Helende kristallen

Helende kristallenHelende kristallen, Sodaliet ondersteunt je in het proces van loslaten. Dit kristal is heel krachtig voor je derde oog, die je paranormaal bewustzijn vergroot. De Aartsengelen Zadkiël, Rafaël, Jeremiël en Gabriël horen bij sodaliet en helpen je om verslavende en gehechtheden los te laten.

Smaragd is een steen van het hart die heel goed geschikt is om te werken met dromen en ontspannen te mediteren. Dit kristal verdiept je spiritueel bewustzijn en heeft een heel brede werking. Smaragd is een uitstekend kristal om te helen. De Aartsengelen bij dit kristal zijn Rafaël, Jofiël, Raziël en Haniël.

Jaspis heeft een krachtige werking om alle chakra’s in evenwicht te brengen. De zachte energie versterkt organisatorische vaardigheden en versnelt de voltooiing van projecten en onderhandelingen. De Aartsengelen die bij dit kristal horen zijn Metatron en Ariël.

Hematiet bevordert wilskracht, moed, doorzettingsvermogen en versterkt het etherische en fysieke lichaam. Hematiet is een krachtige steen om te aarden. Hematiet ondersteunt je om gemakkelijker controle los te laten, je zelfvertrouwen te vergroten. Het loslatingsproces verbetert je slaappatroon, verminderen gezondheidsklachten en hebben een kalmerend en rustgevend effect.

Granaat stimuleert passie en hartstocht en creativiteit. Granaat vermindert angst en zorgen en verzacht verdriet. De Aartsengelen die bij de granaat horen zijn Rafaël, Haniël en Gabriël.

Goud heeft een heel brede helende werking; het stabiliseert, zuivert en creëert evenwicht en brengt de mannelijke energie van daadkracht in de wereld. Het vertegenwoordigt overvloed en welzijn. De Aartsengelen die bij goud horen zijn Uriël, Rafaël en Michaël.