Medium bellen

Medium bellen

Het kan zo zijn dat jij met bepaalde levensvragen zit, waarvoor jij met een ervaren medium wilt bellen. Ook kan het zo zijn dat je wilt praten over negatieve gedachten, een verbroken liefdesrelatie of emotionele blokkades met een intuïtief gesprekspartner. Ook over spirituele groei kun je praten met de mediums online of een life coach die heldervoelend/helderwetend is. Bij Top-Paragnost kun jij terecht bij een spiritueel coach die jou een luisterend oor kan bieden, maar ook tot nieuwe inzichten kan brengen.

Professionele mediums online zijn een schakel tussen de spirituele wereld en de wereld waarin wij lezen waardoor ze jou kunnen helpen met spirituele begeleiding. Een ervaren paragnost of een ervaren medium is een empathisch persoon die door hun paranormale gaven meer weten dan een gewoon persoon. Een spiritueel coach kan door de gaven die hij of zij heeft jou meer vertellen over bepaalde onderwerpen en jou boodschappen doorgeven.

Een betrouwbaar medium kan contact maken met dierbare overledenen zodat jij vragen beantwoord krijgt. Ook voor overige levensvragen over liefdes problemen, werk of familie kun je terecht bij online mediums.

Een betrouwbaar medium bellen voor een luisterend oor

Je kunt online met een betrouwbaar medium bellen voor alle vragen die jij hebt en daar duidelijke antwoorden op krijgen, ook kan je een medium bellen voor een luisterend oor. Doordat betrouwbare mediums online kunnen fungeren als doorgeefluik tussen de spirituele wereld kunnen zij een boodschap doorgeven die zij doorkrijgen. Deze boodschappen krijgen zij door omdat ze beschikken over paranormale gaven. De gaven die een krachtig medium kan hebben zijn:

 • Een helderziend medium
 • Een helderwetend medium
 • Een helderhorend medium
 • Een heldervoelend medium
 • Een helderhorend medium

Betrouwbare mediums online kunnen ook een combinatie van deze paranormale gaven hebben. Zo kan een heldervoelend medium ook een helderwetend medium zijn, maar ook een helderhorend medium. Op deze manier kunnen de erkende mediums een eerlijke lezing uitvoeren, maar ook vragen beantwoorden waar anderen het antwoord niet op weten. Hierdoor is het ook fijn om betrouwbare mediums online te bellen voor een luisterend oor.

Een consult met een erkend medium/paragnost is erg interessant en leerzaam. Er zijn namelijk steeds meer mensen die gebruikmaken van deze mogelijkheid, omdat ze hierdoor in contact kunnen komen met hun overleden dierbaren. Een online medium is een betrouwbare persoon die dan ook oprechte antwoorden zal geven, dit is ook fijn wanneer je op zoek bent naar een luisterend oor voor problemen.

Als je op zoek bent naar een deskundig en professioneel medium/paragnost, kies dan voor een paragnost of een online psychic van Top-Paragnost.nl. Bij ons kun je een expert raadplegen met ruim 10 jaar ervaring in het vak. Online kun je een betrouwbaar medium bellen om pure boodschappen te ontvangen.

Verschillende mediums met verschillende gaven

De bijzondere gaven van een betrouwbaar medium, in combinatie met jarenlange ervaring zorgt er voor dat als je met mediums bellen gaat zij pure boodschappen kunnen doorgeven maar ook jou nieuwe inzichten kunnen bieden, ditzelfde geldt als je op zoek bent naar een online medium voor een luisterend oor. Je kunt zowel voor geestelijke klachten als lichamelijke klachten bij een betrouwbaar medium/paragnost terecht. Zij kunnen namelijk boodschappen ontvangen, deze aan jou doorgeven zodat jij de juiste beslissingen kan nemen, maar ook kan een top medium in sommige gevallen pijn genezen (Reiki Master).

Als je een dierbare verloren hebt maar ook als je met andere vragen zit kun je terecht bij een zuiver medium. Omdat je zowel met helderziende mediums als met een helderhorend medium, helderwetend medium of een heldervoelend medium in gesprek kan komen kun je ook op verschillende manieren boodschappen krijgen. Een helderwetend medium krijgt namelijk op een andere manier boodschappen door dan helderziende mediums.

medium bellen online

Een helderziend medium

Je kan een helderziend online medium bellen, online bij Top-Paragnost. Deze mensen helpen jou graag om tot nieuwe inzichten te komen of dingen van de andere kant te zien. Mediums online die helderziend zijn krijgen boodschappen door in beelden. Ze kunnen op deze manier een boodschap doorgeven maar ze kunnen je er ook meer over vertellen. Je kan hierdoor sneller tot een beslissing komen of problemen verhelpen.

Een helderziend medium bellen kan ook nuttig zijn als je op zoek bent naar een luisterend oor. Zij zullen door hun sterke intuïtie vanuit een ander perspectief naar een situatie kijken en jou dan adviseren wat te doen.

