Helderziende medium

helderziende medium

Bij Top-Paragnost online vind je vele consulenten die paranormale gaven hebben. Je kunt denken aan een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een relatie coach een ervaren kaartlegster maar ook aan paragnosten. Onze consulenten hebben spirituele gaven waardoor zij vragen beantwoorden, de toekomst voorspellen maar ook inzichten kunnen geven over een bepaalde situatie.

Zoek je antwoorden? Of wil je simpelweg een luisterend oor? Wij zijn er voor je!

Als een krachtig medium een helderziende is wil dat zeggen dat zij buitenzintuigelijke ervaringen kunnen waarnemen, dit kan zich in het verleden hebben afgespeeld maar ook in de toekomst of op een andere plek ergens. Vaak wordt er gezegd dat een helderziend medium hetzelfde is als een paragnost helderziend, maar dit is niet zo. Een paragnost helderziend die kan namelijk geen contacten leggen met overleden zielen en geesten, een helderziend medium kan dit tijdens een consult wel voor jou doen.

Onze consulenten zijn uitgebreid getest en gekeurd, zo kunnen ze de juiste spirituele gaven hebben en daarnaast nog inzichten bezitten die mensen raken. Ook wordt er tijdens een consult rekening gehouden met de vragen en situaties die jij aandraagt, zo wordt het consult speciaal op jouw persoon en jouw verhaal afgestemd.

Een ervaren paragnost helderziend die krijgt boodschappen door door te voelen, weten, horen of ruiken. Dit heeft een ervaren medium ook, maar die krijgt tijdens een consult ook nog boodschappen door van andere entiteiten. Dit zijn overleden zielen of geesten die contact willen leggen met een geliefde, maar ook van gidsen en engelen. Een helderziend medium is dus krachtiger dan een paragnost.

Bij Top-Paragnost werken consulenten die helderziend medium zijn, maar er zijn ook consulenten die spiritueel healer zijn of juist heldervoelend, helderwetend en helderziend paragnost zijn. Je kunt bij een medium/paragnost terecht voor contact met dierbare overledenen, als je dingen verhelderd wilt hebben, vragen over bepaalde onderwerpen, een luisterend oor of andere levensvragen.

Wil jij een helderziend medium online consult? Bekijk dan ons overzicht van consulenten op Top-Paragnost.nl.

Methoden die een helderziend medium kan gebruiken tijdens een oprecht consult

Een medium is paranormaal begaafd en heeft dus gaven die ook wel een zesde zintuig worden genoemd. Deze gaven hebben zij al vanaf de geboorte en kunnen per generatie doorgegeven worden. Soms is het zo dat iemand de gaven wel heeft, maar hier niet voor open staat en deze dus ook niet tot uiting komen. Maar online bij Top-Paragnost vindt je mediums en paragnosten met jarenlange ervaring die al jouw onbeantwoorde vragen kunnen beantwoorden.

Een helderziend medium kan zowel mentaal als fysiek werken tijdens een consult. Als een helderziend medium op mentaal gebied werkt, dan is dit gericht op de geest en mentale processen en de communicatie met hogere wezens. Dit wordt channeling genoemd. Ook kan een helderziend medium werken als een zogenoemde trance medium. In dit geval is het zo dat een erkende top medium contact maakt met andere entiteiten, waaronder overleden dierbaren.

Als een medium fysiek werkt, dan zijn er fysieke verschijnselen bij de spiritueel coach. Deze ontstaan door de hogere wezens, dit kan een geluid, uiterlijk of andere eigenschappen zijn. Denk hierbij aan het manipuleren van het licht bijvoorbeeld. Als een spiritueel medium fysiek werkt, dan noemt men dit ook wel fysieke genezingskracht.

Als top-paragnost werken we uitsluitend met helderziende mediums die de juiste gaven hebben. Wij hebben helderziende mediums die op mentaal gebied, fysiek gebied of beide werkt.

Voor welke levensvragen kun je terecht bij een online helderziend medium?

