Mijn readings

Mijn readingsIn mijn readings spreek ik veel verschillende mensen van managers tot studenten die vaak het gevoel ervaren dat ze maar dwalen door het leven zonder veel aanwijzingen of dat ze niet weten wat ze moeten doen. Heb jij dit ook?
Nou ik weet dat we soms allemaal deze momenten hebben.
Ergens in je leven ga je afvragen maar wat is mijn levensdoel? Wat willen mijn gidsen mij vertellen? Vaak is het een proces en stopt het eigenlijk niet totdat we overgaan dus het beste is om eraan te werken zolang we hier zijn.
Ik ben gezegend met een gave vanuit de familie en dat mij de weg werd getoond om al vanaf zeer jonge leeftijd paranormaal begaafd te worden. Ik ben al heel lang bezig met tarotkaarten, astrologie en engelen. Te lang om te onthouden precies waar het allemaal begon, maar wat ik me herinner, is dat ik bijvoorbeeld precies wist wie er ging bellen of wie er bij ons langs kwam. Ook wist en zag, of kreeg ik eigenlijk door van mijn gidsen, als er iets te gebeuren stond tijdens een reis. Zonder iemand te kennen, wist ik al zijn of haar sterrenbeeld.
Ik ben blij dat ik mensen ermee kan helpen en heb plezier in wat ik doe. Ik blijf mezelf ontwikkelen om mijn innerlijk weten uit te breiden. Zo vlak voor de feestdagen ga ik met een aantal spirituele vrienden naar Overijssel om daar een retreat, reading en healing te doen. Soms kan een kleine shift veel goeds doen voor een spirituele ontwikkeling. Het opent nieuwe deuren, reinigt je energie en brengt je vaak nieuwe ervaringen.
Door zelf vaak een reading te laten doen, je verdiepen in je sterrenbeeld, kan je al een shift en richtingdoen plaatsvinden. In een persoonlijke reading wordt er vaak een richting onthuld of zelfs,storende energie die rondom aanwezig is. Ik heb zelf ook ervaren dat er in mijn astrologisch rapport ontzettend veel overeenkomsten waren met hetgeen waar ik mee bezig ben. Ik vond het makkelijk om dan mijn weg aan te passen of zelfs te verlaten en een nieuwe in te slaan.

Ik kan je daarmee helpen, een reading gekoppeld aan je sterrenbeeld of een liefdes reading voor je liefdesleven. Al mijn andere collegas uiteraard ook.
Op zoek naar een levensrichting.
Bijdrage Katharina box 64.
Katharina
Medium | Psychic | Tekstschrijfster