Een helderwetend medium

Ook kan je een betrouwbaar medium bellen die juist helder wetend is. Een helderwetend medium krijgt namelijk op een andere manier boodschappen door dan helderziende mediums online. Bij een helderwetend medium komt de informatie via gevoelens, stemmen of gedachtes binnen. Een helderwetend medium zal dan ook vaak aan de telefoon twijfelende mensen geruststellen. Ze geven boodschappen door die ze in gedachten krijgen om zo je eigen mening te bevestigen. Echter niet altijd was het zo dat mensen met een twijfelende gedachte bij een helderwetend medium terecht konden. Dit was namelijk maar voor weinig mensen weggelegd, tegenwoordig kan dit online of telefonisch.

Een helderwetend medium heeft een hele sterke intuïtie. Een ervaren online medium kan ook een spirituele ontwikkeling ondergaan waarbij iemand heldervoelend/helderwetend is. In dit geval is het zo dat iemand niet alleen dingen weet, maar deze ook voelt door de gevoelens die zij hebben, fijn als je op zoek bent naar een luisterend oor.

Een heldervoelend medium

Naast een helderziend, heldervoelend/helderwetend medium kan je ook een ervaren medium bellen die heldervoelend is. Een heldervoelend medium voelt boodschappen, stemmen of gevoelens door. Hetgeen iemand voelt kan ook weer via beelden worden doorgespeeld zodat je precies begrijpt wat de persoon gaat verwoorden. Door een heldervoelend medium kun je ook meer te weten over je toekomst. Een toekomst voorspellen is iets wat een heldervoelend medium kan.

Een helderhorend medium online

Ook kun je betrouwbare mediums bellen die helder horend zijn. Als een helderhorend medium een boodschap krijgt dan horen zij deze via een stem. De stemmen die iemand hoort kan van levende personen afkomstig maar het kan ook een stem uit het hiernamaals zijn. Een helderhorend medium online krijgt vaak het verzoek om te luisteren naar iemand die contact zoekt. Het kan ook zijn dat een helderhorend medium hen vraagt of ze belangstelling hebben voor paranormale thema’s, of dat ze dan graag iets meer over mediamiek willen weten.

Een helderhorend medium online heeft mediamieke gaven.

Een paragnost of medium?

Nou, wat is nou eigenlijk het verschil tussen zowel een paragnost als een ervaren medium online? Eén ding is zeker, ze zijn allebei paranormaal begaafd en ze hebben beide de gave om contact te maken met de andere kant. Maar er zijn ook wat verschillen, een Paragnost is iemand die door middel van helderziendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid gebeurtenissen van de toekomst kan waarnemen. Daarnaast is een paragnost iemand die bijvoorbeeld werkzaam zijn als genezende therapeut. Een betrouwbaar medium online is iemand die contact kan maken met overledenen en zij kunnen ervoor zorgdragen dat er een boodschap wordt doorgegeven. Eigenlijk is het zo dat alle betrouwbare mediums online ook paragnost zijn, maar niet alle paragnosten ook mediums online zijn.

Je kan online een medium bellen, maar ook kun je paragnosten bellen. Je moet er dan wel even rekening mee houden dat je bij een goede medium of paragnost terecht komt. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar medium online dan is het verstandig om iemand te bellen die aangesloten is bij een erkende organisatie. Dit zorgt ervoor dat je met een professional te maken hebt die serieus werk verricht. Bij Top-paragnosten vind je dus een betrouwbaar medium online of paragnost. Maak bijvoorbeeld een afspraak met paragnost Bernadette!

Contact met een overleden dierbare door een ervaren medium online

Je kan ook een medium bellen als jij diegene contact wilt laten maken met een overleden dierbare. Als jij bijvoorbeeld nog vragen hebt aan iemand over een bepaalde situatie dan kunnen erkende mediums online daar bij helpen. Zij hebben de ervaringen ontwikkeld waardoor zij contacten kunnen leggen met een overleden dierbare.

Door een medium online kan je er dus voor zorgdragen dat er toch nog contact gemaakt kan worden met de overledene. Het is belangrijk om te beseffen dat het niet altijd mogelijk is om contact te leggen, maar dit komt door het niet meer aanwezig zijn van een overledene.

Het is erg belangrijk dat je bij een goed medium online of bij een paragnost terecht kan, want dit helpt om goede contact te leggen met een overleden dierbare. Het kan voor een mens ingrijpend zijn om een online mediums contact te laten leggen met een overleden dierbare, maar uiteindelijk kan dit jou ook tot nieuwe spirituele inzichten brengen, waardoor jij meer rust krijgt. Zo kan je bijvoorbeeld fotoreading laten uitvoeren door medium Jolandaroos.

Een medium bellen voor een kaartlegging

Online mediums en online paragnosten kunnen voor jou een luisterend oor zijn, kunnen antwoorden geven rondom bepaalde onderwerpen (werk, liefde) maar kunnen ook duidelijke antwoorden geven omtrent een overleden dierbare. Daarbij kan een spiritueel coach tijdens een consult ook kaartleggingen doen om tot verdere en nieuwe inzichten te komen.

