Medium chatten

Wil je met een medium chatten, omdat je vragen hebt over het leven of liefde gerelateerde vragen wilt stellen? Dan zit je bij de online mediums van Topparagnosten aan het juiste adres. Onze consulenten hebben verschillende gaven die jou kunnen helpen met het beantwoorden van deze vragen.

Een online medium van Topparagnosten heeft een spirituele ontwikkeling ondergaan waardoor zij met hun gaven dingen kunnen waarnemen die voor anderen niet waar te nemen zijn. Dit zijn informatie en signalen die ze ontvangen uit het hiernamaals.

Het is mogelijk om met verschillende online mediums van Topparagnosten te chatten. Dit kan via de chat, telefoon of e-mail. Je kunt dus op elk moment van de dag contact met ons opnemen.

Onze online mediums helpen je graag verder en geven je duidelijkheid over wat er speelt in jouw leven. Neem snel contact met ons op!

Wat is een medium?

Chatten met mediums kunnen je antwoorden en inzichten opleveren die je anders niet zou krijgen. Dit kunnen adviezen zijn over het nemen van de juiste beslissingen, antwoorden op levensvragen zijn of heldere inzichten krijgen op bepaalde situaties.

Mediums en paragnosten zijn spiritueel aangelegd wat wil zeggen dat ze verschillende paranormale gaven bezitten. Hierdoor zijn ze in staat contact te leggen met de geesten van overleden dierbaren of andere intelligente wezens zoals engelen en gidsen.

Omdat een medium deze gave heeft, kan hij of zij je dus helpen door middel van het chatten. Dit doet het medium door contact te maken met jouw energie. Hierdoor is het mogelijk voor het medium om informatie door te krijgen die jij nodig hebt.

Deze gaven kunnen ingezet worden om je te helpen met verschillende vragen. Zo kan een ervaren medium je helpen met het beantwoorden van vragen over vrienden, financiën, welvaart, liefde of kan een online medium de toekomst voorspellen.

Mediums en paragnosten hebben veel met elkaar gemeen. Zo kunnen ze dezelfde rollen vervullen en kunnen ze dezelfde gaven bezitten. Echter is er een groot verschil. Mediums kunnen namelijk contact maken met overleden dierbaren, waar paragnosten dat niet kunnen. Op deze manier kan je onbeantwoorde vragen toch laten beantwoorden en kan je nog je laatste afscheid nemen.

medium chatten

Wat is een reading?

Een reading is een consult met een online medium. Hierbij leg je de vraag of situatie die je wilt bespreken aan het medium voor. Door middel van contact met jouw energie, zal het medium informatie door krijgen die relevant is voor jou en de situatie waarin je verkeert.

Vervolgens gaat het medium deze informatie met je delen. Dit doet hij of zij door de antwoorden die ze krijgt via hun paranormale gaven te vertalen naar begrijpelijke taal. Zo kan je eruit opmaken wat de boodschap is die het medium voor je heeft.

Een reading wordt dus gedaan aan de hand van de gaven die een online medium of ervaren paragnost heeft. Een spiritueel coach kan verschillende paranormale gaven hebben. Zo kan een medium paragnost:

  • Helderziend zijn
  • Heldervoelend zijn
  • Helderhorend zijn
  • Helderruikend zijn
  • Helderwetend zijn

Helderziend medium of helderziend paragnost

Een helderziend medium heeft de gave van het helder zien. Dit wil zeggen dat het medium beelden, symbolen en kleuren ziet die relevant zijn voor de persoon met wie hij of zij aan het consult is.

Het is mogelijk dat het helder ziend medium deze beelden in hun hoofd ziet of dat ze de beelden waarneemt door middel van hun derde oog. Het derde oog is een chakra die geactiveerd wordt wanneer iemand een paranormale gave ontwikkelt. Dit chakra bevind zich in het midden van je voorhoofd en wordt ook wel het zesde zintuig genoemd.

Wanneer een medium de beelden waarneemt via het derde oog, is het mogelijk dat ze de beelden op een scherm of in een boek ziet. Het is dus belangrijk om te weten dat een medium niet altijd precies weet waar de beelden vandaan komen die ze ziet. Dit hangt af van hun ervaring en ontwikkeling als online medium.

Echter kan een ervaren en getraind medium de beelden die ze ziet goed interpreteren. Zo kan een medium tijdens een reading bijvoorbeeld een vlinder zien. De betekenis van een vlinder is verandering. Wanneer het medium dit weet, kan hij of zij jou vertellen dat er in je leven momenteel veel verandering plaats vindt of gaat vinden wat een antwoord op je vraag kan zijn.

Doordat het online medium de betekenissen van de symbolen kent, is het mogelijk om er een duidelijke reading van te maken. Echter is het niet zo dat elk symbool een vastgestelde betekenis heeft. Dit hangt namelijk af van de interpretatie van het medium en de situatie waarin je verkeert.

Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Een heldervoelend medium heeft de gave van het helder voelen. Een helder voelend medium kan een luisterend oor bieden, maar kan je ook helpen met het beantwoorden van vragen. Een heldervoelend medium is hoog sensitief en dus hoog gevoelig. Dit wil zeggen dat een heldervoelend medium jouw emoties en gevoel ook kan voelen.

Wanneer een helder voelend medium aanvoelt dat er iets niet klopt of wanneer het medium voelt dat jij je ergens rot over voelt, zal het medium dit met je bespreken. Zo kan een reading bij een helder voelend medium ook inzicht geven in emoties en gevoelens die je misschien nog niet bewust bent, bijvoorbeeld bij een narcistische relatie.

Een reading bij een heldervoelend medium is daarom vaak erg helend en rustgevend. Dit komt doordat het heldervoelende medium voelt wat er in jou leeft en je hierdoor helpt deze emoties of gevoelens te verwerken.

Een heldervoelend kaartlegster maakt gebruik van kaarten en jouw gevoel om antwoorden en inzichten te geven op bepaalde situaties. Zo kan je tot nieuwe inzichten komen en kan het je helpen om je problemen te verwerken.

Helderhorend medium

Een helderhorend medium maakt gebruik van de gave van het horen. Een helderhorend medium of paragnost kan stemmen horen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit kan een stem van je overleden vader zijn, maar het kan ook de stem van jouw gids zijn.

Een helderhorend medium is in staat deze stemmen te interpreteren en weet wat deze stemmen jou willen vertellen. Zo kan een reading bij een helderhorend medium erg rustgevend en bemoedigend zijn, omdat het medium weet dat er altijd mensen om je heen zijn die je willen helpen en beschermen.

Maar een helderhorend medium paragnost hoeft niet alleen stemmen te horen. Het kan ook voorkomen dat ze melodieën, geluiden van voorwerpen of muziek horen. Aan de hand van deze geluiden kan een helder horend medium antwoorden en inzichten geven op je problemen.

medium chatten online

Helderruikend medium

Een helderruikend medium of paragnost heeft de gave van het ruiken van geuren. Deze geuren zijn niet fysiek aanwezig en kunnen een bepaalde emotie uitbeelden of een bepaald bericht overbrengen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je je overleden moeder ruikt wanneer je net iets leuks meemaakt, dit is om te laten weten dat ze trots op je is.

Echter ruiken de geuren die een helderruikend medium ruikt niet altijd zo lekker. Zo kan het ook zijn dat je een vies ruikende lucht ruikt wanneer je ergens mee worstelt. Dit kan betekenen dat het tijd is om dit probleem aan te pakken of dat er iets niet klopt in de situatie waarin je verkeert.

Een reading bij een helderruikend medium kan daarom erg helpend zijn, omdat het medium deze geuren kan interpreteren en weet wat ze jou willen vertellen.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium of helderwetend paragnost is helder wetend. Dit wil zeggen dat zij bepaalde dingen weten zonder dat daar een verklaarbare reden aan verbonden is. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld weten wanneer je gaat verhuizen, zelfs als je dit nog niet weet. Of het helderwetende medium kan weten dat je een baan gaat krijgen, zelfs als je hiervoor nog geen sollicitatie gedaan hebt. Ze kunnen je dus een toekomst voorspelling doen waarvan je zelf nog niks vanaf weet.

Een reading bij een helderwetend medium of helder wetend spiritueel coach is daarom erg interessant, omdat het medium deze informatie met jou kan delen en zo kan helpen bij het maken van bepaalde keuzes in je leven.

Een helderwetend medium maakt gebruik van deze gave om antwoorden te geven op vragen die jij hebt. Zo kan een reading bij een helderwetend medium erg rustgevend zijn, omdat het medium weet dat alles uiteindelijk goed komt.

Verschillende soorten mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten kunnen naast hun paranormale gaven ook bepaalde rollen aannemen. Wanneer je een medium chat wilt starten dan kan je in contact komen met deze verschillende soorten mediums en paragnosten. Elk medium paragnost heeft namelijk zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten en zijn gespecialiseerd in bepaalde richtingen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een medium chat start met een spiritueel coach, energetisch healer, relatie coach, reiki master, mental coach, life coach of andere soorten mediums en paragnosten.

Spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen met je spirituele ontwikkeling. Zo kan een spiritueel coach je helpen met het vinden van je levensdoel en kan een spiritueel coach je op spiritueel gebied begeleiden.

Energetisch healer

Energetische healers kunnen negatieve energie uit je lichaam halen en zo helpen bij het helen van emotionele en/of fysieke klachten. Ze maken hierbij gebruik van hun paranormale gave om deze energie te voelen en te verplaatsen.

Relatie coach

Een relatie coach is gespecialiseerd in het geven van advies over liefde en relaties. Ze kunnen je helpen bij het oplossen van problemen in je narcistische relatie of bij het vinden van een partner. Wanneer je dus vragen hebt op relatie gebied dan kan een relatie coach een luisterend oor bieden.