Wanneer je vragen hebt over ontwikkelingen in het leven, over vorige levens of over de toekomst kun je bij een helder ziend medium terecht. Ook als je iemand mist of graag contact wilt met dierbaren die zijn overleden, dan kun je een helderziend medium inschakelen. Hierdoor krijg je antwoord op al jouw vragen en ontvang je inzichten die jou helpen.

Je kan met allerlei vragen bij een top medium terecht. Dit kan zijn als iets je negatief bezighoudt, maar ook iets positiefs, medische vragen of overige vragen. De vragen die je aan een zuiver medium stelt kan over van alles gaan. Het kan over je zelf zijn, maar ook over je liefde, relatie met iemand of vrienden. Een erkende medium kan jou in allerlei situaties helpen. Ook is het zo dat een erkend medium helderziende je kan helpen met een toekomst voorspelling of het adviseren wat te doen in een bepaalde situatie.

Een online helderziend medium is ook geschikt om contact te leggen met overleden dierbaren. Dit kan een fijn en helend consult zijn voor iemand die moeite heeft met het verwerken van het verlies. Een helderziend medium kan in dit geval helpen om een band met overleden dierbaren vast te houden en hen op deze manier bij je te brengen. Vooral als je iemand mist, dan kan het fijn zijn om contact te leggen met hen.

Hoe kan een medium helpen bij het verwerken van een verlies?

Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat jouw gevoelens normaal zijn na het overlijden van iemand. Je kan veel emoties tegenkomen en hierdoor kun je het gevoel hebben verlamd te zijn of juist opgewonden. Hoe moeilijk de periode ook is, het is belangrijk om dit zo goed mogelijk te verwerken. Hiervoor kan een helderziend medium je helpen, omdat dit top medium ervaring heeft in het werk als spiritueel coach en door hun paranormale gaven kunnen zij contact maken met overleden dierbaren.

Als je het moeilijk vindt om het verlies van een dierbare te verwerken, dan kun je bij een online helderziend medium terecht voor hulp en ondersteuning. Met behulp van hun gaven en ervaring kunnen zij contact maken met overleden dierbaren en hen bij je brengen. Hierdoor verwerken ze het verlies van een dierbare op een fijne en helende manier. Zo kan je ook een afspraak maken met medium Lies.

Wat is een heldervoelend medium?

Online kun je ook in contact komen met ervaren mediums die andere gaven hebben dan helderziendheid. Er zijn mediums en paragsnoten die heldervoelend zijn. Een heldervoelend medium kan mensen helpen met hun emoties en gevoelens. Dit doet een medium door helder voelen wat er speelt bij de persoon.

Een andere gave die een top medium kan hebben is genezen van klachten op fysiek of mentaal gebied. Dit wordt ook wel fysieke genezingskracht genoemd en gebeurt alleen wanneer er een speciale band ontstaat tussen de top medium en degene die behandeld dient te worden. Hierdoor kan het top medium helpen bij het vinden van de oorzaak van de klacht en zelfs heling bewerkstelligen.

Als je het moeilijk vindt om in contact te blijven met overleden dierbaren, dan kun je bij een online heldervoelend medium terecht. Zij kunnen met hun gaven helpen om contact te maken met overleden dierbaren en hen bij je te brengen. Dit kan een fijn en helend consult zijn voor iemand die moeite heeft met het verwerken.

helderziende medium vinden

Een krachtig medium kan jou een luisterend oor bieden

Als jij zit met relatie problemen, dan kun je ook in contact komen met een top medium/paragnost voor een luisterend oor. Jij kan al jouw relatie problemen op tafel leggen en een relatie medium kan hierover met jou in gesprek gaan. Een intuïtief gesprekspartner kan de situatie vanuit een andere kant bekijken en jou daardoor de meest zuivere antwoorden geven maar ook adviseren wat te doen in een bepaalde situatie. Soms is het fijn om met iemand te praten die niet emotioneel betrokken is in de situatie, maar wel begrijpt waar je doorheen gaat.

Een relatie coach kan heel fijn zijn om mee te praten als jouw relatie problemen je dagelijks bezig houden. Praten over je relatie, liefde met een top medium/paragnost kan helpen om tot nieuwe inzichten te komen en hoe om te gaan met bepaalde situaties.