Een medium online kan een kaartlegging doen aan de hand van tarot kaarten of lenormand kaarten. Tarot kaarten zijn kaarten met meer inzichten omtrent het verleden, de toekomst en waar jij nu staat. Lenormand kaarten zijn voornamelijk gericht op wat je wilt weten of horen over dit moment en wordt doorgaans gebruikt in relatie tot een ander persoon of situatie.

Naast tarot kaarten en lenormand kaarten zijn er ook zodiac kaarten en engelenkaarten, deze kaarten laten de energie van de engelen zien. Deze energieën kunnen jou helpen bij het loslaten van negatieve gevoelens en de energieën geven jou advies, troost en inzicht.

Uiteindelijk is elke consult een ontdekkingsreis. Je kan meer te weten komen over de toekomst of het verleden, maar je krijgt ook meer inzicht in jezelf. Een engelen kaartlegster kan met de duistere krachten die diegene heeft kaarten leggen en zo tot nieuwe inzichten leiden. De lenormand kaarten, de tarot kaarten en de engelen kaarten kunnen in vele verschillende situaties helpen.

medium bellen nummer

Wat is een Reiki Master?

Je kan een online medium bellen voor life coaching, een luisterend ook, het leggen van lenormand kaarten maar ook voor een toekomst voorspelling. Sommige online mediums zijn ook een Reiki Master. Dit wil zeggen dat zij namens de liefde, het universum en voorbij zichtbaar toegewijd is aan jou. Vanwege hun gave kan een Reiki master energie overdragen op anderen of op zichzelf. Energie is niet tastbaar maar kan wel transformatie teweegbrengen zodat je dieper in jouzelf komt. Deze energie ervaring is niet hetzelfde als een online medium consult maar is een unieke ervaring waardoor opgebouwde blokkades opgeheven kunnen worden.

Een Reiki Master is niet gevaarlijk en is bedoeld om mensen bewuster te maken van hun verlangens of doelen. Een Reiki Master kan echter wel een heftige emotionele reactie teweegbrengen, maar dit komt doordat je jouw energie met de energie van een Reiki Master verbindt. Het is gedaan om blokkades op te heffen, maar omdat hierbij ook je verdriet en pijn worden getransformeerd kan dit soms heel heftig zijn.

Als ervaringsdeskundige bied een reiki master, een spiritueel coach, een ervaren paragnost en de online mediums jou een houvast, wordt er anders naar een situatie gekeken en zullen de verschillende mediums online jou helpen.

Welke vragen kan je aan een medium stellen?

Tijdens telefonisch contact met een online medium/paragnost kun jij allerlei vragen stellen die jou bezig houden. Je kan de betrouwbare mediums online allerlei vragen stellen, dit kan zijn over iets dat jou op jonge leeftijd heeft bezig gehouden, maar ook over de toekomst.

De online mediums kun jij allerlei vragen stellen, dit kan gaan over jezelf, maar ook over een vriend, je familie of anderen die in jouw leven zijn. Het kan zijn dat de online mediums vragen over jouw vriend, vriendin, familie of kinderen beantwoord.

Je kan aan een top medium/paragnost online vragen stellen zoals:

 • Welke keuze kan ik het beste maken (in een specifieke situatie)?
 • Hoe ziet mijn toekomst er uit?
 • Wat is voor mij belangrijk om te weten (in een specifieke situatie)?
 • Zal ik de liefde van mijn leven nog ontmoeten?
 • Wat gaat er gebeuren met mijn werk/liefde/familie?
 • ..

Je kan een online medium bellen voor allerlei soorten vragen, niets is te gek en niets is fout.

Een spiritueel coach of betrouwbaar medium bellen

Je kan een online medium bellen, je kan online een ervaren paragnost bellen. Ook kun je telefonisch contact opnemen met betrouwbare mediums online met jarenlange ervaring. Het maakt niet uit of je een vraag hebt over de liefde, gezondheid, werk of familie of juist op zoek bent naar een luisterend oor. Telefonisch contact met een betrouwbaar medium kan jou helpen om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Voor spirituele inzichten of het beantwoorden van een specifieke vraag kan je ervaren spiritueel mediums bellen. Deze online mediums, helderzienden en paragnosten zijn allemaal gespecialiseerd in het geven van inzichten en/of antwoorden.

Ben je benieuwd naar wat een betrouwbaar medium voor jou kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met één van de online mediums of paragnosten die gespecialiseerd is in het geven van online readings.

Tijdens een reading legt de paragnost of online medium de Lenormand kaarten en krijg je antwoord op al jou vragen. Je kan ieder moment van de dag met betrouwbare mediums bellen, maar ook met paragnosten bellen. Jouw life coach staat de hele dag voor jou klaar. Maak een afspraak met medium Jolandaroos!

Box: 17 Valantino
Valantino
Beschikbaar
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 03 Evees
Evees
Ingesprek
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 04 Albert
Albert
Ingesprek
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 05 Medium Layla
Medium Layla
Offline
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 08 Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
Offline
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Offline
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Offline
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Offline
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Offline
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Offline
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Offline
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 39 Lies
Lies
Offline
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Offline
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Offline
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 55 Medium Mo
Medium Mo
Offline
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Offline
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 65 Michael
Michael
Offline
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.