Reiki master

Reiki masters zijn gespecialiseerd in het toepassen van de Japanse helende methode reiki. Reiki is een vorm van energiehealing waarbij de Reiki master zijn/haar hand op of boven het lichaam houdt om zo de energie te laten stromen en zo klachten te helen.

Mental coach

Mental coaches zijn gespecialiseerd in het geven van advies over mentale klachten en problemen. Ze kunnen je helpen bij het oplossen van problemen met angsten, depressies, eetstoornissen of andere mentale klachten.

Life coach

Life coaches zijn gespecialiseerd in het geven van advies over allerlei verschillende levensproblemen. Zo kan een life coach je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van werk, het maken van keuzes, of bij het oplossen van problemen in je relatie.

online medium chatten

Verschillende hulpmiddelen van online mediums

Om de paranormale gaven van online mediums te versterken kunnen online mediums en online paragnosten gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen zijn er voor om hun paranormale gaven te versterken, waardoor de kans op nieuwe inzichten groter wordt.

Tijdens een medium chat consult kan je bijvoorbeeld een kaartlegging ontvangen. Er zijn diverse kaartleggingen met spirituele kaarten die elk hun eigen kenmerken hebben en op een eigen manier voor een helder inzicht kunnen zorgen.

Lenormand kaarten zijn hier een goed voorbeeld van. Lenormand kaarten zijn een oude vorm van tarotkaarten en kunnen door hun eenvoud inzicht geven in alledaagse situaties. Met Lenormand kaarten kan je gemakkelijk gebeurtenissen en feiten uit het verleden en het verloop in de nabije toekomst aflezen. Hiervoor is het belangrijk dat je dus de betekenissen van de verschillende kaarten weet.

De Tarot kaarten zijn naast de Lenormand kaarten ook een erg populaire kaartlegging. Elke kaart toont een afbeelding die ergens symbool voor staat. Het deck bestaat uit 78 kaarten die onderverdeeld kunnen worden in de kleine Arcana en de grote Arcana. De kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten en de grote Arcana uit 22. Net als een standaard kaartspel kan de kleine Arcana worden opgedeeld in vier delen van 14 kaarten.

Met Tarot kaarten kan je inzicht krijgen in de persoonlijkheid, een huidige situatie en het leven van het onderwerp van de lezing. Hierdoor kan er een goed advies worden gegeven wat de toekomst kan doen veranderen.

Engelen kaarten zijn een recentere toevoeging en zijn erg geliefd vanwege de boodschap die ze meestal brengen. Engelen kaarten kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Daarnaast kunnen engelen kaarten ook steun en troost geven in moeilijke tijden.

Een medium chat starten met een online medium voor een luisterend oor

Het fijne aan een medium chat consult is dat je het volledig anoniem kan doen en vanuit je eigen veilige omgeving. Op deze manier kan een medium je toch helpen zonder dat je jezelf bekend hoeft te maken.

Wanneer je besluit om een medium chat te starten heb je keuze uit veel verschillende soorten mediums en paragnosten. Het is dan ook belangrijk om een medium paragnost te kiezen die bij jou past. Je moet een medium online kiezen op basis van je eigen gevoel en waar jij je op je gemak bij voelt.

Om erachter te komen of een medium bij je past, kan je vooraf het profiel van het medium bekijken. Vaak beschrijven ze zichzelf in het kort en kan je zien waarin ze gespecialiseerd zijn. Als je dus met online paragnosten wilt praten over vrienden, financiën, welvaart liefde of andere onderwerpen dan moet je daar dus ook een passend medium bij kiezen. Wanneer je met een overleden dierbare wilt spreken dan kies je voor een medium en niet voor een paragnost.

Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar de website. Wanneer je een gratis medium chat kan starten en dus een gratis consult kan krijgen, dan is dit vaak niet betrouwbaar. Dit komt doordat gratis chatten niet wordt aangeboden door ‘echte’ online mediums. Voor een online medium paragnost is dit hun werk en moeten zij hier hun geld mee verdienen. Een gratis medium chat is daarom ook niet te vertrouwen.

Chatten met een medium

In een medium chat kun je vragen stellen over allerlei dingen. Zo kan je vragen stellen over je persoonlijke ontwikkeling en kan je daar een eerlijk antwoord op krijgen. Tijdens een medium chat kun je rustig nadenken in een veilige omgeving en kan je een privé consult op elk moment starten.

Als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt met een medium chat dan zorgt het online medium ervoor dat er op het afgesproken tijdstip een online chatbox open gaat. Je hoeft hier alleen maar in te loggen met je naam en e-mailadres. Nadat je bent ingelogd kun je direct beginnen met chatten.

Je kan kiezen uit verschillende Nederlandse mediums en vervolgens gaat het gekozen medium met je in gesprek. Naast het starten van een medium chat kan je ook om een email consult vragen of kan je een consult ontvangen via de telefoon. Er zijn paragnosten beschikbaar met jarenlange ervaring die je een compleet consult kunnen geven en voor een fijn gesprek kunnen zorgen.

Twijfel niet en neem contact op met een ervaren medium of ervaren paragnost!