Dit hoeft niet perse te zijn met een krachtig medium die helderziend is, dit kan ook fijn met een hoogsensitief medium of een heldervoelend/helderwetend top medium.

Wat is een heldervoelend medium?

Een erkend medium die heldervoelend is , kan met hun intuïtie doorhebben wat de situatie is bij hun gesprekspartner. Ze kunnen hierdoor in gesprek gaan en advies geven op basis van hun heldervoelendheid.

Een heldervoelend medium kan jou ook helpen met jouw emoties en gevoelens. Zij weten door hun gave hoe jij je voelt en kunnen hierdoor een luisterend oor zijn. Dit is fijn als jij het moeilijk vindt om met anderen te praten over hoe je je voelt.

Een heldervoelend ervaren medium kan vragen beantwoorden waar niemand anders het antwoord op weet, dit komt omdat zij een hele sterke intuïtie hebben. Als jij bezig bent met relatie problemen of het verwerken van een overlijden dan kan een medium/paragnost die heldervoelend is, heel krachtig zijn om je te helpen. Een heldervoelend medium gebruikt hun intuïtie en is in staat om te voelen wat er aan de hand is bij jou. Zij doen dit door hoe jij je gedraagt, maar ook op het energieveld van jou te letten. Ze kunnen hierdoor tot nieuwe inzichten en antwoorden komen op jouw vragen.

Ook kun je bij een heldervoelend en helderwetend ervaren medium terecht voor een luisterend oor. Dit kan gaan over allerlei situaties, maar zij zijn een goed luisterend oor omdat zij niet betrokken zijn in een bepaalde situatie. Een heldervoelend en helderwetend life coach wil jou graag op de best mogelijke manier helpen.

Een helderwetend medium met jarenlange praktijkervaring

Voor negatieve gedachten, een dromen uitleg, horoscoop reader, praten over je persoonlijke ontwikkeling of een luisterend oor kun je ook terecht bij een helderwetend medium/paragnost. Een helder wetend medium/paragnost kan je helpen met irritaties, depressieve gedachten of gewoon even praten over hoe het gaat.

Een helder wetend medium kan ook door middel van kaartlegging antwoord geven op bepaalde vragen. Doormiddel van een reading (kaartlegging) kan een helder wetend medium/paragnost inzicht geven in jouw situatie en eventuele aanpassingen die je kunt doen. Een reading geeft inzicht, maar kan ook advies geven over bepaalde situaties.

Een helder wetend medium/paragnost heeft hierdoor vaak een groot scala aan kennis en ervaring en is in staat om mensen op verschillende manieren te helpen.

Ook kan een top medium heldervoelend/helderwetend zijn waardoor zij mensen invoelen en aanvoelen waardoor ze jou kunnen helpen met vragen beantwoorden en adviseren. Ook een luisterend oor bieden is iets wat een heldervoelend/helderwetend medium kan doen voor jou.

Een helderhorend medium als mental coach

Een spiritueel coach of een ervaren medium kan ook helder horend zijn. Wanneer een erkend medium een helderhorend medium is dan kan deze jou helpen met verschillende vragen. Nog een voordeel van een helderhorend medium is dat zij geen gedachten of beelden opvangt van andermans situatie, maar alleen degene die aan het top medium vraagt.

Helderhorende mediums kunnen jou helpen met het verwerken van een overlijden of ander belangrijk gebeuren, dit is voor iedereen moeilijk om te verwerken. Een helder horend medium kan jou hierbij helpen en aanvoelen wat het best bij jou past. Een helderhorend medium krijgt boodschappen door in de vorm van geluiden, woorden, zinnetjes of liedjes. Ook kunnen zij energieën doorgeven en voelen wat de ander voelt.

Een helderhorend medium/paragnost is een mooie aanvulling op een reading (kaartlegging) en geeft daarnaast ook nog eens extra inzicht. Een reading geeft vaak duidelijkheid, maar een helderhorend medium/paragnost kan jou precies die woorden geven waar jij op wacht.

