Medium bellen

Medium bellen

Het kan zo zijn dat jij met bepaalde levensvragen zit, waarvoor jij met een ervaren medium wilt bellen. Ook kan het zo zijn dat je wilt praten over negatieve gedachten, een verbroken liefdesrelatie of emotionele blokkades met een intuïtief gesprekspartner. Ook over spirituele groei kun je praten met de mediums online of een life coach die heldervoelend/helderwetend is. Bij Top-Paragnost kun jij terecht bij een spiritueel coach die jou een luisterend oor kan bieden, maar ook tot nieuwe inzichten kan brengen.

Professionele mediums online zijn een schakel tussen de spirituele wereld en de wereld waarin wij lezen waardoor ze jou kunnen helpen met spirituele begeleiding. Een ervaren paragnost of een ervaren medium is een empathisch persoon die door hun paranormale gaven meer weten dan een gewoon persoon. Een spiritueel coach kan door de gaven die hij of zij heeft jou meer vertellen over bepaalde onderwerpen en jou boodschappen doorgeven.

Een betrouwbaar medium kan contact maken met dierbare overledenen zodat jij vragen beantwoord krijgt. Ook voor overige levensvragen over liefdes problemen, werk of familie kun je terecht bij online mediums.

Een betrouwbaar medium bellen voor een luisterend oor

Je kunt online met een betrouwbaar medium bellen voor alle vragen die jij hebt en daar duidelijke antwoorden op krijgen, ook kan je een medium bellen voor een luisterend oor. Doordat betrouwbare mediums online kunnen fungeren als doorgeefluik tussen de spirituele wereld kunnen zij een boodschap doorgeven die zij doorkrijgen. Deze boodschappen krijgen zij door omdat ze beschikken over paranormale gaven. De gaven die een krachtig medium kan hebben zijn:

 • Een helderziend medium
 • Een helderwetend medium
 • Een helderhorend medium
 • Een heldervoelend medium
 • Een helderhorend medium

Betrouwbare mediums online kunnen ook een combinatie van deze paranormale gaven hebben. Zo kan een heldervoelend medium ook een helderwetend medium zijn, maar ook een helderhorend medium. Op deze manier kunnen de erkende mediums een eerlijke lezing uitvoeren, maar ook vragen beantwoorden waar anderen het antwoord niet op weten. Hierdoor is het ook fijn om betrouwbare mediums online te bellen voor een luisterend oor.

Een consult met een erkend medium/paragnost is erg interessant en leerzaam. Er zijn namelijk steeds meer mensen die gebruikmaken van deze mogelijkheid, omdat ze hierdoor in contact kunnen komen met hun overleden dierbaren. Een online medium is een betrouwbare persoon die dan ook oprechte antwoorden zal geven, dit is ook fijn wanneer je op zoek bent naar een luisterend oor voor problemen.

Als je op zoek bent naar een deskundig en professioneel medium/paragnost, kies dan voor een paragnost of een online psychic van Top-Paragnost.nl. Bij ons kun je een expert raadplegen met ruim 10 jaar ervaring in het vak. Online kun je een betrouwbaar medium bellen om pure boodschappen te ontvangen.

Verschillende mediums met verschillende gaven

De bijzondere gaven van een betrouwbaar medium, in combinatie met jarenlange ervaring zorgt er voor dat als je met mediums bellen gaat zij pure boodschappen kunnen doorgeven maar ook jou nieuwe inzichten kunnen bieden, ditzelfde geldt als je op zoek bent naar een online medium voor een luisterend oor. Je kunt zowel voor geestelijke klachten als lichamelijke klachten bij een betrouwbaar medium/paragnost terecht. Zij kunnen namelijk boodschappen ontvangen, deze aan jou doorgeven zodat jij de juiste beslissingen kan nemen, maar ook kan een top medium in sommige gevallen pijn genezen (Reiki Master).

Als je een dierbare verloren hebt maar ook als je met andere vragen zit kun je terecht bij een zuiver medium. Omdat je zowel met helderziende mediums als met een helderhorend medium, helderwetend medium of een heldervoelend medium in gesprek kan komen kun je ook op verschillende manieren boodschappen krijgen. Een helderwetend medium krijgt namelijk op een andere manier boodschappen door dan helderziende mediums.

medium bellen online

Een helderziend medium

Je kan een helderziend online medium bellen, online bij Top-Paragnost. Deze mensen helpen jou graag om tot nieuwe inzichten te komen of dingen van de andere kant te zien. Mediums online die helderziend zijn krijgen boodschappen door in beelden. Ze kunnen op deze manier een boodschap doorgeven maar ze kunnen je er ook meer over vertellen. Je kan hierdoor sneller tot een beslissing komen of problemen verhelpen.

Een helderziend medium bellen kan ook nuttig zijn als je op zoek bent naar een luisterend oor. Zij zullen door hun sterke intuïtie vanuit een ander perspectief naar een situatie kijken en jou dan adviseren wat te doen.

