familie, huis, financiën.

Daar zit je met brandende vragen over want anders bel je niet. Dat weten mediums en paragnosten van Top-Paragnosten heel goed en houden daar ook rekening mee. Je voelt dat ook, er ois sprake van begrip.

Maar ook dat je antwoorden krijgt waar jij als mens mee verder kunt. Vaak hoor je in een antwoord van een spiritueel consulent, het woord helen vallen. Helen, wat is dat eigenlijk? We kennen allemaal wel het helen van een wond.

Als in de vorm van een zichtbare wond, die moet helen. Maar er zijn ook heel veel onzichtbare wonden die moeten helen. Hierbij kun je denken, aan een scheiding, een verloren partner of kind. Je plek binnen de familie. Of helen van een trauma.

Helen staat voor eigenlijk terug naar je eigen bron. Jezelf weer (terug)vinden. Daarbij denken we zelf dan vaak aan hoe we ons voelden voordat we met iets naars werden geconfronteerd. Maar helen gaat verder dan dat.

Helen staat voor, dat je accepteert dat wat er is, je niet kunt veranderen. Dat je daarnaast accepteert wat er gebeurd is. Accepteren is loslaten van de pijn, het verdriet. Het is dat je datgene wat je is overkomen, door en met een andere bril gaat zien.

Dat je het kunt loslaten, waarmee je niet zegt. Het is er nooit geweest, of niet gebeurd. Je kunt weer verder, zonder dat het je leven beheerst. Helen betekent ook, dat je inzichten krijgt over het gebeuren.

Een topparagnost van Top-Paragnosten geeft er bij aan. Vaak maken we dingen mee, die onze ziel dusdanig raken, dat we er volledig van slag geraken. We raken onszelf er door kwijt. Dan begint de liefde in ons direct heel hard te werken.

Die innerlijke kracht die wil ons helen. Terugbrengen bij de liefde voor onszelf, dan is er weer balans. Dan voelen we ons weer goed. Tegelijkertijd zal die innerlijke kracht ook je laten voelen. Laat mij nooit meer los.

Als je bij dit bewustzijn komt, heb je de verbinding door middel van heling met jezelf weer volledig hersteld. We krijgen net zolang lessen op ons pad, zegt paragnost Marie van Top-Paragnosten, totdat we ons bewust zijn van de liefde voor onszelf.

Zo worden we ook geboren, dat is waar heling voor staat, zegt paragnost Marie. Alles wat je dan in je leven hebt meegemaakt, zie je dan niet meer als nutteloos en dat het je is overkomen. Je ziet dat het nodig was om doorheen te gaan, om te helen zodat je jezelf weer kent en weer volledig bent.

Dan snap je nu ook dat die eigen innerlijke kracht je eigen vuur is en dat jij de taak hebt, dat eigen vuur hoog te houden. Daar komt nog een ander inzicht bij. Dat je nu beseft, wat zou het mooi zijn als we als mens al als kind dit zouden weten.

Het zou voor heel veel mensen op het aardse veel ellende kunnen schelen.