Een kaartlegging door een paragnost-medium

Een ervaren medium, paragnost of spiritueel coach kan ook gebuik maken van kaartleggingen tijdens een consult. Zo kan er meer inzicht worden verkregen in het heden, verleden, toekomst. Dit kan bijvoorbeeld helpen als je meer wil weten over de toekomst, maar ook om situaties te verklaren uit het verleden.

Door tarot kaarten , lenormand kaarten of delfkaarten gebruikt te maken bij een consult kan er veel inzicht worden gegeven. Een top medium/paragnost weet hoe deze kaarten werken en kunnen daardoor veel antwoord zoek je hebben op jouw vragen.

Tarot kaarten zijn kaarten die door een ervaren medium/paragnost zelf zijn gemaakt en kunnen veel inzicht geven over situaties in het leven. Lenormand kaarten zijn ook hand-gekleurde kaarten die door een paragnost-medium gebruikt worden tijdens een consult. Deze kaarten zijn bedoeld om inzicht te geven over relaties, werk of andere situaties in het leven.

Een reading (kaartlegging) door een ervaren paragnost-medium geeft vaak veel rust en duidelijkheid over verschillende situaties. Een paragnost-medium als medium kan jou veel duidelijk maken en daar kun je als consulent bij gebaat zijn.

Lenormand kaarten bieden de mogelijkheid om gedetailleerd informatie te krijgen. Bij tarot kaarten is er vaak nog enige ruimte voor speculatie. Bij lenormand kaarten staan dingen als: liefde, relatie, keuzes, financiën en gezondheid centraal.

Ook zijn er Indiaanse kaarten en Engelen kaarten die gelegd kunnen worden door een top medium/paragnoste. Engelen kaarten geven inzicht in bescherming, advies en begeleiding. Dit zijn allemaal kaarten die door een ervaren paragnost-medium gelegd kunnen worden tijdens een consult.

Een helderwetend kaartlegster of een engelen kaartlegster kan door de tarot kaarten, de lenormand kaarten of de engelen kaarten jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen, de toekomst voorspellen of vragen omtrent bepaalde onderwerpen beantwoorden.

helderziende medium zoeken

Een ervaren medium als Reiki Master

Een spiritueel coach, een ervaren medium of een paragnost kunnen ook een Reiki Master zijn. Een Reiki Master is iemand die de schoonheid van het leven doorgeeft aan een ander. Een Reiki Master kan jou helpen met het verwerken van emoties, het loslaten van oude pijn en het vinden van rust in je leven.

Reiki is een behandelwijze waarbij de levensenergie stroomt via de Reiki handposities. Zo kunnen er duidelijk helende en energetische veranderingen op gang worden gebracht, zodat je meer in balans raakt met jezelf en met je omgeving.

Een Reiki Master zal jou helpen met het doorvoelen van je emoties en kan je nieuwe inzichten geven voor meer rust en balans in je leven. De aanwijzingen die een Reiki Master geeft zijn vaak heel specifiek en kunnen jou helpen met jouw persoonlijke groei.

Met behulp van een Reiki Master kan je allerlei verschillende emoties tegenkomen, maar zeker ook de juiste weg vinden om verder te groeien in jouw leven. Als je last hebt van fysieke en mentale klachten, kan een behandeling door een Reiki Master ervoor zorgen dat deze klachten verminderen of verdwijnen.

Kies de bij jou passende spiritueel coach

Je kan een intuïtief gesprekspartner online kiezen voor een luisterend oor, praten over je persoonlijke ontwikkeling, dromen uitleg maar ook voor het beantwoorden van vragen over je liefde, relatie. Dit kan een spiritueel coach doen omdat diegene heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderziend is. Ook kan een spiritueel coach dan gebruik maken van een kaartlegging met tarot kaarten of lenormand kaarten. De ervaren mediums kunnen jou zo helpen.

Je kan met een paragnost helderziend, heldervoelend, helderwetend in contact komen. Het is belangrijk dat jij voor een life coach kiest die bij jou past, dit op basis van de gaven die ze hebben, maar ook jouw eigen gevoel die je bij iemand hebt, als diegene jou kan helpen met de vragen die belangrijk zijn. Sommige mensen zitten vast in het leven en willen graag een duwtje in de goede richting, dan ben je bij een ervaren medium aan het juiste adres!

