Lieve vrouwen, maak een man niet fout of verkeerd!

Lieve vrouwenLieve vrouwen, maak een man niet fout of verkeerd!. Eindelijk, ze heeft het voor elkaar. Al lange tijd wacht ze op een partner waarmee ze contact heeft en heeft hij de magische woorden uitgesproken. Ik ben verliefd op je en wil een relatie. In plaats van dat ze nu dolblij is, heeft ze direct alweer haar twijfels en gedachten die met haar aan de haal gaan.

Was ze eerst telkens bezig hem binnen te halen, was daar haar hele leven op gericht. Is hij er nu en bedenkt ze direct weer iets anders om de focus op te leggen, moet ik dit nu wel doen, want is hij wel te vertrouwen, tref altijd de verkeerde en foute mannen.

Deze vrouw maakt het zichzelf bijzonder lastig en gecompliceerd en logisch dat ze telkens in haar ogen verkeerde mannen treft. De manier waarop een vrouw, met een man omgaat, bepaalt ook hoe de man met jou omgaat.

Als je als vrouw angstig bent, weinig zelfvertrouwen bezit, ga je in de relatie de helpende persoon zijn en de verzorgster. Je denkt dat dat De manier is om de relatie in stand te moeten houden. De man is hier helemaal niet van gediend.

Deze man, die door de vrouw als verkeerde man wordt bestempeld, is vaak helemaal geen verkeerde man. Ze maakt een verkeerde en foute man van hem, door haar eigen gedrag en toedoen. Haar gedrag is helpen, klaarstaan, verzorgen. Dat vindt een man fijn als die nog onder de vleugels van zijn moeder zit, maar zit er niet op te wachten in een relatie. Hij zal zich hoe dan ook zich ertegen gaan verzetten.

Zijn ruimte, zijn vrijheid moet hij namelijk weer gaan inleveren, en zeg nou zelf, als vrouw wil jij dat toch ook liever niet. Zo kan het zomaar zijn dat vrouwen zelf verkeerde mannen maakt. Het in de gaten hebben, daar moeten ze eerst een paar keer een verkeerde man voor treffen.

En ze treffen net zo vaak een verkeerde man, totdat ze op een punt komen geen man meer te willen hebben. Dan kiezen ze ongemerkt voor hun eigen groeiproces, althans de meesten. Maar voordat ze daar zijn, hebben ze eerst een paar keer flink hun hoofd stoten.

De vrouw die mij de vraag stelde, kan ik deze man wel vertrouwen, die gaat helaas de mist in. En ze beaamde het ook. Toen ik haar, als medium aangaf dat ze zelfvertrouwen mist en ook zelfrespect en eigenwaarde, werd dit door haar beaamd. Ze wil e wel heel graag nu een succes van maken en mocht ik haar handvatten bieden als medium, waarmee ze zeker aan de slag ging.

Als deze eigenschappen ontbreken, met name zelfvertrouwen, gaat een vrouw te veel van zichzelf weggeven, daarmee ondermijnt ze de relatie. Ze denkt dat dit liefde geven is. Het is niet gek dat ze dat denkt, zo is het ook jaren gegaan.

Een man wil een relatie met een vrouw die blaakt van het zelfvertrouwen, die niet op haar mondje gevallen is. Die tegengas durft te geven, die samen iets moois gaan opbouwen, waarin beiden hun eigen leven voorrang geven. Dan is deze man bereid moeite voor haar te willen doen, ze geeft hem daar zo ook de ruimte voor. Ze leeft tenslotte haar eigen leven en de focus ligt niet compleet op haar partner. Die ruimte heeft hij nodig, maar zij ook, om aan elkaar elke dag opnieuw te laten zien dat ze voor elkaar iets willen betekenen.

Die ruimte heeft ieder mens nodig, zij ook, maar ze heeft niet geleerd wat ruimte innemen betekent, heeft ze nog nooit gedaan. Ze heeft al haar ruimte ingeleverd, omdat ze als klein meisje dat zo heeft geleerd. Dat heeft ze gezien, meegekregen en zichzelf er van overtuigd dat dat de juiste manier is.

Helaas, ze is nu nog niet klaar voor deze goddelijke relatie met deze man, maar ze staat wel open voor verandering en ze kan het tij gaan keren.

Gelukkig zijn wij Top Paragnosten bij machte deze vrouwen in te laten zien waar het bij hunzelf aan schort, want we gunnen ze die liefdevolle relatie uiteraard met heel ons medium hart.

Medium Clarisa