Een helderwetend medium

Ook kan je een betrouwbaar medium bellen die juist helder wetend is. Een helderwetend medium krijgt namelijk op een andere manier boodschappen door dan helderziende mediums online. Bij een helderwetend medium komt de informatie via gevoelens, stemmen of gedachtes binnen. Een helderwetend medium zal dan ook vaak aan de telefoon twijfelende mensen geruststellen. Ze geven boodschappen door die ze in gedachten krijgen om zo je eigen mening te bevestigen. Echter niet altijd was het zo dat mensen met een twijfelende gedachte bij een helderwetend medium terecht konden. Dit was namelijk maar voor weinig mensen weggelegd, tegenwoordig kan dit online of telefonisch.

Een helderwetend medium heeft een hele sterke intuïtie. Een ervaren online medium kan ook een spirituele ontwikkeling ondergaan waarbij iemand heldervoelend/helderwetend is. In dit geval is het zo dat iemand niet alleen dingen weet, maar deze ook voelt door de gevoelens die zij hebben, fijn als je op zoek bent naar een luisterend oor.

Een heldervoelend medium

Naast een helderziend, heldervoelend/helderwetend medium kan je ook een ervaren medium bellen die heldervoelend is. Een heldervoelend medium voelt boodschappen, stemmen of gevoelens door. Hetgeen iemand voelt kan ook weer via beelden worden doorgespeeld zodat je precies begrijpt wat de persoon gaat verwoorden. Door een heldervoelend medium kun je ook meer te weten over je toekomst. Een toekomst voorspellen is iets wat een heldervoelend medium kan.

Een helderhorend medium online

Ook kun je betrouwbare mediums bellen die helder horend zijn. Als een helderhorend medium een boodschap krijgt dan horen zij deze via een stem. De stemmen die iemand hoort kan van levende personen afkomstig maar het kan ook een stem uit het hiernamaals zijn. Een helderhorend medium online krijgt vaak het verzoek om te luisteren naar iemand die contact zoekt. Het kan ook zijn dat een helderhorend medium hen vraagt of ze belangstelling hebben voor paranormale thema’s, of dat ze dan graag iets meer over mediamiek willen weten.

Een helderhorend medium online heeft mediamieke gaven.

Een paragnost of medium?

Nou, wat is nou eigenlijk het verschil tussen zowel een paragnost als een ervaren medium online? Eén ding is zeker, ze zijn allebei paranormaal begaafd en ze hebben beide de gave om contact te maken met de andere kant. Maar er zijn ook wat verschillen, een Paragnost is iemand die door middel van helderziendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid gebeurtenissen van de toekomst kan waarnemen. Daarnaast is een paragnost iemand die bijvoorbeeld werkzaam zijn als genezende therapeut. Een betrouwbaar medium online is iemand die contact kan maken met overledenen en zij kunnen ervoor zorgdragen dat er een boodschap wordt doorgegeven. Eigenlijk is het zo dat alle betrouwbare mediums online ook paragnost zijn, maar niet alle paragnosten ook mediums online zijn.

Je kan online een medium bellen, maar ook kun je paragnosten bellen. Je moet er dan wel even rekening mee houden dat je bij een goede medium of paragnost terecht komt. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar medium online dan is het verstandig om iemand te bellen die aangesloten is bij een erkende organisatie. Dit zorgt ervoor dat je met een professional te maken hebt die serieus werk verricht. Bij Top-paragnosten vind je dus een betrouwbaar medium online of paragnost. Maak bijvoorbeeld een afspraak met paragnost Bernadette!

Contact met een overleden dierbare door een ervaren medium online

Je kan ook een medium bellen als jij diegene contact wilt laten maken met een overleden dierbare. Als jij bijvoorbeeld nog vragen hebt aan iemand over een bepaalde situatie dan kunnen erkende mediums online daar bij helpen. Zij hebben de ervaringen ontwikkeld waardoor zij contacten kunnen leggen met een overleden dierbare.

Door een medium online kan je er dus voor zorgdragen dat er toch nog contact gemaakt kan worden met de overledene. Het is belangrijk om te beseffen dat het niet altijd mogelijk is om contact te leggen, maar dit komt door het niet meer aanwezig zijn van een overledene.

Het is erg belangrijk dat je bij een goed medium online of bij een paragnost terecht kan, want dit helpt om goede contact te leggen met een overleden dierbare. Het kan voor een mens ingrijpend zijn om een online mediums contact te laten leggen met een overleden dierbare, maar uiteindelijk kan dit jou ook tot nieuwe spirituele inzichten brengen, waardoor jij meer rust krijgt. Zo kan je bijvoorbeeld fotoreading laten uitvoeren door medium Jolandaroos.

Een medium bellen voor een kaartlegging

Online mediums en online paragnosten kunnen voor jou een luisterend oor zijn, kunnen antwoorden geven rondom bepaalde onderwerpen (werk, liefde) maar kunnen ook duidelijke antwoorden geven omtrent een overleden dierbare. Daarbij kan een spiritueel coach tijdens een consult ook kaartleggingen doen om tot verdere en nieuwe inzichten te komen.