Als je vragen hebt over een bepaald onderwerp, kan een paragnost-medium helpen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hoe je toekomst eruit gaat zien of wil je weten wat de beste keuzes zijn die je op dit moment kan maken. Een paragnost-medium als bekend medium/paragnoste/intuïtief gesprekspartner, life coach, relatie coach of engelen kaartlegster helpt je dan verder. Fotoreading door medium Anne-marie laten doen?

Kom in contact met een heldervoelend, helderwetend medium/paragnoste

Online kun jij de keuze maken uit de mediums en paragnosten. Kies hier iemand uit die bij jou past, koop credits en start een gesprek met een medium/paragnoste met jarenlange ervaring. Zo kun je een e-mail consult, telefonisch consult of een chat starten met een life coach. Zo krijg jij antwoord op de vragen die belangrijk zijn en kun je de steun van een medium/paragnoste ervaren.

Wil je meer informatie over het werk of wil je graag contact opnemen? Op de website vind je meer informatie over het werk van een medium of paragnoste. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om contact op te nemen via de contactpagina en kun je vragen stellen die belangrijk zijn!

Box: 13 Medium Olivia
Medium Olivia
Beschikbaar
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Box: 23 Paragnost Marie
Paragnost Marie
Beschikbaar
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Box: 24 Paragnost Eva
Paragnost Eva
Beschikbaar
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Box: 26 Cleopatra
Cleopatra
Beschikbaar
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Box: 39 Lies
Lies
Beschikbaar
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Box: 46 Medium Corina
Medium Corina
Beschikbaar
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Box: 50 Medium Diana
Medium Diana
Beschikbaar
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Box: 04 Albert
Albert
Beschikbaar
  
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Box: 55 Medium Martina
Medium Martina
Beschikbaar
  
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Box: 56 Medium Carine
Medium Carine
Beschikbaar
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Box: 29 Medium Marion
Medium Marion
Ingesprek
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Box: 36 Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
Ingesprek
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Box: 65 Michael
Michael
Ingesprek
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Ingesprek
 
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 02 Marya
Marya
Offline
 
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Box: 03 Evees
Evees
Offline
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Box: 05 Medium Margje
Medium Margje
Offline
 
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Box: 06 Medium Kitty
Medium Kitty
Offline
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Box: 07 Medium Laura
Medium Laura
Offline
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Box: 09 Medium Désiree
Medium Désiree
Offline
 
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Box: 10 Medium Arlette
Medium Arlette
Offline
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Box: 11 Medium Betty
Medium Betty
Offline
  
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Box: 12 Oryn
Oryn
Offline
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Offline
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 15 Medium Daniël
Medium Daniël
Offline
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Box: 16 Medium Margret
Medium Margret
Offline
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Box: 17 Valantino
Valantino
Offline
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Box: 18 Leontine
Leontine
Offline
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Box: 19 Medium Regina
Medium Regina
Offline
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Box: 20 Anita
Anita
Offline
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Box: 25 Elise
Elise
Offline
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Box: 31 Katja Charlotte
Katja Charlotte
Offline
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Box: 32 Medium Angie
Medium Angie
Offline
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Box: 33 Linda
Linda
Offline
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Box: 34 Christel
Christel
Offline
 
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Box: 35 MariaLouise
MariaLouise
Offline
 
Complexe relaties en -situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Box: 41 Anne Marie
Anne Marie
Offline
 
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Box: 42 Medium Amy
Medium Amy
Offline
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Box: 43 Medium Rosali
Medium Rosali
Offline
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Box: 53 Spiritueel Coach Clarisa
Spiritueel Coach Clarisa
Offline
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Box: 58 Medium Jeanette Keur
Medium Jeanette Keur
Offline
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 61 Paragnost Marco
Paragnost Marco
Offline
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Box: 62 Medium Bhartie
Medium Bhartie
Offline
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Box: 67 Paragnost Martie
Paragnost Martie
Offline
 
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Box: 70 Klanten Service Box
Klanten Service Box
Offline
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Box: 52 Paragnost Lis
Paragnost Lis
Offline
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.