Puur medium

Bij een puur medium kun je terecht wanneer je vragen hebt over bepaalde zaken in je leven. Een puur medium is een paragnost die alleen maar waarheidsgetrouwe informatie doorgeeft. Ongeacht of dit positief of negatief is. Een puur medium zal nooit informatie doorgeven die niet waar is of die hij of zij niet weet.

Puur medium is een doorgeefluik

Een puur medium is eigenlijk een doorgeefluik tussen de aarde en andere entiteiten. Zij kunnen contact maken met gidsen, engelen of overledenen. En kunnen je dan doorgeven wat deze entiteiten je willen laten weten. Heb jij er wel eens aan gedacht om contact op te nemen met een medium of paragnost? Dan is dit jouw moment. Hieronder kun je lezen met welke services onze consulenten van Top Paragnosten jou kunnen helpen.

Puur medium

Een puur spiritueel consult bij een professioneel medium

Mediums en paragnosten beschikken over paranormale gaven. Onze consulenten zijn helderzienden, astrologen, helderhorenden, heldervoelend.  Maar ook een tarotist of andere kaartleggers. Op deze manier kan een puur medium of paragnost jou tijdens een gesprek helpen met inzicht of antwoorden op levensvragen.

Welke vragen kun je stellen aan puur mediums

Hoe zit het met liefde? Wat brengt de toekomst? Of wat gebeurt er met mijn relatie? Wil je meer weten over je collega’s, werk of carrière? Misschien wil jij ervaringen delen die te maken hebben met situaties waar je vragen over hebt? Wellicht heb je vragen over gezondheid, familie of vrienden? Er is altijd wel een consulent die je kan helpen met een eerlijk antwoord, inzicht of advies.

Onze consulenten zijn deskundig en hebben veel ervaring. Zij weten hoe ze hun gaven op de juiste manier moeten inzetten. Zodat je de best mogelijke reading krijgt.

Box: 14 Medium Maria
Medium Maria
Beschikbaar
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Box: 22 Paragnost Thea
Paragnost Thea
Beschikbaar
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Box: 58 Medium Jeanette
Medium Jeanette
Beschikbaar
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Box: 37 Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
Offline
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Hoe onze spiritueel consulenten jou kunnen helpen

Mediums en paragnosten kunnen jou tijdens het spirituele consult op verschillende manieren helpen. Zo kunnen mediums helderziend zijn en jou op deze manier kennis geven over wat er in jouw toekomst zal gaan gebeuren. Hierdoor weet je in grote lijnen wat je te wachten staat. Daarnaast kun je levenslessen leren en je leven in positieve zin veranderen.

Ook kunnen mediums contact maken met overleden geliefden of engelen die jou willen helpen met bepaalde vragen of problemen. Zo kunnen ze een bericht van een overledene aan jou doorgeven. Wat voor emoties kan zorgen maar juist ook fijn is.

Puur medium astroloog of kaartlegger

Een puur medium kan ook astroloog zijn. Een astroloog kan advies geven door de stand van de sterren te bekijken en zo een reading te doen. Dit noemen we ook wel een astroreading.  Zij gebruiken hierbij ook jouw sterrenbeeld. Een sterrenbeeld en horoscopen zeggen namelijk veel over iemand. Welke eigenschappen heb je en welk soort mensen ben je aangetrokken tot?

Ook is er de helderhorende reading. Dit is een reading waarbij het medium contact maakt met jouw gidsen. Deze gidsen weten alles van jou en kunnen je helpen met verschillende problemen of vragen. Zij geven het medium door wat jij moet weten. En zo krijg jij advies dat speciaal voor jou is. Dit advies krijg jij, omdat een medium stemmen en andere geluiden kan horen.

Een tarotist is iemand die tijdens een gesprek gebruik maakt van tarotkaarten. Zo kunnen ze vertellen hoe je leven eruit ziet of gaat zien, maar ook over je relatie, werk en gezondheid. Op deze manier kun jij op verschillende manieren inzichten krijgen in situaties.

Een reading bij ons is puur en van hoge kwaliteit. Wij geven je alleen advies vanuit onze gaven en kennis, maar doen dit op een eerlijke manier. Dat betekent dat we soms ook de minder prettige dingen moeten doorgeven. Het is belangrijk om te weten dat een reading niet altijd leuk hoeft te zijn, maar juist ook kan helpen bij het maken van keuzes.

Start een consult met een puur medium van Top Paragnosten

Wil jij graag in contact komen met iemand met spirituele gaven, helderzienden, een astroloog of een van onze kaartleggers? Je kan op de volgende manieren in contact komen:

  • Je kunt jouw vraag plaatsen via de e-mail, waarbij je binnen enkele dagen antwoord krijgt van de consulenten.
  • Je kan telefonisch contact opnemen met een medium of paragnost voor antwoorden en inzichten.
  • Je kan chatten met een medium om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Onze spiritueel consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, zodat je op ieder gewenst moment een consult kan starten met een medium van Top Paragnosten.

Onze Mediums en Paragnosten