Puur medium

Bij een puur medium kun je terecht wanneer je vragen hebt over bepaalde zaken in je leven. Een puur medium is een paragnost die alleen maar waarheidsgetrouwe informatie doorgeeft, ongeacht of dit positief of negatief is. Het kan dus zijn dat er dingen aan het licht komen die je liever niet had willen weten. Een puur medium zal echter nooit informatie doorgeven die niet waar is of die hij of zij niet weet.

Een puur medium is eigenlijk een doorgeefluik tussen de aarde en andere entiteiten. Zij kunnen contact maken met gidsen, engelen of overledenen en kunnen je dan doorgeven wat deze entiteiten je willen laten weten. Heb jij er wel eens aan gedacht om contact op te nemen met een medium of paragnost? Dan is dit jouw moment. Hieronder kun je lezen met welke services onze consulenten jou kunnen helpen.

Puur medium

Een puur consult bij een professioneel medium

Mediums en paragnosten beschikken over paranormale gaven. Onze consulenten zijn helderzienden, astrologen, helderhorenden, heldervoelend, een tarotist of andere kaartleggers. Op deze manier kan een puur medium of paragnost jou tijdens een gesprek helpen met inzicht of antwoorden op levensvragen.

Hoe zit het met liefde? Wat brengt de toekomst? Wat gebeurt er met mijn relatie? Wil je meer weten over je collega’s, werk of carrière? Wil jij ervaringen delen die te maken hebben met situaties waar je vragen over hebt? Of heb je vragen over gezondheid, familie of vrienden? Er is altijd wel iemand die je kan helpen met een eerlijk antwoord, inzicht of advies.

Onze consulenten zijn deskundig en hebben veel ervaring. Zij weten hoe ze hun gaven op de juiste manier moeten inzetten, zodat je de best mogelijke reading krijgt.

Hoe onze consulenten jou kunnen helpen

Mediums en paragnosten kunnen jou tijdens het spirituele consult op verschillende manieren helpen. Zo kunnen mediums helderziend zijn en jou op deze manier kennis geven over wat er in jouw toekomst zal gaan gebeuren. Hierdoor kun je levenslessen leren en je leven in positieve zin veranderen.

Ook kunnen mediums contact maken met overleden geliefden of engelen die jou willen helpen met bepaalde vragen of problemen. Zo kunnen ze een bericht van een overledene aan jou doorgeven, wat voor emoties kan zorgen maar juist ook fijn is.

Een puur medium kan ook astroloog zijn. Een astroloog kan advies geven door de stand van de sterren te bekijken en zo een reading te doen. Zij gebruiken hierbij ook jouw sterrenbeeld. Een sterrenbeeld en horoscopen zeggen namelijk veel over iemand. Welke eigenschappen heb je en welk soort mensen ben je aangetrokken tot?

Ook is er de helderhorende reading. Dit is een reading waarbij het medium contact maakt met jouw gidsen. Deze gidsen weten alles van jou en kunnen je helpen met verschillende problemen of vragen. Zij geven het medium door wat jij moet weten en zo krijg jij advies dat speciaal voor jou is. Dit advies krijg jij omdat een medium stemmen en andere geluiden kan horen.

Een tarotist is iemand die tijdens een gesprek gebruik maakt van tarot kaarten. Zo kunnen ze vertellen hoe je leven eruit ziet of gaat zien, maar ook over je relatie, werk en gezondheid. Op deze manier kun jij op verschillende manieren inzichten krijgen in situaties.

Een reading bij ons is puur en van hoge kwaliteit. Wij geven je alleen advies vanuit onze gaven en kennis, maar doen dit op een eerlijke manier. Dat betekent dat we ook de minder prettige dingen zullen vertellen. Het is belangrijk om te weten dat een reading niet altijd leuk hoeft te zijn, maar juist ook kan helpen bij het maken van keuzes.

Start een consult met een medium

Wil jij graag in contact komen met iemand met spirituele gaven, helderzienden, een astroloog of een van onze kaartleggers? Je kan op de volgende manieren in contact komen:

  • Je kunt jouw vraag plaatsen via de e-mail, waarbij je binnen enkele dagen antwoord krijgt van de consulenten.
  • Je kan telefonisch contact opnemen met een medium of paragnost voor antwoorden en inzichten.
  • Je kan chatten met een medium om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, zodat je op ieder gewenst moment een consult kan starten met een medium, zoals medium Elke.