Een medium online kan een kaartlegging doen aan de hand van tarot kaarten of lenormand kaarten. Tarot kaarten zijn kaarten met meer inzichten omtrent het verleden, de toekomst en waar jij nu staat. Lenormand kaarten zijn voornamelijk gericht op wat je wilt weten of horen over dit moment en wordt doorgaans gebruikt in relatie tot een ander persoon of situatie.

Naast tarot kaarten en lenormand kaarten zijn er ook zodiac kaarten en engelenkaarten, deze kaarten laten de energie van de engelen zien. Deze energieën kunnen jou helpen bij het loslaten van negatieve gevoelens en de energieën geven jou advies, troost en inzicht.

Uiteindelijk is elke consult een ontdekkingsreis. Je kan meer te weten komen over de toekomst of het verleden, maar je krijgt ook meer inzicht in jezelf. Een engelen kaartlegster kan met de duistere krachten die diegene heeft kaarten leggen en zo tot nieuwe inzichten leiden. De lenormand kaarten, de tarot kaarten en de engelen kaarten kunnen in vele verschillende situaties helpen.

medium bellen nummer

Wat is een Reiki Master?

Je kan een online medium bellen voor life coaching, een luisterend ook, het leggen van lenormand kaarten maar ook voor een toekomst voorspelling. Sommige online mediums zijn ook een Reiki Master. Dit wil zeggen dat zij namens de liefde, het universum en voorbij zichtbaar toegewijd is aan jou. Vanwege hun gave kan een Reiki master energie overdragen op anderen of op zichzelf. Energie is niet tastbaar maar kan wel transformatie teweegbrengen zodat je dieper in jouzelf komt. Deze energie ervaring is niet hetzelfde als een online medium consult maar is een unieke ervaring waardoor opgebouwde blokkades opgeheven kunnen worden.

Een Reiki Master is niet gevaarlijk en is bedoeld om mensen bewuster te maken van hun verlangens of doelen. Een Reiki Master kan echter wel een heftige emotionele reactie teweegbrengen, maar dit komt doordat je jouw energie met de energie van een Reiki Master verbindt. Het is gedaan om blokkades op te heffen, maar omdat hierbij ook je verdriet en pijn worden getransformeerd kan dit soms heel heftig zijn.

Als ervaringsdeskundige bied een reiki master, een spiritueel coach, een ervaren paragnost en de online mediums jou een houvast, wordt er anders naar een situatie gekeken en zullen de verschillende mediums online jou helpen.

Welke vragen kan je aan een medium stellen?

Tijdens telefonisch contact met een online medium/paragnost kun jij allerlei vragen stellen die jou bezig houden. Je kan de betrouwbare mediums online allerlei vragen stellen, dit kan zijn over iets dat jou op jonge leeftijd heeft bezig gehouden, maar ook over de toekomst.

De online mediums kun jij allerlei vragen stellen, dit kan gaan over jezelf, maar ook over een vriend, je familie of anderen die in jouw leven zijn. Het kan zijn dat de online mediums vragen over jouw vriend, vriendin, familie of kinderen beantwoord.

Je kan aan een top medium/paragnost online vragen stellen zoals:

 • Welke keuze kan ik het beste maken (in een specifieke situatie)?
 • Hoe ziet mijn toekomst er uit?
 • Wat is voor mij belangrijk om te weten (in een specifieke situatie)?
 • Zal ik de liefde van mijn leven nog ontmoeten?
 • Wat gaat er gebeuren met mijn werk/liefde/familie?
 • ..

Je kan een online medium bellen voor allerlei soorten vragen, niets is te gek en niets is fout.

Een spiritueel coach of betrouwbaar medium bellen

Je kan een online medium bellen, je kan online een ervaren paragnost bellen. Ook kun je telefonisch contact opnemen met betrouwbare mediums online met jarenlange ervaring. Het maakt niet uit of je een vraag hebt over de liefde, gezondheid, werk of familie of juist op zoek bent naar een luisterend oor. Telefonisch contact met een betrouwbaar medium kan jou helpen om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Voor spirituele inzichten of het beantwoorden van een specifieke vraag kan je ervaren spiritueel mediums bellen. Deze online mediums, helderzienden en paragnosten zijn allemaal gespecialiseerd in het geven van inzichten en/of antwoorden.

Ben je benieuwd naar wat een betrouwbaar medium voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met één van de online mediums of paragnosten die gespecialiseerd is in het geven van online readings.

Tijdens een reading legt de paragnost of online medium de Lenormand kaarten en krijg je antwoord op al jou vragen. Je kan ieder moment van de dag met betrouwbare mediums bellen, maar ook met paragnosten bellen. Jouw life coach staat de hele dag voor jou klaar. Maak een afspraak met medium Jolandaroos!