Medium bellen

Natuurlijk is het best even een dingetje, als je besluit een medium te bellen om hem of haar jouw vragen voor te leggen. In de praktijk valt dit echter heel erg mee. Het zijn net als jij gewone mensen met bijzondere gaven die je heel graag verder helpen of je coachen. Behalve een medium bellen, kun je ook in contact komen met paragnosten, waarzeggers, helderzienden, healers en therapeuten. Ze zijn ook bereikbaar via e-mail, sms of via de chat. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat ons team van specialisten uitstekend bereikbaar is voor iedereen.

Spiritueel en zuiver

Een medium bellen betekent een spiritueel en zuiver medium bellen, zoals al onze specialisten dat zijn. Veel van hen zijn ondertussen bekend, onder meer door hun deelname aan het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig’. Om welke reden je besluit een medium te bellen is natuurlijk persoonlijk. Het kan met iemand die overleden is te maken hebben maar kan evengoed over de liefde gaan. Wij hebben een team dat gezamenlijk antwoord biedt op al je prangende vragen.

Bellen of mailen, chatten of een healing

Een medium bellen is een optie, zoals al onze specialisten bereikbaar zijn per telefoon, sms en e-mail terwijl ook meer en meer mensen de voordelen van een chatsessie met een van onze teamleden in gaan zien. Is er op welke wijze dan ook contact gelegd, dan stel jij je vragen of vraag je om coaching hulp of om begeleiding.

De liefde is net als mensen die ons ontvallen zijn onderwerpen die bij al onze specialisten wel eens aan de orde komen. Mensen willen in dat geval alles weten over hun huidige relatie en hoe die zal verlopen of willen de liefde voor een overleden dierbare alsnog kenbaar maken omdat ze het gevoel hebben dit tijdens het leven te weinig gedaan te hebben.

Discreet en vertrouwelijk

Mediums bellen kan ook voor vragen over de liefde, voor vrijwel iedereen een belangrijk onderwerp en dat voor diverse interpretaties vatbaar is. Zeker als je het over gevoelige onderwerpen als de liefde of de dood wilt hebben, dan wil je dat je ook echt alles kunt vertellen en dat er vertrouwelijk met je woorden om wordt gegaan. Uiteraard hoef jij je daar bij ons nooit zorgen om te maken. Integendeel zelfs. De gesprekken worden nooit opgenomen of gepubliceerd. Bij ons schrijf je het woord discretie nog met een hoofdletter.

Chatten is niet aan grenzen gebonden

Je kunt een medium bellen met vragen over elk levens vlak. Het contact kan een helende werking hebben op zowel mens als dier. Behalve bellen met een medium, zijn er steeds meer mogelijkheden om met een van onze paragnosten, waarzeggers, helderzienden of therapeuten in contact te komen en wordt de chatmogelijkheid steeds vaker gebruikt.

 

Als je chat, dan kun jij in alle rust je probleem of vraagstelling formuleren op momenten dat jij de tijd hebt. Bovendien is chatten niet aan grenzen gebonden en doe je dit vanaf elk plekje ter wereld. Er is altijd iemand die je verder kan helpen voor jou beschikbaar. Voor je besluit te gaan chatten is het goed de verschillende profielen van onze specialisten eens aandachtig door te lezen.

Zo krijg je inzicht in wie het meest geschikt is voor jouw specifieke vraagstuk, bijvoorbeeld over liefde. Voor je besluit te gaan chatten is het ook al verstandig alles wat je wilt vragen eerst helder papier uit te schrijven. Zo weet je dat je ook daadwerkelijk alles vraagt wat je wilde vragen hebt en helemaal niets vergeet.

Antwoord binnen drie dagen

Zoals al eerder gesteld worden onze specialisten steeds vaker per mail benaderd voor een mailconsult, een E-consult genoemd. Ook dit biedt significante voordelen omdat jij een mail opstelt op het moment dat jij dat wilt. Bovendien kun je in tegenstelling tot een telefonisch onderhoud de inhoud van het contact als je kiest voor mail of chat nog eens – of vaker- nalezen en er je voordeel mee doen.

Dit kan met een telefonisch consult niet. Meestal krijg je binnen drie dagen antwoord op de vraag die je per mail gesteld hebt. Mocht blijken dat een teamlid denkt dat het beter is de vraag aan een collega voor te leggen, dan zal hij of zij dit zeker niet nalaten. Want het team wil je simpelweg op de beste manier bijstaan en helpen. Ook nu geldt dat hoe duidelijker de vraagstelling, hoe beter de specialist je antwoord kan geven. Als je kiest voor een E-consult, vergeet dan zeker niet je naam en geboortedatum ook door te geven.

Het is behalve een medium bellen ook mogelijk om een healing, een energiebehandeling op afstand, bij ons aan te vragen. Ook dan geldt dat je nooit moet vergeten je naam en geboortedatum te noemen en als het kan stuur je nu ook een foto mee. Ook nu zal intern naar de meest geschikte specialist gezocht worden voor jouw specifieke hulpvraag als blijkt dat de door jou gekozen specialist minder geschikt blijkt.

Voor een healing rekenen onze specialisten slechts dertig euro. En dat is echt peanuts, vraag dat maar aan de duizenden mensen die dit al hebben mogen ervaren. Wat ook een mogelijkheid is, is een zogenaamde fotoreading. Geef als je hiervoor kiest het onderwerp aan en vergeet niet de foto mee te sturen. Voor een fotoreading betaal je bij ons 25 euro.

Voldoende kennis

Of het nou een paragnost of medium is of een van onze andere specialisten, er is meer dan voldoende kennis en ervaring in huis om je verder te kunnen helpen. Ons team van specialisten is niet zomaar een team, het zijn stuk voor stuk mensen die zich allemaal al in deze wereld bewezen hebben, sterker nog; ze behoren ze bij de besten van ons land.

De digitalisering heeft nadrukkelijk ook binnen deze wereld een voorname plek ingenomen en dat zal ook de groeiende populariteit van de chatsessies verklaren. Voor een chat betaal je met credits. Je belt, meld je aan, maakt een account aan zorgt dat je voldoende credits koopt. Voor tien euro krijg je tien credits. Met andere woorden: je betaalt een credit per minuut.